תרבית דם חיובי

ch694

New member
תרבית דם חיובי

בבקשה תשובה לשאלותי : בגלל חום גבוה (39.5) אושפזתי בב"ח , לקחו תרביות דם ויצאו חיוביות - בדם צמיחת של ביצילים גרם שלילים וכן קוקים גרם חיובים .... טופלתי דרך הווריד ב- - VANCLOMYL ו- FORTUM בבקשה , מה הם החיידקים האלה ? והאם הם מסוכנים ? ממה הם נגרמים ? (רק החום קופץ לי ולא יורד !!! האם כן באמת החיידקים האלה גורמים לחום גבוה עד כה ? תודה מראש על כל עזרה ,

חיידקים

מדובר בחיידקים שיכולים להיות מסוכנים אם לא מטפלים נכון. הם יכולים לבוא ממערכת השתן, העיכול ועוד.

ch694

New member
שאלה מאוד מאוד דחופה

תודה על תשובתך, לצערי אני לא המשכתי את נטיפול שהומלץ .... אתמול בערב (כמובן במחלקה- הביאו שתי זקינות לחדרי) ולא יוכלתי לסבול או לעכל את זה ולכן שוחררתי על דעת עצמי בחצות - חתמתי על סירוב טיפול והלכתי כמובן בלי מכתב שחרור או איזשהי המלצה .. הבעיה היא כך - אני קיבלתי רק יומיים וחצי את האניטוביוטיקה בהמלצת כמובן זיהומולוג ... לכמה זמן בד"כ צריך לקבל את האינטוב' ? ואם מפסיקים באמצע ? מה עלול לקרות ? והאם מצב בינתיים מסוכן ?\ אני מודה שטעיתי , אבל לצערי לא הייתה לי ברירה ,

ch694

New member
מה הסכנה בזה?

אני לא מבינה מה הסכנה בזה ? היום התקשרה אילי רופאה מפנימית (לפני כחצי שעה) ואמרה שהתקשרו לה מהמעבדה ולצערי מצאו עוד חיידק והכל בדם ולא במקום אחר , וחוץ מזה גם התקשרו לה מבנק הדם ואמרו שגם כן יש במנה השלישית של הדם (קיבלתי חצי ממנו) יש חיידקים שמצאו בתרביות ויצאו חיובי... וצריך לחזור ולקבל אינטוביוטיקות דרך הווריד ... אבל לצערי אני בנתיים באיזור הצפון ולוקח לי כמה שעות עד שאחזור ... אז עכשיו משאני הבנתי שיש 3 חיידקית בדם

ch694

New member
באמת אני עדיין לא מבינה מה הסכנה בזה ?

אני לא מבינה מה הסכנה בזה ?!!!!!!!!!!!!!! באמת עדיין לא מבינה !!!!!!!!!!!! דווקה מרגישה "בסדר "

למעלה