תרגום המאמר על אג'נדה 21 הקדמה: כפי שסברתי

ברגעים אילו אני עומלת על תרגום כתבה מאנגלית

לעברית על אג'נדה 21. החלטתי לעבוד אפילו כל הלילה אם צריך!
תחזיקו לי אצבעות. זה דורש סבלנות רבה מלאכת התרגום ואז אביא
את התרגום לכאן ואולי גם לאתרי קונספירציה

עדיין מתרגמת מתיש תרגמתי רבע בינתיים רציתי

לשתף בפסקה הראשונה כי היא ממש מסבירה את חומרת המצב טוב המשך
התרגום בבוקר
( לוקח מלאא זמן לתרגם).

"אג'נדה 21 של האו"ם/ פיתוח בר- קיימא / זוהי תכנית פעולה המיושמת בקנה מידה עולמי
לערוך רשימת מלאי ולשלוט על כל הארצות, כל המים, כל המינרלים, כל הצמחים, כל החיות,
כל הבנייה, כל אמצעי הייצור, כל האנרגיה , כל ההשכלה, כל המידע, כל בני האדם בעולם. רשימת מאלי ושליטה- רוזה קוירה"
נתראה בבוקר

רותי 11

New member
קוסמת בבקשה אל תפתחי כל פעם שרשור חדש על

אותו נושא תאגדי את זה תחת אותו שרשור

תרגום המאמר על אג'נדה 21 הקדמה: כפי שסברתי

אושררו חששותי. אנשים הולכים לאבד רכוש בית ומכונית הולכים לשכן את האנשים
בערים צפופות ( אנשים שגרים באיזורים כפריים הולכים להיו מפונים משם ), זכויות הפרט
הולכות להאבד כי הממשלה הולכת להיות אחראית הן על רכוש האנשים והן על חירויות הפרט
שלהן. בקיצור ובמילים אחרות: הולכת לקום ממשלה קומוניסטית.
חדשות רעות מאוד לכל בעלי הרכוש והמכוניות וגם לתושבי איזורים כפריים. בתכנית רדיו ששמעתי
ביוטיוב ( לא זוכרת כרגע את כל הפרטים), אמרו שישכנו את האנשים בישראל ב-4 ערים .
רב השטח יוקצה לטבע. אני אנסה לברר בקבוצה ( הם לא תמיד עונים לי על שאלות), אם הם
יכולים לספק לי מידע מפורט יותר על איך האג'נדה תיושם בישראל. לא הבנתי הכל בתרגום אבל הרעיון הכללי
הובן. לא תירגמתי הכל וחלק מהתרגום קצת לא טוב אבל אני חושבת שמי שיקרא את זה ואת הקישור באנגלית
יבין לאיזה ברוך אנחנו הולכים להכנס עם האג'נדה הזו

התרגום פלוס תוספת להקדמה: חקלאים הולכים לאבד

כנראה את פרנסתם כי אבדו את אדמתם שהמדינה תיקח לעצמה.

הקישור לקטע שתרגמתי:
http://www.democratsagainstunagenda21.com/

התרגום:

