תרגום הוראות של מסרגה אחת

lerekh

New member
תרגום הוראות של מסרגה אחת

שבת שלום לכולם! :) התחלתי לסרוג במסרגה אחת, אבל אני לא מבינה איך אני אמורה לתרגם את כל ההוראות באנגלית למושגים של עמוד , חצי עמוד, שרשרת וכו'. אם מישהי תוכל להראות לי איפה יש טבלה של תרגות קיצורים או לתת לי הסבר אני מאוד אשמח תודה, שני

סתם מבקרת

Active member
מקווה שזה יעזור

בדף תמצאי את הקיצורים והשם המלא ועם תעמדים עם הסמן על ההגדרות ותלחצי תראי גם איך בדיוק נסרג כך שהאנגלית לא ממש נחוצה

מה באמת??? ../images/Emo12.gif

ייווווו ואני חשבתי ש - double זה עמוד כפול... מבולבלים האנגלו האלה... בקיצור - כדי שאני אבין single = חצי עמוד double = עמוד treble = עמוד כפול. אז איך אומרים עמוד משולש??? אוףףף - עכשיו צריכה לפרום...

טובה ב

New member
בהוראות באנגלית

יש הבדלית בין אמריקנית לאנגלית. מה המקור שלך?

אני מתייחסת לקישור של סתם מבקרת

לא יודעת אם אנגלי או אמריקאי. אז איך באמת קוראים לזה בכל מדינה. האמת שלא מבינה למה צריך ככ הרבה מלים כשאפשר תרשים עם סימנים בינלאומיים....

טובה ב

New member
כי כמה שיותר מסובך-יותר

מעניין, לא? כל החיים ככה. אפשר היה גם לסדר שבכל העולם ידברו באותה שפה, ואז הכל היה יותר קל. תדפדפי אחורה די הרבה, יש כאן קישור להסברים בשתי השיטות זו מול זו.

סתם מבקרת

Active member
המקור שלי הוא דפים מצולמים

שאני שומרת כבר שנים מחוברת בשם MAGIC CROCHET שאין לי מושג אם היא אמריקאית או אנגלית. נכון שהמינוחים האנגלים שונים מהאמריקאים אבל ה"פטנט" שלי לדעת למה מתכוונים הוא התחלת השורה.......כלומר כמה עיניים יש לסרוג בתחילת השורה במקום החצי/עמוד/עמוד כפול וכו'

למעלה