תרגום המכתב מאנגלית

glitter8

New member
תרגום המכתב מאנגלית

"קצת על עצמי,: כשהייתי בן 3 ראיתי בחור מנגן על פסנתר. אמרתי להורים שלי "כזה אני רוצה" להפתעתי הם אכן קנו לי . כל מה שהיה עלי לעשות היה ללמוד לנגן עליו. כל המורים שהיו לי ברחו אחרי השיעור הראשון, בסופו של דבר למדתי לבד משמיעה. בגיל 10 כתבתי את שירי הראשון. ובגיל 12 עשיתי את הקלטת האולפן הראשונה שלי. נדהמתי מיכולתי לכתוב שיר (מילים ולחן) בעצמי. בגיל 14 גיליתי את הגיטרה. וזה מה שעשה את המהפך בחיים שלי- החלטתי שאני רוצה להקדיש את חיי למוזיקה. שנה לאחר מכן הקמתי את להקת "אקסטזה" בה הייתי הסולן. הלהקה התפרקה ואף אחד מחבריה לא המשיך לעשות מוזיקה חוץ ממני. לאחר 3 שנים הקמתי להקה חדשה שהיתה "משהו משהו" (קיק אין דה אס... ע.ה.) ההרכב מנה את עדי גולדשטיין בקלידים, רוני הוד בתופים גיל קסר בגיטרה בס און דבי בגיטרה, - כולם עדיין פעילים ומצליחים בארץ ומחוצה לה! אז גם גיליתי מחדש את מחשבי המוזנח ולמדתי את נפלאות הסימפול ושאר רזי תכנות המוזיקה בהם אני משתמש עד היום. הכרחתי את עצמי להיכנס למשמעת של כתיבת שיר אחד ביום. חברתי לגיא אליהו ויחד הקמנו את "ג'מוס", עם דעות דומות לגבי היפ הופ. כך הפקנו יחדיו את האלבום של ג'אמוס בהפקה עצמית. הופענו בכל מקום שאיפשר לנו. כולל בערוץ 24. לקראת סיום העבודה על הדיסק השני , רשם אותי חבר לעונה הרביעית של כוכב נולד "אמריקן איידול הישראלית" לכן הקפאתי את הכל משום ש...עברתי את המיונים..! אין לי מושג איך, אבל זכיתי בתחרות! לכן בימים אלה אני עובד על אלבום משל עצמי, שבתקווה יראה אור בעתיד הקרוב!
מוגש לג'קו ולכולם באהבה גדולה ענבל

glitter8

New member
נפלאות הסימפול..../images/Emo28.gif

או לייתר דיוק "לופים" כפי שנכתב במקור, ויתקן אותי ג'קו אם אני טועה, (קורס מוזיקה אלקטרונית שלקחתי לפני כעשור, ובזה מסתכמת המומחיות הממוחשבת שלי) זה לקיחת קטע מוזיקלי מסוים, חזרה עליו, לעיתים עיוות שלו," הלבשה" של כל מני קטעים אחרים. מין יצירת "שפה" לשיר מסויים אחד. (אפשר לשמוע את זה הרבה אצל רייכל) וזה על קצה המזלג הכוונה בגדול היתה כל מה שאפשר לעשות עם מחשב ומוזיקה.

glitter8

New member
../images/Emo168.gif בשמחה

ותודה למורתי לאנגלית מכיתה ט'...

למעלה