דמוקרטים נגד אג'נדה 21 של האו"ם
נשמע כמו מדע בדיוני ... או כמו תיאורית קונספירציה... אבל זה לא
אג'נדה 21 של האו"ם/ פיתוח בר- קיימא / זוהי תכנית פעולה המיושמת בקנה מידה עולמי
לערוך רשימת מלאי ולשלוט על כל הארצות, כל המים, כל המינרלים, כל הצמחים, כל החיות,
כל הבנייה, כל אמצעי הייצור, כל האנרגיה , כל ההשכלה, כל המידע, כל בני האדם בעולם. רשימת מלאי ושליטה- רוזה קוירה
האם תהיתם מהיכן מגיעים המונחים 'קיימות' ( או בר קיימא), 'גדילה חכמה' , 'פיתוח לשימוש עירוני מעורב בצפיפות גבוהה'? האם זה לא נראה כי לפני עשור לא שמעתם עליהם וכעת הכל נדמה ככולל את המושגים האלו? האם זהו צירוף מקרים? שבכל עיר, ארץ ומדינה ואומה ישנו את השימוש בקרקע שלהם/ קודי תכנון שלהם ואת מדיניות הממשלות שלהם על מנת ליישר עצמם עם... מה?
ראשית, לפני שאמשיך, אני רוצה לומר שכן, אני יודע שזה עולם קטן ושהאדם יכול לפעול רק במסגרת חברה (s take a village'it ), ושכולנו פלנטה אחת וכיו'ב. אני יודע בנוסף שיש לנו ממשלה של האנשים, על ידי אנשים, עבור אנשים וכמה שזה יכול להיות מסורבל לפעמים.
( דונלאנד רומספלד אומר שלסינים זה הולך בקלות; הם לא צריכים לשאול את האנשים שלהם האם הם מסכימים. ובוש ג'וניור טען שזה יהיה נהדר שיהיה דיקטטור כל עוד הוא היה דיקטטור), יש לנו ממשלה עם 3 זרועות: מגילת הזכויות, חוקה והגדרה עצמית. זוהי אחת מהסיבות מדוע אנשים רוצים להגיע לארצות הברית נכון? אין לנו את ריבוע טיאמנמן ( מקום בביג'ינג סין), באופן כללי ( כן, אני נזכר בקנט סטייט – לא אותו דבר וכן שערורייה). כך שאני לא נגד לתת לעניינים מסויימים עדיפות כגון שימוש מודע באנרגיה, מתן חסות לאנרגיות אלטרנטיביות, מחזור/שימוש חוזר ורגישות לכל היצורים החיים.
אבל אז יש לכם את אג'נדה 21 של האו"ם. מה זה? צפו בקטעי הוידאו שלנו ובתכניות הדיו אשר בתחתית העמוד ( בדף באנגלית יש קישורים למטה בסוף הכתוב), בדף הוידאו שלנו
) או מאחורי המסיכה הירוקה ( עוד קישור בדף שלהם). Rosa Koire( בחיפוש ביוטי עבור
הקליקו כאן להדפסת הפלייאר שלנו מדוע כולם מדברים על אג'נדה 21 של האו"ם ( עוד קישור שלהם).
בהתחשב בכך שהמדיניות נרקמת אל תוך כל התכניות הכלליות של הערים והמדינות, חשוב עבור אנשים לדעת מהיכן המדיניות הזו מגיעה. בזמן שהרבה אנשים תומכים באו"ם על 'מאמצי השכנת השלום' שלו , בקושי מישהו יודע שיש להם מדיניות ספציפית לשימוש באדמה שהם רוצים לראות מיושמת בכל עיר, ארץ, מדינה ואומה. התכנית נקראת אג'נדה 21 פיתוח) ). communitarianismבר-קיימא של האו"ם. שהבסיס שלו הוא בשיתופיות (
נכון לעכשיו, רב האמריקנים שמעו על פיתוח בר קיימא אך אינם מודעים במידה רבה לאג'נדה 21.
בקיצור נמרץ התכנית קוראת לממשלות לקחת לידיהם שליטה על כל השימוש באדמות ולא להשאיר שום החלטה בידיהם של בעלי הרכוש הפרטיים. ההנחה היא שבני אדם אינם סוכנים טובים של אדמתם והממשלות יעשו עבודה טובה יותר אם הן תהיינה בשליטה. זכויות הפרט יקבעו בהתאם לצרכי הקהילות כפי שיחליט הגוף השולט. יתרה מכך, אנשים יפונו מהארץ וידחסו לתוך התנחלויות של בני אדם או איים של מגורי אדם , קרובים למרכזי תעסוקה ותחבורה. עוד תכנית נקראת פרוייקט שטחי בר( wildland project), שבה מפורט איך רב ).non-humans האדמה מוקצית עבור לא בני אדם.(
אג'נדה 21 מאשימה את ההשפעה שפע האמריקנים כבעיה גדולה המצריכה תיקון. היא קוראת להורדת של נורמות( סטנדרטים) המחייה עבור האמריקנים כך שלאנשים במדינות עניות יהיה יותר, חלוקה מחודשת של העושר. על אף שאנשים מסביב לעולם שואפים להשיג את רמות השגשוג שיש בארצינו, ויסכנו את חייהם במטרה להגיע לכאן , אמריקנים מוארים באור שלילי מאוד ומורדים למצב שקרוב יותר לממוצע בעולם. רק אז הם טוענים , יהיה צדק חברתי אשר הוא אבן יסוד בתכנית האו"ם של אג'נדה 21.
מדיניות אג'נדה 21 מתחילה משנות ה-70 אולם ההתחלה האמיתית שלה היא ב-1992 בועידת כדור הארץ שנערכה בריו דה ז'נרו (tearth summ) כשהנשיא בוש חתם עליה. לחצו פה בשביל לראות את רשימת הארצות החתומות על אג'נדה 21 ( הקישור נמצא בדף ). הנשיא קלינטון נכנס לתפקידו כעבור שנה אחרי והקים את המועצה הנשיאותית לפיתוח בר קיימא ליישום האג'נדה בארצות הברית. )President's Council on Sustainable Development(.
המועצה הורכבה מתאגידים, סוכנויות פדראליות וקבוצות ללא כוונות רווח. המועצה הנשיאותית לפיתוח בר קיימא פעלה במהירות על מנת להבטיח שכל הסוכנויות הפדראליות ישנו את המדיניות שלהם בצורה שתענה לדרישות אג'נדה 21. ארגון לא ממשלתי שמכונה , )המועצה הבינלאומית של יוזמות סביבתיות מקומיות ICLEIהוטל עליו לבצע מטרות של( אג'נדה 21 ברחבי העולם. זכרו: אג'נדה 21 / פיתוח בר קיימא היא תכנית גלובאלית המיושמת באופן מקומי. מעל 600 ערים שבארצות הברית חברים בה, עירינו הצטרפה ב-2007 העלויות משולמות על ידי משלמי המיסים ( הערת המתרגמת: הכותב הוא כנראה אדם מארה"ב לכן הוא מדבר בכתוב על המצב כפי שהוא בארה"ב).
הגיע הזמן שאנשים יחנכו עצמם יקראו את המסמך ואת הפרשנות הנלוות. אחרי זה השיגו את העותק של התכנית הכללית לעיר או למדינה שלכם וקראו בה. אתם תמצאו את כל סוגי המדיניות שכמעט זהים לאילו הכתובים באג'נדה 21. לרוע המזל המדיניויות האלו התקדמו במידה רבה באופן לא מורגש שאינו מושך תשומת לב וכעת אנחנו ניצבים בסוף המשחק.
אנשים צריכים ללמוד לזהות את הנבחרי ציבור שלהם אשר מקדמים את המדיניויות של האו"ם ולמצות עימם את הדין על מעשיהם. רק כאשר נדע לזהות את האנשים ומה הם מנסים לעשות נוכל להעריך האם לאשר או לא את המדיניויות שהם מקדמים קדימה. השאלה היא האם האמריקנים אינם מסוגלים לפתח את המדיניות שלהם בעצמם? האם עלינו להיסמך על ארגונים שמורכבים מחברי אומות בעלי צורות שונות של ממשלות, שרובן אינן מעריכות ומקדשות את ערכי זכויות האדם כמו שאנחנו? הגיע הזמן להביא את אג'נדה 21 החוצה להיכן שנוכל לערוך דיונים ואז להניח את המדיניות שלנו בהלימות ובהתאמה עם החוקה ומגילת הזכויות שלנו.

