תרגול למבחן אמי"ר

AuraMe

New member
תרגול למבחן אמי"ר

אחרי שקיבלתי 133 (
) בפרק של האנגלית בפסיכומטרי שבו באופן כללי התפקוד שלי צנח לרצפה מתוך לחץ, ניגשתי די בקלילות וביטחון עצמי למבחן אמי"ר, שממנו לא הייתי לחוצה והרגשתי שהפטור הכיס שלי.
לתדהמתי קיבלתי 224. אני לא יודעת איך זה קרה, אבל משהו ששיחק לרעתי אולי היה שלא הייתי מודעת ומוכנה לשינוי הבא: כל פרק במבחן אמי"ר הוא 25 דקות, ויש 29 שאלות. התנהלתי כמו בפסיכומטרי, והשינוי הזה תפס אותי בפרק הראשון בהפתעה.
הפעם אני רוצה להכין את עצמי טוב, אז רציתי לשאול: קיימים ספרי תרגול או משהו למבחן אמי"ר שתואמים אותו ולא את הפסיכומטרי, וכוללים 29 שאלות?
טיפים אחרים?

BBN3

New member
תשובה

יש הרבה פרקי אנגלית במתכונת הישנה שלהם מוקצות 25 דקות( חלקם עם 29 שאלות וחלקם עם 27).
כדי להתכונן למבחן, לדעתי, זה לא משנה אם פותרים כהכנה מבחנים במתכונת הישנה או החדשה, כל תרגול הוא טוב.
לגבי ספרים:
קנה ספרי אנגלית של מכוני הפסיכומטרי השונים ולא פרקים שהוכנו ע"י המכונים כי בשביל מה להשתמש בחיקוי כאשר יש כ"כ הרבה פרקים מקוריים של המרכז הארצי.
לפסיכו ולניב רווח יש ערכה מותאמת לאמיר, אם אתה רוצה אתה כמובן יכול לרכוש אבל אני לא רואה סיבה כאשר יש אפשרות ללמוד לבחינה כמעט בחינם(הדפסת פרקי בחינה מהמרכז הארצי וספרי אנגלית ישירות מהמכון/יד 2/אגורה).

למעלה