תרבות השקר נגד נתניהו

ramizzz

New member
תרבות השקר נגד נתניהו

נתחיל ב- 96 מהומות מנהרת הכותל נתניהו ראש ממשלה צעיר הצליח להשתלט על מהומות בכנה מידה גדול של הפלסטינים נגד ישראל בכמה ימים זעומים, הוא איים ישירות על ערפת שאם הוא לא יפסיק את המהומות הוא שולח אותו וכנופייתו לטוניס, נתניהו התחיל לקרב טנקים לעבר הערים הפלסטיניות, הפלסטינים הבינו שנתניהו אינו אדם שיכלו להתל בו כמו קודמיו וקיפלו את ההתנגדות במהירות רבה ובכך נפסקו כל המהומות. השמאל כמובן שיקר ואמר שנתניהו לא ידע מה לעשות ואיבד שליטה על המתרחש , כמובן שזה שקר גס כי נתניהו ראש ממשלה צעיר וחסר ניסיון התגלה כמנהיג בעל יכולת חשיבה מהירה ונתן תגובה מהירה לכל המתרחש במינון הדרוש ובזמן. פרשת בראון חברון- ספין תקשורתי מובהק , ערוץ 1 בזמנו מושפע מהסתה ארסית על נתניהו מנסה למצוא דרך כדי להצדיק את ההסתה, הודיעה בערוץ הראשון כתבת הטלוויזיה איילה חסון כי מינויו של בר-און הוא חלק מקנוניה שיזם אריה דרעי, בתיווכו של הקבלן דוד אפל, על מנת לאפשר לדרעי להגיע לעסקת טיעון "נוחה" במשפט הפלילי שהתנהל כנגדו. כמובן הספין לא עמד במבחן היועץ המשפטי לממשלה , "ההר הוליד עכבר קטן מאוד" הפרשה הסתימה בלי כתבי אישום לאף אחד מהאנשים בפרשה , אבל ערוץ 1 הצליח במה שרצה הוא הצליח להשחיר את דמותו של נתניהו כאדם מושחת, למרות שלטענה ואשמה לא היה בסיס. כמובן הפרשה הייתה פרי דמיונה של הכתבת איילה חסון והמטרה שלה: ההסתה נגד נתניהו הצליחה במידה רבה. שקר נוסף של התקשורת והשמאל- תקופת פגועי הטרור שהיו בצורה משמעותית לשגרת חיים במדינת ישראל. בתקופת כהונתו של נתניהו כראש ממשלה ירדה כמות הפיגועים לשפל, במיוחד בהשוואה לתקופותיהם של שני קודמיו בתפקיד, יצחק רבין ושמעון פרס, ושני יורשיו, אהוד ברק ואריאל שרון. נתניהו הצליח לעצור את זה, אבל אף אחד לא טורך להזכיר את זה בהישגיו של נתניהו כראש ממשלה. העובדה שהפיגועים לא היו בראש מעייניה של דעת הקהל ערב בחירות 99' אומר כמה נתניהו הצליח באופן יוצא דופן וכמה חיים הוא הציל במדיניותו!! עוד שקר גס מבית מדרשו של השמאל והתקשורת- נתניהו אחראי על כל העוני בישראל שקר גס מזה לא יכול להיות , הרי כולם יודעים שאם נתניהו לא היה נוקט במדיניות הכלכלית המשק היה מתרסק ואיתו כל תושבי המדינה עמידים, ממעמד הביניים ועניים כאחד. אז למה אין יכולת פרגון לאדם שהציל מדינה שלמה מעוני וריסוק טוטלי. השגיו של נתניהו כשר אוצר- שיעור הצמיחה היה גבוה במידה (לאחר כמה שנים שבהם הצמיחה הייתה שלילית, או נמוכה מאוד) וכי שיעור האבטלה ירד באחוזים נכרים, בשנת 2005 קידם את הרפורמה בשוק ההון, בהתאם להמלצותיה של "ועדת בכר" ואילץ את הבנקים למכור את קופות הגמל שבבעלותם. כלכלנים רבים הביעו הערכה לפועלו של נתניהו כשר אוצר, והוא זכה לאהדה רבה באליטות הכלכליות, אולם אחרים ובעיקר פעילים בארגוני רווחה ביקרו את הרפורמות שערך באופן חריף. בתקופת כהונתו כשר האוצר: • התוצר המקומי לנפש, קנה המידה המקובל בכל העולם לחוסן המשק ולרמת החיים של אזרחיה, עלה מ-15,600 דולר (בחישוב שנתי) ערב כניסת נתניהו למשרד האוצר ל-18,900 דולר בסוף 2005. זהו גידול של 21%, כ-3,300 דולר תוספת לנפש. • המדדים העיקריים בבורסה עלו ב-140% • מספר המועסקים עלה מ-2.3 מיליון ל-2.5 מיליון. שיעור האבטלה ירד מ-10.5% ל 8.9% • שיעור הצמיחה עלה (4.1%). בסוף כהונתו הייתה הצמיחה בישראל הגבוהה בעולם המערבי • שכר הריאלי הממוצע לשכיר, ברוטו, עלה ממארס 2003 ועד היום ב-8.5%. השכר הממוצע נטו עלה ביותר מ-10% • המכירות בחנויות עלו ב-22%. תפוקת התעשייה גדלה ב-10%. התפוקה