אוקי תאמר מעניין אבל אינני רואה כיצד באמת משפיע עלי הנה מספר דרכים:
אין זה משנה היכן אתה גר אני מתערב שיש מאות בתי מגורים משותפים שנבנו לאחרונה במרכז העיר שלך. בשנה האחרונה היה 'תכנון מהפכני' לרוחב ארצות הברית. האדמות המסחריות , התעשייתיות והאדמה עם רב בתי המגורים יועדו ל'שימוש מעורב'. כמעט כל מה שאושר לפיתוח מתוכנן באותה הדרך (טוב פה קצת הסתבכתי עם התרגום אז פשוט שמתי במתרגם של גוגל והתוצאות הקשות לפניכם): קמעונאות של קומת קרקע עם שתי קומות של מעל למגורים. שימוש מעורב. קשה מאוד לממן את הבנייה, ומאוד קשה לנהל מאחר שיש צורך בצפיפות גבוהה של אנשים על מנת להצדיק את הקמעונאות. הרבה ממנו הוא ריק ורוב הקמעונאות בקומת הקרקע היא ריקה מדי. שיעור פשיטות רגל גבוה.
אז מה? רב הערים שלך מספקות מימון/או תשתית פיתוח עבור פרויקטים פרטיים כאילו.
הם משתמשים בפיתוח סוכנויות כספים . הכסף שלכם. באופן ספציפי מסי הרכוש שלך.
שים לב כמה מעט כסף יש בכספים הכלליים שלך. והרב הולך למימון משטרה וכיבוי אש?
אורות הרחוב שלך כבויים הפארקים שלך מדובללים הכבישים שלך מלאי מהמורות בתי החולים שלך נסגרים. הכסף שאמור להיות בשימוש לדברים האילו מוזרם לפיתוח הסוכנות.
אילו הסוכנויות היחידות אשר ליצור אגרות חוב ללא הצורך בהצבעה של העם. והם עשו זאת ואתה משלם את האגרות חוב למשך ה45 שנה הבאות בעזרת מסי הרכוש שלך. האם ידעת זאת? ודרך אגב גם אם הפיתוח מחדש יסתיים כפי שקרה בקליפורניה הם עדיין נדרשים לשלם חובות במשך 30-40 השנים הקרובות.

