תרבות נהיגה מה זה

smartstar

New member
תרבות נהיגה מה זה../images/Emo185.gif

הנהג הישראלי רוצה שתסע אחרו ושלא תעקוף אותו אפילו שהוא לא ממהר חס וחלילה שמישהוא יכנס לפנו צד ימין זה לא בישבילו שם זה לנהגים חדשים או כאלה שלא יודעים לנהוג נהג ישראלי זה נהג מיוחד ממתין שרכב מתקרב לעקוף ומיד הוא עובר שנתיב השמאלי מה פתאום הוא היה לפנאי בקיצור כל הדרך אני מרגיש שזה הופך במקום לנהיגה שכולם זורמים איתה ואחד נותן לשני להשתלב מיד והדרך מתפנה מיד יש להם תמיד תלונות לאחרים הוא נוהג מהר מידי וזה מה הוא ממהר שיסע לאט אני יפריע לו שלא יוכל לעבור וכך הופכת הנסיעה ללא נעימה הגיע הזמן להפסיק עם זה וכמובן לפנות מיד את הדרך אחרי כל עקיפה או מעבר בצומת ולא להירדם בה, לצומת נכנסים בזהירות ויצאים במהירות בכביש תהיה חכם ולא צודק

ofir_y

New member
מה הולך פה?

כל אחד חוזר הביתה אחרי יום עבודה, ו'שופך' פה את כל הקיטורים מהנסיעה הביתה, בצורה מבולגנת ולא מובנת, בלי מטרה ובלי כלום. בשביל מה?

חלק ממהות הפורום זה גם לתת במה...

לנהג הישראלי שרוצה להוציא קצת קיטור. וכולנו כאלה,לכולנו יש את הקטעים הקטנים האלה שהוא מתאר פה.

הנהג הישראלי..הוא נהג מחורבן!

נוסע לאט. איטי. מתמהמה. לי באופן אישי...מעצבן לראות נהגים מהסוג הזה על הכביש. ולא...אני לא נוסע באדום.אני תמיד עוצר כשצריך...ובלה בלה בלה. אין לי דוח אחד על מהירות....לא כי לא תפסו אותי. פשוט...אני לא נוסע מהר. אבל אני נוסע חכם. ולא כמו כל אלה שנרדמים ומאיטים את כל התנועה. בושה. פשוט בושה

אההה כן בסדר...

אנא השתמש ברמת שפה נאה לשם דיון בעל שפת תרבות יפה. עצם העובדה שהוצאת מפיך את המילים "הנהג הישראלי..הוא נהג מחורבן!" - אני לא חושב שאתה מוסיף משהו לעניין. ומעבר לזה,אני בטוח במאה אחוזים שגם אתה עושה עבירות פה ושם,אין נהג מושלם,לעולם לא יהיה. כולנו טועים על הכבישים,כולנו. אם כי יש עבירות חמורות ויש עבירות פחות חמורות. בעיניי אי איתות לפנייה או במעבר בין נתיבים,חמור יותר מאשר נהיגה במהירות של 140 קמ"ש בכביש מהיר.

דיונים כתובים

אנו אנשים המקדישים מזמנם למען המאבק בקטל בדרכים. אנו מוכנים לעשות רבות למען הצלחה "כדי למנוע את ההרוג הבא". אנו מתמקדים בתחומים שונים במאבק זה, כל אחד לפי קירבתו לאותו תחום, כישורים אישיים, ועוד. בפורום זה מתקיימים "דיונים" בנושא, שאלות ותשובות, וכדומה. אני פעיל בתחומים שונים במאבק - בפורום זה ואחרים, פרוייקטים לילדי בי"ס, משמר אזרחי ועוד. אשמח להיות בקשר עם כל המעוניין לתרום את חלקו "כדי למנוע את ההרוג הבא". אנא סעו בזהירות שימרו מרחק וחיזרו למשפחה בריאים !!! גיא [email protected]

לפעם הבאה שאתה כותב הודעה...

תשתדל רק לפסק ולתחבר נכון את ההודעה,שיהיה אפשר לקרוא אותה בהבנה.

למעלה