תרגום וואגנר

תרגום וואגנר

האם מישהו יודע את התרגום לעברית של המושגים הבאים הקשורים לטבעת הניבלוגים של ואגנר?: Norse mithology Icelandic Eddas & sagas The Poetic Edda Odin Norse pantheon The Saga of the Vosungs The Nibelungenlied Sigurd the Dragon Slayer בתודה מראש עדי

Der-Albert

New member
תרגומים חלקיים ביותר

* המיתולגיה הנורדית * לא יודע, אולי אודות וסאגות איסלנדיות * לא יודע * אודין הוא אל מהמיתולגיה הנורדית, לא זוכר בדיוק מה תפקידו * הפנטיאון הנורדי, משמעו, מכלול האלים במיתולוגיה הנורדית * אני מניח שסיפור מתוך המיתולוגיה הנורדית. * אני מניח שדמות מתוך המיתולוגיה.

Optimus_Prime

New member
מצטער שלא הרבה

אבל כל מה שאני יכול להוסיף זה שאודין הוא כמו זאוס הנורדי, מלך האלים וה*אב* של כולם.

עוד תשובות

odin הוא ראש האלים הנורדיים. הוא מופיע ביותר ממאה שמות שונים. אצל וגנר הוא נקרא wotan אשר הוא בעצם הגיבור העיקרי של הרינג ומופיע בכל ארבע האופרות במחזור. בקשר לסאגה של הוולסונג, וסיגורד טובח הדרקונים - אלו מיתוסים ואגדות נורדיות שמהן שאב ווגנר את החומר הבסיסי למיתוס שייצר. כמדומני שהניבלונגליד הוא כבר יצירתו של וגנר עצמו. וגנר יצר מיתוס משלו לצורך הרינג והשתמש בחומרים מתוך המיתולוגיה הנורדית.

פפנר

New member
תיקון..

שירת הניבלונגים חוברה בערך בשנת 1200 ע"י משורר אוסטרי לא ידוע על בסיס אגדות נורדיות וכמובן שימשה כהשראה לוגנר.

למעלה