אז מה הקשר בין זה לבין אג'נדה 21?
פיתוח מחדש (redevelopment), הוא מכשיר המשמש לקידום החזון של אג'נדה 21 להקמה מחודשת של ערים באמריקה. עם הפיתוח מחדש לערים יש זכות לקחת את הרכוש לשטח בכיר--- בניגוד לרצון בעלי הרכוש ולתת את הרכוש או למכרו למפתח פרטי. על ידי הכרזה על הרכוש כ'מסוכל'. ( ובערים מסויימות מעל 90 אחוז מהשטח הוכרז כ'מסוכל' ). מסי הרכוש באזורים האלו יכולים להיות מוסחים מהקרן הכללית. הכפייה של זמינות הכספים מרוששים את הערים , מכריחים אותן פחות ופחות שירותים ופוגעים ומנמיכים את הסטנדרטים של המחייה שלכם. הם יאמרו לכם שזה טוב יותר מאחר שהם שמים בערים נחמדות תאורה וריצוף צבעוני. הכסף עובר ניתוב מחודש לבנייה מחדש של סוכנויות ולפיתוח בתי דיור עם הכנסה נמוכה ושימוש מעורב. גדילה חכמה. לערים יש מאות דירות שנבנו באזורי הפיתוח מחדש. ואומרים לך שאתה נורא על שאתה רוצה חצר משלך על רצונך בפרטיות, על שאינך רוצה להיות מוכתב על ידי האגודה למועצת מנהלי בעלי הדירות, על היותך אנטי חברתי, על שאינך רוצה לגור בדירה צפופה במרכז העיר בזמן ש

אופס התרגום נקטע המשך מנקודת הקטיעה

על שאינך רוצה להיות מוכתב על ידי האגודה למועצת מנהלי בעלי הדירות, על היותך אנטי חברתי, על שאינך רוצה לגור בדירה צפופה במרכז העיר בזמן שהם יכולים להשתמש במסי הרכוש שלך כדי לשלם חוב האג"ח ( אגרות חוב), ענק.

מגורי אדם כיום כיום מוגבלים לקרקעות בתחומי הצמיחה של העיר. רק חלק מהבניינים המתכוננים מאושרים. רכוש חקלאי הוא מוגבל יותר ויותר בשימוש בו. אם כי ארצות אמרו שהן יתמכו בשימוש חקלאי, אכילת מזון מתוצרת מקומית, השווקים של האיכר וכדומה , למעשה יש הרבה תקנות שמגבילות מים ושימוש באדמה כך שחקלאים עומדים לאבד את האדמות שלהם בסך הכל. כבישים בארץ לא נסללים, דוחפים אנשים לרדת מהארץ להיות יותר תלויים ומשועבדים לצאת מהפרברים ולהכנס לערים. להיות מוצאים מתוך הבתים הפרטיים שלהם אל דירות אחרות .להוציא אותם מהמכוניות הפרטיות שלהם ולהכניסם לאופניים.
אופניים. מה לאופניים ולזה? אני אוהב לרכב על אופני וכך גם אתה. אז מה? קבוצות סניגוריה לאופניים מאוד חזקות עכשיו. סניגוריה. מילה יפה לשתדלנות, השפעה ואולי חימוש חזק של הציבור והפוליטיקאים. מה הקשר לקבוצות אופניים? קבוצות ארציות כמו למשל complet
streets וThunderhead Alliance ואחרים יש הוראת תכניות הכשרה המלמדת את החברים שלהם כיצד ללחוץ על פיתוח ומועמדים להכשרה במשרד. זה לא רק על שבילי אופניים אלא גם הפיכת ערים ואיזורים כפריים ל'מודל בר קיימא'. פיתוח ערים עם צפיפות גבוהה ללא מקום לחנייה של מכוניות זו המטרה. זה אומר שכל העיר צריכה להיות מיועדת להריסה ולהבנות מחדש ולהבנות בתדמית של פיתוח בר קיימא. קבוצות אופניים משמשות ' חיילי מחץ' לתכנית הזו.
איזו תכנית? אנו מאבדים את בתינו מאז שהמיתון/שפל התחיל ( לא היה לי כוח לתרגם פה).
פה תרגמתי כי פסקה חשובה אפילו הדגשתי אותה: זוהי תכנית לכל החיים. היא מערבת את המערכת החינוך, שוק האנרגיה מערכת התחבורה המערכת הממשלתית מערכת הבריאות ייצור האוכל ועוד. התכנית מגבילה את הבחירות שלך. מגבילה את כספיך מצמצמת את החירויות שלך ונוטלת את קולך.