של תעשיות עתירות טכנולוגיה וידע קפצה ב-25%. • את 2002 סיימה הממשלה עם גרעון (אמיתי) של 4.5% מהתוצר. את 2005 היא סיימה עם גרעון אמיתי של אפס. ללא פעולות אלו המשק היה נכנס לסחרור שרובנו כיום היו עניים ואולי גם מאבדים את רוב רכושנו ומקור הפרנסה שלנו. התקשורת כמובן לא התייחסה לכל ההישגים וטענה נתניהו גרם לעוני, מה לפני נתניהו לא היה עוני!! נתניהו אמר שלאחר שימלא את הקופות יחזיר את המשק למסלול וצמיחה יקבל על עצמו לחסל את העוני ואף התחייב על כך בבחירות האחרונות: אני מאמין כי יש לו קבלות, אבל לא התקשורת !!! התקשורת גיחכה על נתניהו למרות כל ה ההישגים הרבים, התקשורת מסמסה את הישגיו ובטלה אותם לחלוטין. ואני שואל אך אזרחי מדינת ישראל נתנו לאיש(נתניהו) הזה להיות בחוסר מעש לאור הישגיו והמליכה במקומו איש מושחת(אולמרט) שכל הישגיו זה הספינים מבית מדרשו של ארד/אדלר בע"מ. חלקו של נתניהו בתוכנית ההתכנסות- נתניהו כאיש שאכפת לו מהמדינה ומעמו: הודיע שהוא לא תומך בתוכנית עד שייערך משאל עם בנושא. לאחר שהציב אולטימטום לראש הממשלה לפיו יתפטר אם לא יבוצע משאל עם, נסוג בו מהתפטרותו באומרו שמותו של יאסר ערפאת שאירע בינתיים דורשת בדיקה מחדש של המצב. בהמשך הוא שב ותבע קיומו של משאל עם וב-7 באוגוסט 2005, כשבוע לפני יישומה של התוכנית, הגיש במהלך ישיבת ממשלה, שבה הוחלט על פינוי שלושת היישובים הראשונים, מכתב התפטרות מן הממשלה. הוא נימק את החלטתו להתפטר בחששו שבעזה צפוי לקום "בסיס טרור שיסכן את ביטחון ישראל" ובאומרו שרפורמת בכר בבנקים השלימה את הרפורמות שביקש לערוך במסגרת תפקידו. נתניהו שראה שכוחו לבטל את ההתנתקות דל התפטר מהממשלה והתייצב נגדה , אף על פי שדעתו הייתה מנוגדת לדעותיהם של רבים אז. נתניהו ידע שנסיגות חד צדדיות מעודדות את האויב לפעול נגדנו וכנראה שהוא צדק לפי האירועים האחרונים. ולסיום כמה עובדות נוספות: - נתניהו כשר אוצר קיבל קרדיט גדול מהתקשורת אך כאשר פנה נגד תוכנית ההתכנסות הוכרז כאויב חברתי, להזכיר לכם מפלגת העבודה וקדימה( אז ליכוד ומפלגת העבודה) תמכו בכל הצעותיו של נתניהו בכלכלת ישראל, ולכן כיום אותם צבועים שממשיכים לשלוט עלינו בלי שטובת העם מונחת למחשבותיהם זה פשוט מקומם. אני חושב שהעם הזה צריך לעשות חשבון נפש רחב אחרי מי הם נסחפים ומי באמת רוצה את טובתם. - נתניהו בשנים האחרונות הוציא אותנו ממשברים רבים כמו : פיגועים, מצב כלכלי קשה והסברה לוקה שנתקלנו בה בכישלונה המהדהד של הגברת ציפי לבני שרת החוץ. תחשבו על כמה כדי לכם שנתניהו ייקח עליו את הטיפול בעוני ובמשבר החברתי, אני בטוח שתוך שנים ספורות תגלו שנתניהו יעמוד בדבריו ואכן ישיג הישגים רבים וישפר ללא הכר את המצב החברתי כמו בתחומים רבים אחרים. אני פונה לעם ישראל אני אדם פשוט כמוכם, אני לא בעל השפעה , אין לי שייכות לליכוד, איני מקורב לנתניהו בשום אופן ועניין, אני פשוט רואה את הדברים אך שהם באמת בלי עיוותים ובלי ספנים, שקרים וחצאי אמת שכל עניינם לעוות את המציאות הקיימת כמו בועה וביום מין הימים היא תתפוצץ לנו בפרצוף כמו מלחמת לבנון כמו ההתנקות ומי יודע הלאה. נתניהו כיום הוא האישיות היחידה שיכולה להנהיג אותנו ברגעי משבר אלה, נתניהו בעל כישורים רבים בעל קבלות מוכחות להישגיו, אל לנו לבזבז את האיש הזה בספינים ושקרים ופוליטיקה קטנה של תקשורת מעוותת ואנשים זולים שכל יהבם זה שררה ובצע כסף( אולמרט, אדלר, ארד ). אני מאמין שאחרי שנתניהו יתגבר על המכשולים בפוליטיקה המעוותת וישב לעבוד בכסא ראש הממשלה ההישגים בוא יבאו, תשאלו אותי אך אני יודע? כי אני חי את המציאות ולא ממציא אותה וזה כל העניין.

