תרבחו ותסעדו

תרבחו ותסעדו../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif

זהו, הגיע המימונה. מצד אחד טוב-מי לא אוהב מופלטה עם דבש שנוטפת על האצבעות!? מצד שני-זה היום הלפני אחרון של החופש(לאאאאאאאאאאאאאאא1!!!
) מה איתכם? עושים מימונה? איפה? אני עושה אצלי בבית, באים אלינו בערך 30 איש...משהו כזה, יהיה כיף!!!

orianush

New member
השנה אני לא עושה משהו מיוחד..

אמא שלי תעשה קצת מופלטות אבל סתם כזה.. האמת אני בכלל לא מתה על מופלטות.. טוב שזה רק פעם בשנה ובאסה שנגמר החופש.. יש הופעות אצלכם היום? בירושלים לא שמעתי על שום הופעה.. יש ערים שיש..

sarit lang

New member
האמת שאני התגעגעתי קצת לעבודה שלי

אז אני שמחה שנגמר פסח......וגם כי כבר התחלתי להשמין מהמצות... ואני מתגעגעת ללחם!!!!!!!

האמת שאני..

הייתי אמורה להיות באשדוד ולטחון מופלטות... אח"כ הייתי אמורה להיות אצל אחותי ולהכין גם (כמו שנה שעברה) אבל החלטתי לחזור הביתה ולקבל מופלטות ישירות מאשדוד.. יאממייי (ככה אני גם לא עובדת קשה להכין את זה)

yaelala14

New member
אני עשיתי בקטנה בבית של ההורים של

הבעל של אחותי חח היה טעעים :p

עשיתי..

אצל דודים.. כל שנה אנחנו הולכים אליהם.. היה הכי מצחיק בארץ :] ובאו מלאא אני לא יכולה לגעתתת במופלטות האלההה... זה מגעיל אותיי
אני רק עם הממתקים
שמחה בשביל כל מי שנהנה.. ומחר יום אחרון :(

1מאיוש

New member
איזזזה יום אחרון שרית...

אומרים מחר שביתה !!! http://news.walla.co.il/?w=//1090009
מצד אחד זה טובב שימשיךך החופשש.. וגם כי יום רביעי זה היום הכי מעצבן אצלי בשבועע..\-:
הלא טוב... שמתחילות המתכונות והבגרויות!!... מתכונת ראשונה אצלי- 1.5. בגרות ראשוננה- 10.5 ככה שאין אצלי ממש זמן לזה... אנחנו צריכים לחזור על החומר גם בכיתה... מממ .. סיימתי

bu1li

New member
מאיושש בהצלחה בבגרויות...

המימונה הייתה מ-צ-ח-י-ק-ה ומשמינה..היה כיף חבל על הזמן... איך היה לכם?

חן 16H

New member
מימונה=

הייתי אצל דוד שלי אכלתי דברים מתוקים ואז הלכתי לאכול דבר מתוק וטעים עוד יותר וופל בלגי עם גלידה וסירופ שוקולד נ.ב זו אני חושבת פעם אשונה שאני מתה\באסת משביתה פשוט אח"כ צריך ללמוד הכל לבד.

שgal0

New member
הייתה מימונה באמת מ-צ-ח-י-ק-ה-! ומחר שביתה../images/Emo6.gif

מזל שיש שביתה..צריכה להגיש עבודה

למחר, 5 עמודים ועוד באנגלית על ספר באנגלית. יופי, אז ליום ראשון מגישה

למעלה