תרגום השיר prostye dvizhen'ya

תרגום השיר prostye dvizhen'ya

תנועות פשוטות-ט.א.ט.ו (SIMPLE MOVES) אני ממשיכה תנועות פשוטות את ממשיכה את ההמשכיות שלי אני זאת את ואת זאת אני את חוזרת על זה ו,אני חוזרת על זה אם את רוצה-תהיי בשקט חכי עד שהם יפסקו אם תרצי את המפתח לשני היפוכים אם תרצי את שלך אם תרצי את שלי תנועות פשוטות,ואני ממשיכה... תנועות פשוטות... אנחנו ממשיכות בתנועות פשוטות הורסות השקיות באיזשהו מקום אתה מוצא באיזשהו מקום אתה מפסיד אני חוזרת שוב,את חוזרת שוב זו אהבה קפיצים מנתרים מחר כולם יוכלו להיות יותר קטנים מפתיתי שלג אנו חייבות להיות בזמן ללא סירובים אנו צריכות להמשיך לחיות צעדים פשוטים,להמשיך לחיות... צעדים פשוטים איפה את? איפה את? איפה את? איפה את? איפה את? איפה את? איפה את? איפה את? איפה את? וברוסית: Ya prodolzhayu prostie dvizheniyaױ Ty prodolzhaesh moi prodolzhen'ya Ya eto ti, a ti eto ya I ya povtoryayu, ya provtoryayu Hochesh' molchi, zhdi chto proidyot A hochesh' klyuchi, dva oborata. Hochesh' svoya, hochesh' chuzhaya, Hochesh' kak ya' I ya prodolzhayu' Prostye dvizheniya, ya prodolzhayu! Prostye dvizheniya, ya prodolzhayu! Prostye dvizheniya, ya prodolzhayu! Prostye dvizheniya, ya prodolzhayu! Prostye dvizheniya Prostye dvizheniya Prostye dvizheniya Prostye dvizheniya My prodolzhaem prostye dvizheniya, Unichtozhaem, kak porazhenie Gde-to nahodish', gde-to teryaesh' Ya povtoryayu, ty povtoryaesh' Eto lyubov' skachut pruzhinki, Zavtra lyuboi men'she snezhinki, Nado uspet' nevozrazhaya, Nado umet' zhit prodolzhaya, Prostye dvizheniya, ya prodolzhayu! Prostye dvizheniya, ya prodolzhayu! Prostye dvizheniya, ya prodolzhayu! Prostye dvizheniya, ya prodolzhayu התרגום יצא בלי הקשר ... חחח טוב קשה לתרגם סלנג רוסי!.מחר אני יפרסם את שיר הויברטור -רובוט. בעברית כמובן והמילים שלו מאוד מצחיקות

DileMMaGi®L

New member
רובוט רובוט

יא טאבה לובלו מי טק חאתאלי רובוט רובוט יא טבה וזמו אי פוליטלי
רובוט רובוט אני אוהבת אותך אנחנו כול כך רצינו רובוט רובוט אני יכח אותך ונעוף חח אז על ויברטור
לא ידעתי

DileMMaGi®L

New member
שיהיה כבר פו שירשור שירים...

העתקתי את זה מדייבידסון........ איך קוראים לך דרך-אגב
רובוט-ט.א.ט.ו(ROBOT) איש,לעולם לא יבין אהבה מלאכותית כזו היא כמו דבש דבש מלאכותי,קרח מלאכותי גן-עדן מלאכותי,כשמפעילים אותובקצב מהיר. ואני לא אספר לאף אחד שאני מאוהבת ברובוט אני אוהבת אותך רובוט,אני אוהבת אותך רובוט פזמון: רובוט,רובוט,רובוט אני אוהבת אותך מאוד ושנינו רוצים את זה כל כך אני אפעיל ואתך ובוא נעוף. רובוט,רובוט סופות אלקטרוניות בליבך. אז בוא נעוף,בוא נעוף,בוא נעוף,בוא נעוף. רובוט,רובוט,רובוט אני אוהבת אותך מאוד ושנינו רוצים את זה כל כך אני אפעיל ואתך ובוא נעוף. סופות אלקטרוניות בליבך רובוט,רובוט,בוא נעוף. אהבה כזו, כמו ציפור דמיונית דבש מלאכותי,קרח מלאכותי אהבה כזו,צחוק מלאכותי שלג מלאכותי והכל כמו חלום פזמון: רובוט,רובוט,רובוט אני אוהבת אותך מאוד ושנינו רוצים את זה כל כך רובוט,רובוט,רובוט אני אפעיל ואתך ובוא נעוף. רובוט,רובוט סופות אלקטרוניות בליבך. אז בוא נעוף,בוא נעוף,בוא נעוף,בוא נעוף. וברוסית: Nikto nichego nikogda ne poymet Takaya lyubov', iskusstvennyi med Iskusstvennyi med, iskusstvennyi led Iskusstvennyi rai, skoree vklyuchai I ya nikomu ne skazhu, chto ya robota lyublyu Robota lyublyu, robota lyublyu Robot, robot, robot, Ya tebya lyublyu, my tak khoteli Robot, robot, robot, Ya tebya vklyuchu I poleteli Robot, robot, V tvoem serdtse elaktronnye meteli Poleteli, poleteli, poleteli, poleteli Robot, robot, robot, Ya tebya lyublyu, my tak khoteli Robot, robot, robot, Ya tebya vklyuchu I poleteli Robot, robot, V tvoem serdtse elaktronnye meteli Poleteli, poleteli, poleteli, poleteli Poleteli, poleteli Takaya lyubov', nereal-nyi polet Iskusstvennyi med, iskusstvennyi led Takaya lyubov', iskusstvennyi smekh Iskusstvennyi sneg, I vse kak vo sne I ya nikomu ne skazhu, chto ya robota lyublyu Robota lyublyu, robota lyublyu Robot, robot, robot, Ya tebya lyublyu, my tak khoteli Robot, robot, robot, Ya tebya vklyuchu I poleteli Robot, robot, V tvoem serdtse elaktronnye meteli Poleteli, poleteli, poleteli, poleteli Robot, robot, robot, Ya tebya lyublyu, my tak khoteli Robot, robot, robot, Ya tebya vklyuchu I poleteli Robot, robot, V tvoem serdtse elaktronnye meteli Poleteli, poleteli, poleteli, poleteli