בקיצור חברה רב האנשים בפורום הזה יפונו מבתיהם

אם האג'נדה הזו תבוצע במלואה. וכולנו נעבור לגור בערים צפופות
עם תחבורה ציבורית ועם איסורים גוברים והולכים לנסוע במכונית
יש עוד סעיפים אוף אם האנשים בקבוצה היו עונים לי הייתי מרגישה יותר נוח לשאול

Nachmanides

New member
"האנשים בקבוצה" יודעים רק ללבות פחדים אצל

אנשים בורים ונבערים, ולעולם לא יוכלו להסביר באופן מנומק וקוהרנטי מהם ה"איומים" המרחפים עלינו, פשוט מכיוון שאין ממש ב"איומים" עליהם הם מקשקשים...

פשקרב

New member
אתה ממש מפליא אותי

עדיין
לא קלטת עם מי יש לך כאן עסק

** וזה אחרי שאיים/ה עלינו לקחת פסק זמן

ואני מחכה שישימו אותי בבניין רב-קומתי מאוד בעיר ויקחו לי את האוטו.

בינתיים נשתה מים מופלרים ונקבל חיסון נגד שפעת.

תרגום

דמוקרטים נגד אג'נדה 21 של האו"ם
נשמע כמו מדע בדיוני ... או כמו תיאורית קונספירציה... אבל זה לא
אג'נדה 21 של האו"ם/ פיתוח בר- קיימא / זוהי תכנית פעולה המיושמת בקנה מידה עולמי
כל הבנייה, כל אמצעי הייצור, כל האנרגיה , כל ההשכלה, כל המידע, כל בני האדם בעולם. רשימת מלאי ושליטה- רוזה קוירה
האם תהיתם מהיכן מגיעים המונחים 'קיימות' ( או בר קיימא), 'גדילה חכמה' , 'פיתוח לשימוש עירוני מעורב בצפיפות גבוהה'? האם זה לא נראה כי לפני עשור לא שמעתם עליהם וכעת הכל נדמה ככולל את המושגים האלו? האם זהו צירוף מקרים? שבכל עיר, ארץ ומדינה ואומה ישנו את השימוש בקרקע שלהם/ קודי תכנון שלהם ואת מדיניות הממשלות שלהם על מנת ליישר עצמם עם... מה?
ראשית, לפני שאמשיך, אני רוצה לומר שכן, אני יודע שזה עולם קטן ושהאדם יכול לפעול רק במסגרת חברה (s take a village'it ), ושכולנו פלנטה אחת וכיו'ב. אני יודע בנוסף שיש לנו ממשלה של האנשים, על ידי אנשים, עבור אנשים וכמה שזה יכול להיות מסורבל לפעמים.
( דונלאנד רומספלד אומר שלסינים זה הולך בקלות; הם לא צריכים לשאול את האנשים שלהם האם הם מסכימים. ובוש ג'וניור טען שזה יהיה נהדר שיהיה דיקטטור כל עוד הוא היה דיקטטור), יש לנו ממשלה עם 3 זרועות: מגילת הזכויות, חוקה והגדרה עצמית. זוהי אחת מהסיבות מדוע אנשים רוצים להגיע לארצות הברית נכון? אין לנו את ריבוע טיאמנמן ( מקום בביג'ינג סין), באופן כללי ( כן, אני נזכר בקנט סטייט – לא אותו דבר וכן שערורייה). כך שאני לא נגד לתת לעניינים מסויימים עדיפות כגון שימוש מודע באנרגיה, מתן חסות לאנרגיות אלטרנטיביות, מחזור/שימוש חוזר ורגישות לכל היצורים החיים.
אבל אז יש לכם את אג'נדה 21 של האו"ם. מה זה? צפו בקטעי הוידאו שלנו ובתכניות הדיו אשר בתחתית העמוד ( בדף באנגלית יש קישורים למטה בסוף הכתוב), בדף הוידאו שלנו
) או מאחורי המסיכה הירוקה ( עוד קישור בדף שלהם). Rosa Koire( בחיפוש ביוטי עבור
הקליקו כאן להדפסת הפלייאר שלנו מדוע כולם מדברים על אג'נדה 21 של האו"ם ( עוד קישור שלהם).
בהתחשב בכך שהמדיניות נרקמת אל תוך כל התכניות הכלליות של הערים והמדינות, חשוב עבור אנשים לדעת מהיכן המדיניות הזו מגיעה. בזמן שהרבה אנשים תומכים באו"ם על 'מאמצי השכנת השלום' שלו , בקושי מישהו יודע שיש להם מדיניות ספציפית לשימוש באדמה שהם רוצים לראות מיושמת בכל עיר, ארץ, מדינה ואומה. התכנית נקראת אג'נדה 21 פיתוח) ). communitarianismבר-קיימא של האו"ם. שהבסיס שלו הוא בשיתופיות (
