|תרבשעה טובה קניתי את החומצה הפולית

|תרבשעה טובה קניתי את החומצה הפולית

אוקי, ועכשיו מה עושים, מתי מומלץ לקחת, לפני אוכל, אחרי, ביחד. כל יום ? להזכירכן אני בחו"ל הרוקחת לא ידעה לענות לי. ובטח שלא בעברית.חוץ מזה זו חפיסה של 5 MG זה הרבה, זה בסדר ? מענין כמה זה עולה בארץ, כי לי זה עלה 25 $ וזה נשמע לי המון. אבל גם יש בזה 100 כדורים אז אולי זה סביר. בכול מקרה כל הבידקות והתרופות הן באופן פרטי אין לי פה מכבי מגן וכ"ד. ואולי בכל זאת יגיע תורי עד סוף השבוע- נדע. אגב קניתי גם ערכה ביתית, סתם, בגלל שכבר הלכתי סוף סוף לבית מרקחת, שיהיה בבית אולי זה יביא את המזל, ואולי פתחתי פה לס....

באותו נושא - כשמתכוונים שצריך ...

להתחיל לקחת את הח.פולית 3 חודשים לפני ההריון אז הכוונה במקביל לגלולות? ואח"כ להפסיק עם הגלולות.

3 חודשים לפני

שאומרים 3 חודשים לפני הכוונה לפני הכניסה להריון גם במקביל לגלולות. את צריכה להחליט אם את מפסיקה את הגלולות ומיד מנסה להכנס להריון, או שאת נותנת לגוף להתנקות. שתי האופציות "חוקיות" ובשתיהן אפשר מיד להכנס להריון.

שמופי2

New member
תשובה

הי, גם לי (פה בארץ) הרופאה נתנה 5 מ"ג. התשובה אינה חד משמעית לגבי המינון. יש רופאים שממליצים 5 מ"ג ויש כאלו שפחות. בכל מקרה להזיק זה לא יזיק - התייעצתי עם עוד רופא בעניין. לפי מה שאני יודעת - מומלץ לקחת בשעה קבועה עם קצת מים, אין חשיבות מבחינת אוכל. בהצלחה, שמופי

smagi

New member
אנחנו מחכות לתוצאות חיוביות

ממך! דבר אחר לא יתקבל (סתאאםםם), המון בהצלחה
מגי

פּוֹנְג

New member
אני משתדלת לקחת עם האוכל

זה בדרך כלל מקל על תופעות אם יש. כל הכבוד לך על קניית הערכה, אני דווקא הייתי אתמול בסופרפארם ולא העזתי. בדרך כלל אני קונה טמפונים, נגד עין רעה

למעלה