תרבות, קצת תרבות

אפי לוג

New member
תרבות, קצת תרבות

בקריות לא תזיק, או אולי הקריות הן רק מקום לשינה...? אז יש תרבות בקריות או משהו שקשור לתרבות?

ציפי א.

New member
אולי תפרט לגבי איזו קבוצת גיל ?

כי יש הרבה פעילויות תרבותיות לכל מיני שכבות אוכלוסייה. לקשישים לילדים לבני נוער אז באיזה תחום את מעוניין לדעת ? ציפי

ציפי א.

New member
או קיי לקבוצות הגיל הזה......

בקרית מוצקין יש את "בית התרבות" בשדרות משה גושן, ליד המזרקה. מתקיימים שם חוגים, מביאים הצגות אורח כמה פעמים בחודש. מתקיימים ערבי שירה בציבור ועוד מגוון פעילויות. יש את "בית ההסתדרות" ברחוב החשמונאים, גם שם, מתקיימות הרצאות מאד מעניינות כל שבוע בתחום ובנושא אחר. מארגנים טיולי משפחות, ערבי שירה בציבור ועוד. בקריית ביאליק - "בית כץ" אחת לשבוע יש מועדון בוקר לנשים ובערבים יש הרצאות, מגוון חוגים, טיולים ועוד. "מתנ"ס דן" - גם שם פעילויות רבות, אני פחות מצוייה בסוג הפעילות שם אבל ידוע לי שיש. בשכונת "צור שלום" - יש בבית ההסתדרות, ריקודי עם ועוד פעילויות וחוגים. בעבר נטלתי חלק בחלק מהחוגים והפעילויות המוצעות, כרגע אני פחות פנויה אבל מזדמן לי לקרוא ואני יודעת שאם אתפנה יש מגוון הצעות - החל מלימודי שפות דרך חוג משוטטים ועד חוגי יצירה ועוד. כמובן שגם בקריית חיים ובקריית ים קיימת פעילות לא מעטה, היום אני פחות מתמצאת. לגבי "בית נגלר" בקרית חיים אני מבינה שהוא בשיפוצים או..... שאיני יודעת. היות וחזרתי אחרי שנה וחצי שהות ב"גלות" בארץ אמנם אבל לא בקריות אז כמה דברים התחדשו לי ואני צריכה קצת זמן "להיכנס" בחזרה לעניינים. ציפי

shay419

New member
לציפי

טוב לשמוע שאת מתחילה להכנס לעניינים. השאלה האם את מוכנה לפרט יותר על עצמך, או שזה חסוי,ואכן עשית חיים מחוץ לתחום. אכן יש כל מיני מתנ"סים אך המחירים גבוהים לפעמים, וכן תלוי לאנשים שמתעניינים, לדוגמה כמוני שהנני לקויית בשמיעה. ואין הרבה מבחר בשבילנו.

ציפי א.

New member
שאי אשמח לפרט אינני סודית... ../images/Emo9.gif

נולדתי וגדלתי בחיפה עד גיל 13. הורי עברו לקרית מוצקין ואני איתם. למדתי בביה"ס היסודי "וייצמן" ובבית ספר התיכון ע"ש לווינהרץ בקריית מוצקין. התחיילתי, נישאתי, למדתי נדדתי ברחבי הארץ וחזרתי לפני 26 שנים לקריות. בתחילה גרתי בקריית ביאליק, עברתי לקריית חיים חזרתי לקריית ביאליק ומזה 18 שנים אני בקריית מוצקין. עבדתי הרבה שנים בתחום העיצוב פנים ועיצוב אומנותי במיוחד בתחום הזכוכית ולפני כעשור עשיתי תפנית לתקשורת. היום אני עיתונאית, מעט רדיו ויותר כתיבה. לפני כשלוש שנים התחלתי ללמוד תאטרון ומשחק, היגרתי לת"א, למדתי, גרתי ועבדתי שם (עיתונות ורדיו). לפני כשנה חזרתי לקריות למרות שלימודיי עדיין לא הסתיימו - נוסעת וחוזרת קו חיפה-ת"א. עדיין לא חזרתי לעיתונות המקומית ועובדת במרכז. אני מקווה שסיפרתי מספיק... ציפי

למעלה