נכון לעכשיו, רב האמריקנים שמעו על פיתוח בר קיימא אך אינם מודעים במידה רבה לאג'נדה 21.
בקיצור נמרץ התכנית קוראת לממשלות לקחת לידיהם שליטה על כל השימוש באדמות ולא להשאיר שום החלטה בידיהם של בעלי הרכוש הפרטיים. ההנחה היא שבני אדם אינם סוכנים טובים של אדמתם והממשלות יעשו עבודה טובה יותר אם הן תהיינה בשליטה. זכויות הפרט יקבעו בהתאם לצרכי הקהילות כפי שיחליט הגוף השולט. יתרה מכך, אנשים יפונו מהארץ וידחסו לתוך התנחלויות של בני אדם או איים של מגורי אדם , קרובים למרכזי תעסוקה ותחבורה. עוד תכנית נקראת פרוייקט שטחי בר( wildland project), שבה מפורט איך רב ).non-humans האדמה מוקצית עבור לא בני אדם.(
אג'נדה 21 מאשימה את ההשפעה שפע האמריקנים כבעיה גדולה המצריכה תיקון. היא קוראת להורדת של נורמות( סטנדרטים) המחייה עבור האמריקנים כך שלאנשים במדינות עניות יהיה יותר, חלוקה מחודשת של העושר. על אף שאנשים מסביב לעולם שואפים להשיג את רמות השגשוג שיש בארצינו, ויסכנו את חייהם במטרה להגיע לכאן , אמריקנים מוארים באור שלילי מאוד ומורדים למצב שקרוב יותר לממוצע בעולם. רק אז הם טוענים , יהיה צדק חברתי אשר הוא אבן יסוד בתכנית האו"ם של אג'נדה 21.
מדיניות אג'נדה 21 מתחילה משנות ה-70 אולם ההתחלה האמיתית שלה היא ב-1992 בועידת כדור הארץ שנערכה בריו דה ז'נרו (tearth summ) כשהנשיא בוש חתם עליה. לחצו פה בשביל לראות את רשימת הארצות החתומות על אג'נדה 21 ( הקישור נמצא בדף ). הנשיא קלינטון נכנס לתפקידו כעבור שנה אחרי והקים את המועצה הנשיאותית לפיתוח בר קיימא ליישום האג'נדה בארצות הברית. )President's Council on Sustainable Development(.
המועצה הורכבה מתאגידים, סוכנויות פדראליות וקבוצות ללא כוונות רווח. המועצה הנשיאותית לפיתוח בר קיימא פעלה במהירות על מנת להבטיח שכל הסוכנויות הפדראליות ישנו את המדיניות שלהם בצורה שתענה לדרישות אג'נדה 21. ארגון לא ממשלתי שמכונה , )המועצה הבינלאומית של יוזמות סביבתיות מקומיות ICLEIהוטל עליו לבצע מטרות של( אג'נדה 21 ברחבי העולם. זכרו: אג'נדה 21 / פיתוח בר קיימא היא תכנית גלובאלית המיושמת באופן מקומי. מעל 600 ערים שבארצות הברית חברים בה, עירינו הצטרפה ב-2007 העלויות משולמות על ידי משלמי המיסים ( הערת המתרגמת: הכותב הוא כנראה אדם מארה"ב לכן הוא מדבר בכתוב על המצב כפי שהוא בארה"ב).
הגיע הזמן שאנשים יחנכו עצמם יקראו את המסמך ואת הפרשנות הנלוות. אחרי זה השיגו את העותק של התכנית הכללית לעיר או למדינה שלכם וקראו בה. אתם תמצאו את כל סוגי המדיניות שכמעט זהים לאילו הכתובים באג'נדה 21. לרוע המזל המדיניויות האלו התקדמו במידה רבה באופן לא מורגש שאינו מושך תשומת לב וכעת אנחנו ניצבים בסוף המשחק.
אנשים צריכים ללמוד לזהות את הנבחרי ציבור שלהם אשר מקדמים את המדיניויות של האו"ם ולמצות עימם את הדין על מעשיהם. רק כאשר נדע לזהות את האנשים ומה הם מנסים לעשות נוכל להעריך האם לאשר או לא את המדיניויות שהם מקדמים קדימה. השאלה היא האם האמריקנים אינם מסוגלים לפתח את המדיניות שלהם בעצמם? האם עלינו להיסמך על ארגונים שמורכבים מחברי אומות בעלי צורות שונות של ממשלות, שרובן אינן מעריכות ומקדשות את ערכי זכויות האדם כמו שאנחנו? הגיע הזמן להביא את אג'נדה 21 החוצה להיכן שנוכל לערוך דיונים ואז להניח את המדיניות שלנו בהלימות ובהתאמה עם החוקה ומגילת הזכויות שלנו.

