תרגום חופשי של sunscreen> רחלי>>

תרגום חופשי של sunscreen> רחלי>>

גבירותיי ורבותיי של כיתת 99´ שימו קרם הגנה. אם הייתי יכול להציע לכם רק טיפ אחד לעתיד, קרם הגנה היה זה. התועלות לזמן הארוך של קרם ההגנה הוכחו על ידי מדענים, בעוד שלשאר העצות שלי אין בסיס יותר מהימן מאשר הנסיון המפותל האישי שלי . אני אוותר על העצה הזו עכשיו. תהנו מהכוח והיופי של הנעורים שלכם. בעצם, לא משנה. אתם לא תבינו את הכוח והיופי של הנעורים שלכם עד שהם ינבלו. אבל ביטחו בי, בעוד 20 שנה, אתם תסתכלו אחורה על תמונות שלכם ותיזכרו בדרך שלא נתפסת כרגע כמה אפשרויות נצבות בפניכם וכמה נהדרים באמת נראיתם. אתם לא שמנים כמו שאתם מדמיינים. אל תדאגו בקשר לעתיד. או תדאגו אבל תדעו שדאגה היא יעילה כמו לנסות לפתור משוואה אלגברית על ידי לעיסת מסטיק. הבעיות האמיתיות בחייכם עלולות להיות אלה שמעולם לא חלפו במחשבותיכם הדואגות. מהסוג אשר מעוור אתכם ב4 אחה"צ באיזשהו יום שלישי עצל. עשו דבר אחד שמפחיד אתכם כל יום. תשירו. אל תהיו פזיזים עם רגשות של אחרים. אל תסכימו שאחרים יהיו פזיזים עם שלכם. השתמשו בחוט דנטלי. אל תבזבזו זמנכם בקנאה. לפעמים אתם מקדימה, לפעמים אתם מאחור. המרוץ הוא ארוך ובסוף, הוא רק עם עצמך. זיכרו מחמאות אשר קיבלתם. תשכחו את העלבונות. אם הצלחתם בכך, ספרו לי איך. שימרו את מכתבי האהבה הישנים שלכם. זירקו את חשבונות הבנק הישנים שלכם. תתמתחו. אל תרגישו אשם אם אתם לא יודעים מה אתם רוצים לעשות עם חייכם. האנשים מעניינים ביותר שאני מכיר לא ידעו מה הם רוצים לעשות בגיל 22, כמה מהאנשים המעניינים ביותר בגילאי ה40 עדיין לא. השיגו הרבה סידן. תהיו נחמדים לברכיים שלכם. תתגעגעו אליהם כשהם ישחקו. אולי תתחתנו, אולי לא. אולי יהיו לכם ילדים, אולי לא. אולי תתגרשו בגיל 40, אולי תרקדו את "התרנגולת המשוגעת" ביום הנישואין ה75 שלכם. לא משנה מה תעשו, אל תברכו עצמכם יותר מדי, או תגערו בעצמכם מצד שני. הבחירות שלכם הן חצי הזדמנויות. כמו גם של כל האחרים. תהנו מגופכם. עשו שימוש בו בכל צורה אפשרית. אל תחששו ממנו, או ממה שאחרים חושבים עליו. הוא המכשיר הנהדר ביותר מכל אלה שיהיו לכם אי פעם. ריקדו, אפילו אם אין לכם מקום לעשות זאת, אלא בסלון שלכם. קיראו את ההוראות, אפילו אם אתם לא פועלים לפיהם. אל תקראו מגזיני יופי. הם רק יגרמו לכם להרגיש מכוערים. תלמדו להכיר את הוריכם. אתם לעולם לא מכירים אותם, עד שהם הולכים לעד. תהיו נחמדים לאחים והאחיות שלכם. הם הקשר הטוב ביותר לעברכם, וקרוב לוודאי האנשים שישארו איתכם בעתיד. תבינו שחברים באים והולכים, אבל רק בכמה יקרים אתם צריכים להחזיק. עיבדו קשה לגשר על פערי המרחק וסגנון החיים, בגלל שככל שאתם מזדקנים, אתם יותר צריכים את אלה שהכירו אתכם כשהייתם צעירים. חיו בניו יורק פעם אחת, אך עיזבו לפני שהיא מקשיחה אתכם. חיו בצפון קליפורניה פעם אחת, אך עיזבו לפני שהיא מרככת אתכם. טיילו. קבלו כמה עובדות בלתי נמנעות: מחירים יעלו. פוליטיקאים יפלרטטו. גם אתם תזדקנו. וכשזה יקרה, אתם תפנטזו על כך שכאשר אתה הייתם צעירים, המחירים היו סבירים, הפוליטיקאים היו אצילים, והצעירים כיבדו את המבוגרים. כיבדו את המבוגרים. אל תצפו מאחרים שיתמכו בכם. אולי יש לכם תוכנית חיסכון. אולי יהיה לכם בני זוג עשירים אבל אי אפשר לדעת מתי כל אחד מהם אולי יעלם. אל תתעסקו יותר מדי עם שיערכם, או כאשר תהיו בני 40, תיראו כבני 85. תיזהרו מהעצות אותם אתם מקבלים, אך תהיו סבלניים לאלה שמספקים אותם. עצה היא סוג של נוסטלגיה. לוותר עליה היא דרך בה דגים את העבר מהאשפה, מנקים אותו, צובעים את החלקים המכוערים, וממחזרים אותו בעבור יותר ממה שהוא שווה. אבל סימכו עליי בעניין קרם ההגנה. אוהבת! שני