Haemek

New member
הוא יהיה ראש ממשלה בקרוב

ביב איש חזק. כל מה שעשו לו לא הכריע אותו, כל הלכלוך והבוז והזלזול שהוא חווה, הוא לא נכנע. הוא יהיה ראש ממשלה טוב.

כשיצמחו לי שערות על כף היד

נתניהו יהיה שוב ראש ממשלה או שר אוצר. וזאת כמובן, אם הוא לא יילך לעולמו לפני שזה יקרה...

byzon

New member
יש לי חבילות בזול להסרת שיער, רוצה?

אתה חייב להתכונן

תתן אותם לביבי../images/Emo6.gif

מרוב כמה שהבן אדם הזה מזיע, פלא שהוא לא הפך כבר לשימפנזה.

Haemek

New member
מאיפה הביטחון המוחלט שלך?

יש לך קשר עם מדיה שחוזה את העתיד? ובכיוון החיובי, עם יד על הלב, אתה מעדיף את אולמרט בשלטון? ולמען ההיסטוריה, מה בדיוק יש לך נגד ביבי, אבל בבקשה עזוב רכילות ושמועות ובוץ שזרקו עליו ללא קשר - אנא התרכז בדברים בהם הוא לא היה טוב. ובבקשה תמנע ובוז ללא סיבה.

אני מעדיף כל אחד אחר על פניו

ועל פני הדגנרט השני סילבן שלום. שני דגנרטים שהרסו את המדינה וחיסלו את מדינת הרווחה ואת הצדק החברתי. ואתה שואל אותי מה בדיוק יש לי נגד ביבי? האיש רמס וחמס את העניים והחלשים והעביר את כספם אל העשירים. הוא הפריט כל מה שזז במדינה שלנו וחילק לחברים העשירים שלו, הוא הביא עלינו את מחנות העבודה בכפייה ויסקונסין, הוא קיצץ להכי חלשים והזרים מילארדים לחברים העשירים שלו, הוא הביא את המדינה שלנו לכזה מצב שבמלחמה האחרונה לא היה לאנשים אפילו מה לאכול במקלטים, שלא לדבר על כסף להימלט מהערים המופגזות. הוא הביא את צה"ל למצב כזה שאפילו ציוד בסיסי לא היה לחיילים המסכנים שהיו צריכים להילחם במלחמה האחרונה. אבל הכי חשוב: שהוא רוצה להמשיך בכל זה ולהרוס גם את המעט שעוד נותר. זה מה שיש לי נגדו. זה מספיק?

Haemek

New member
ביקשתי ללא בוץ ונאצות וראה מה

קיבלתי. ביב ניקה הרבה זבל ואיי בטלה וחיים על חשבונינו, אחרי הרבה שנים של מסורת מטומטמת שמפאי קבעו. אותם הורים חייו על חשבוני וחשבונך, נותרו לפתע ללא ה"קיצבה" החודשית שאיפשרה להם להתבטל. עכשיו הילדים שלהם רעבים, מה שיחייב אותם פתאום לצאת לעבודה. ובבקשה תשובה ללא נאצות.

למעלה