אוקי תאמר מעניין אבל אינני רואה כיצד באמת משפיע עלי הנה מספר דרכים:
אין זה משנה היכן אתה גר אני מתערב שיש מאות בתי מגורים משותפים שנבנו לאחרונה במרכז העיר שלך. בשנה האחרונה היה 'תכנון מהפכני' לרוחב ארצות הברית. האדמות המסחריות , התעשייתיות והאדמה עם רב בתי המגורים יועדו ל'שימוש מעורב'. כמעט כל מה שאושר לפיתוח מתוכנן באותה הדרך (טוב פה קצת הסתבכתי עם התרגום אז פשוט שמתי במתרגם של גוגל והתוצאות הקשות לפניכם): קמעונאות של קומת קרקע עם שתי קומות של מעל למגורים. שימוש מעורב. קשה מאוד לממן את הבנייה, ומאוד קשה לנהל מאחר שיש צורך בצפיפות גבוהה של אנשים על מנת להצדיק את הקמעונאות. הרבה ממנו הוא ריק ורוב הקמעונאות בקומת הקרקע היא ריקה מדי. שיעור פשיטות רגל גבוה.
אז מה? רב הערים שלך מספקות מימון/או תשתית פיתוח עבור פרויקטים פרטיים כאילו.
הם משתמשים בפיתוח סוכנויות כספים . הכסף שלכם. באופן ספציפי מסי הרכוש שלך.
שים לב כמה מעט כסף יש בכספים הכלליים שלך. והרב הולך למימון משטרה וכיבוי אש?
אורות הרחוב שלך כבויים הפארקים שלך מדובללים הכבישים שלך מלאי מהמורות בתי החולים שלך נסגרים. הכסף שאמור להיות בשימוש לדברים האילו מוזרם לפיתוח הסוכנות.
אילו הסוכנויות היחידות אשר ליצור אגרות חוב ללא הצורך בהצבעה של העם. והם עשו זאת ואתה משלם את האגרות חוב למשך ה45 שנה הבאות בעזרת מסי הרכוש שלך. האם ידעת זאת? ודרך אגב גם אם הפיתוח מחדש יסתיים כפי שקרה בקליפורניה הם עדיין נדרשים לשלם חובות במשך 30-40 השנים הקרובות.