קיפודה-יקרה

המון, המון תודה על התירגום. והמון תודה לרופא המשפחה המקסים שלי-שהפנה אותי אל השיר הזה. מה שקרה שהלכתי לרופא והבעתי חרדה על כאבים בעמוד שידרה, ותמיד הוא מתחיל עם שיחת הפסיכולוגיה שלו.!!!!!!!! רופא:רחל ממה את פוחדת? רחל:נו אתה יודע כבר מספיק!!!!
רופא: לא אני לא יודע, אני רוצה שתספרי לי
רחל: אוףףף -
, אתה יודע חוליה צווארית זרמים-שיתוק
רופא: אני בכלל לא מנסה לשלול את מה שאת אומרת, ולא לאשר. רק אם נניח שאת צודקת והזרמים אכן יגרמו לשיתוק, איך הפחד שלך עכשיו מונע את השיתוק?
רחל: אני דואגת , ומפחדת שאולי יש משהו שאני יכולה לעשות למנוע את זה, בטח יש דרכים לעצור התדרדרות, הנה שמתי צווארון זה עזר
רופא: ואת חושבת שתמיד תוכלי לשמור על הבריאות? רחל: אם אשמור על הכל, על הלב, על הנשימה, על עמוד שידרה אז אתפוס כל דבר בזמן ולא אמות.
רופא: מחייך
רחל: נבוכה מה הוא רוצה
רופא: רחל מכירה את השיר SUNSCREEN? יש שם מסר חשוב בקשר לדאגות לעתיד. והנה הגיע היום המצער הזה, אסון מזעזע , רצח עשרות אלפים, ופצועים ואובדן, ןעל זה מדבר השיר Don´t worry about the future. Or worry, but know that worrying is as effective as trying to solve an algebra equation by chewing bubble gum. The real troubles in your life are apt to be things that never crossed your worried mind. The kind that blindside you at 4 p.m. on some idle Tuesday או כמו שתרגמת קיפודה יקרה : אל תדאגו בקשר לעתיד.. או תדאגו אבל תדעו שדאגה היא יעילה כמו לנסות לפתור משוואה אלגברית על ידי לעיסת מסטיק. הבעיות האמיתיות בחייכם עלולות להיות אלה שמעולם לא חלפו במחשבותיכם הדואגות. מהסוג אשר מעוור אתכם ב 4 אחה"צ באיזשהו יום שלישי עצל. איזה משפט חזק-יום שלישי עצל, ארבע אחה"צ אסון מזעזע בארה"ב, אסון בינלאומי, שמעולם לא חלף במחשבתי המודאגת רחל-נשמה שמקווה שהאח הקטן שלי והמתוק שלי,יחזור מהר הביתה מהטיול שחלם עליו הרבה בחול (ותודה לאלא ויתרו על ארה"ב) -ולא תתפתח מלחמה

למעלה