DileMMaGi®L

New member
דווווווווווודוווווווווווווווווווווו

והתבלבלתי באייקון
=

תתרגמו גם את ...

מלצ'יק גיי !!! בבקשה בשבילי ! ואני רוצה לספר לכם בתור משפחה מה שקרה לי היום בבית ספר : אני ביום שלישי הולכת למחוננים ... והיום אין לי מחוננים ואני אמורה להיות במשמרות הזה"ב ! אז אני אתמול אמרתי שאני יבוא היום . וחברהשלי החליטה שאני לא באה והביא חברה שתחליף אותי ! אז שבאתי היום היא התחילה לצעוק אליי למה באתי וגם החברה ! המפקד האוהב אותה גם התחיל לצעוק אליי וילד אחד שמחבב אותי צעק על שלושתם ! הרבה בנות לא מדברות עם שני הבנות כי הן מגעילות וגם אני לא מדברת איתן ! והילד שמחבב אותי רב עם 2 הבנות ועם המפקד (עם המפקד המעצבן גם אני לא בקשר כבר) ! מה אתם חושבים על העיניין ??? תעזרו לי
!!!

אפשר דודי ???

זה שם של חבר של חברה שלי שהתחלתי איתו והוא זרק אותה והוא הציע לי חברות ואמרתי לו לא והחברה נכנסה לדיכאון אז אמרתי לה שהוא לא שווה אותה !

DileMMaGi®L

New member
לבתי,מלצ'יק גיי

לפי מה שהבנתי אולי חלק מהתרגום לא נכון איפה שיש ****** אני לא יודעת את התרגום סורי ילד גיי...... רואה **** מחכה למבט שלו הרגשות *** אבל לא מבין כמה אפשר לחיות ,*** *** מאוד קשה להסתיר את ה*** שלך מאוד קשה להסתיר את ה *** שלי מאוד מאוד מאוד מאוד משאלה לא יפה ילד גיי ילד גיי תיהיה איתי **** מבושה אל תיהיה אדום ילד גיי ילד גיי תסמוך על החברים ילד גיי ילד גיי ממני *בייייפ* ילד גיי ילד גיי הדמעות חונקות המחשבות לחיות מפריעות קשה לשמוע לא לא מבין כן אני יודעת את כול הסודות שלך איך את סובלת את החפצים הכבדים? ******************* אבל חולמת-למת-למת-למת ילד גיי ילד גיי תיהיה איתי **** מבושה אל תיהיה אדום ילד גיי ילד גיי תסמוך על החברים ילד גיי ילד גיי ממני *בייייפ* ילד גיי ילד גיי ילד גיי ילד גיי תיהיה איתי **** מבושה אל תיהיה אדום ילד גיי ילד גיי תסמוך על החברים ילד גיי ילד גיי ממני *בייייפ* ילד גיי ילד גיי

DileMMaGi®L

New member
30 דקות 30 minutes

האהוב אליי
גם פה איפה שיש **** אני לא יודעת את התרגום וחלק מהתרגום לא נכון לבכות לברוח או את הדלת לנעול ולשתוק ולשכב וללמוד את התיקרה ולחלום לא כמו כולם לנשק עננים התיקרה קרוסלה חצי שעה חצי שעה חצע שעה רכבות *** **** ****** חצי שעה לא *** שלך חצי שעה חצי שעה -לא השאלה לא התשובה חצי שעה חצי שעה חצי שעה בלעדייך חצי שעה חצי שעה חצי שעה הוא ואני חצי שעה כול אחד לבד כול אחד לבד חצי שעה כול אחד לכתובת שלו חצי שעה *** וכמו כולם כמו בחלום אני לא אני לא הקורסלה שלי והחלום לא שלי או *** או דכאון או הגשם על העיניים אני יחזור אני יחזור חצי שעה חצי שעה חצע שעה רכבות *** **** ****** חצי שעה לא *** שלך חצי שעה חצי שעה -לא השאלה לא התשובה חצי שעה חצי שעה חצי שעה בלעדייך חצי שעה חצי שעה חצי שעה הוא ואני חצי שעה כול אחד לבד כול אחד לבד חצי שעה כול אחד לכתובת שלו חצי שעה

מחר יתורגם הכל

אני יוצא עכשיו לחגוג
נ.ב:לאחרונה שמתי לב לעובדה נורא מעניינת-אני הבן הסטרייט היחיד בפורום הזה...

dj nirvana

New member
מממ... אפשר בבקשה תרגום ל....

stars או לש/ם השני של השיר simple moves? לקטע של הראפ,זה יורת חשוב... תודה dj nirvana

DileMMaGi®L

New member
השיר הראשון זה SIMPLE MOVES

ומה השם השני שלא זה STARS
איך
עם שני השירים שונים לגמרי

dj nirvana

New member
וואלה, התבלבלתי, הנה תיקון...

תרגום לשיר stars?לראפ שם, אפשר לקבל? בבקשה?????????????????? dj nirvana

למעלה