אז מה הקשר בין זה לבין אג'נדה 21?
פיתוח מחדש (redevelopment), הוא מכשיר המשמש לקידום החזון של אג'נדה 21 להקמה מחודשת של ערים באמריקה. עם הפיתוח מחדש לערים יש זכות לקחת את הרכוש לשטח בכיר--- בניגוד לרצון בעלי הרכוש ולתת את הרכוש או למכרו למפתח פרטי. על ידי הכרזה על הרכוש כ'מסוכל'. ( ובערים מסויימות מעל 90 אחוז מהשטח הוכרז כ'מסוכל' ). מסי הרכוש באזורים האלו יכולים להיות מוסחים מהקרן הכללית. הכפייה של זמינות הכספים מרוששים את הערים , מכריחים אותן פחות ופחות שירותים ופוגעים ומנמיכים את הסטנדרטים של המחייה שלכם. הם יאמרו לכם שזה טוב יותר מאחר שהם שמים בערים נחמדות תאורה וריצוף צבעוני. הכסף עובר ניתוב מחודש לבנייה מחדש של סוכנויות ולפיתוח בתי דיור עם הכנסה נמוכה ושימוש מעורב. גדילה חכמה. לערים יש מאות דירות שנבנו באזורי הפיתוח מחדש. ואומרים לך שאתה נורא על שאתה רוצה חצר משלך על רצונך בפרטיות, על שאינך רוצה להיות מוכתב על ידי האגודה למועצת מנהלי בעלי הדירות, על היותך אנטי חברתי, על שאינך רוצה לגור בדירה צפופה במרכז העיר בזמן שהם יכולים להשתמש במסי הרכוש שלך כדי לשלם חוב האג"ח ( אגרות חוב), ענק.

מגורי אדם כיום כיום מוגבלים לקרקעות בתחומי הצמיחה של העיר. רק חלק מהבניינים המתכוננים מאושרים. רכוש חקלאי הוא מוגבל יותר ויותר בשימוש בו. אם כי ארצות אמרו שהן &

מאחורי המסיכה הירוקה האמת על אג'נדה 21 עם

רוזה קוירה מי שטוב באנגלית ויכול לראות סרטונים בני שעה ויותר
שיחפש עוד סרטונים שלה ביוטיוב שיחפש לפי השם שלה Rosa Koire
היא גם כתבה ספר העונה לשם הזה BEHIND THE GREEN MASK
http://www.youtube.com/watch?v=_u134vDX-a4
האג'נדה מהותה שליטה מושלמת בבני אדם. תזהירו אחרים אם אתם לא
רוצים לחיות בעולם כזה

תבינו חברים התכנית מיושמת בסודיות רב האנשים

לא יודעים אם לא נלחם ופה זו מלחמה על החיים
נחיה בעולם בו נהיה משועדים כמעט לגמרי לממשלה.
היא תשלוט על הכל :חינוך מידע, מגורים, תנועה, אוכל , ילודה
ונחיה בעולם עצוב חברים

לסיכום אג'נדה 21 תיקח את חירותינו רכושינו

כספינו נהיה תלויים לגמרי בממשלה. ולהיות תלויים בחסדי הממשלה
זה דבר רע מאוד כי לאליטות לא אכפת במיוחד מסבל של בני אנוש.
בזמן שלנו אסור יהיה לנסוע במכונית או לאכול ולצרוך הרבה אנשי האליטות
יתענגו על ארוחות שחיתות יגורו איפה שבא להם יסעו איפה שבא להם
ויצחקו עלינו המסכנים ויחגגו בהשקת כוס את כיבושם הסופי על האנושות

למדו את עצמיכם על האד'נדה והפיצו הלאה כי לא

ישדרו זאת בחדשות.
אם לא יהיה מאבק גורל האנושות להיות משועבד לממשלה עולמית
והסדר העולמי החדש יקום

מייפלס

New member
לא בעד דיקטטוריות ושליטה באחרים

אבל מה רע בשיטות ידידותיות לסביבה ולהחזיר שטחים חקלאים ועירוניים בשביל שיחזרו להיות שטחים טיבעיים ?
ושבני אדם הצמטמצו בשטחים שלהם ?
היום ואני יודעת כי למדתי אפשר לגדל אוכל לכל כלל האוכלוסיה הקיימת בשטחים עירוניים - בשטחי אדמה , חצרות וגנים , על גגות הבתים ובחלונות ...
יש שפע , אנחנו פשוט כיום לא מנצלים אותו נכון ובגלל זה יש מחסור במקומות מסוימים בעולם . ובגלל זה גם קיים העוני .

atlantis13

New member
עכשיו נזכרתצם להתפשר על גינת ירק קטנה?

לפני הפלת היי-טק, הזיהום הקדחני, הריסת יערות הגשם - ושימוש במכונות כדי להאכיל ולהעביס מליונים של בני אדם שלא זקוקים לכ"כ הרבה אוכל - בעוד במקום אחר - אין לפליטים אוכל או בית יציב לגור בו? עכשיו נזכרתם שפעם היה נחמד? זה לא יחזור על עצמו.

למעלה