תרגום טקסט

kerenv2

New member
תרגום טקסט

שלום אני צריכה עזרה דחופה יש לי מספר מאמרים לתרגם מאנגלית לעברית רציתי לדעת האם יש תוכנה כלשהי שיכולה לעזור לי בכך תודה לכולם

גלי®

New member
נכון לימינו - אנו , שום תוכנה אינה

עומדת בקריטריונים של תרגום אנושי ...

Eldad S

New member
וגם אם יש כבר...

אז בן האנוש צריך לעמול לא מעט כדי לתקן את הקובץ שהתקבל על ידי המתרגם האוטומטי, ולשם כך הוא צריך לשלוט בשפה שממנה הוא מתרגם (כלומר, להיות מתרגם טוב בעצמו
). בקיצור, עדיף שהמאמרים יתורגמו על ידי מתרגם בשר ודם; ובכל זאת - קיימות תוכנות תרגום מאנגלית לעברית. לא בדקתי אותה עדיין, אבל פרודקט מחשבים, יוצרי תוכנת המילון מיכל (שיושבים בחיפה), יצאו עם תוכנת תרגום חדשה מאנגלית לעברית. האם מישהו בדק, ניסה, התרשם? קיימת גם התוכנה הוותיקה "תרגומטיק" (Targumatik), מבית קומפיוטרוניק. יוצריה אומרים עליה שהיא יוצרת "טיוטה" ראשונית לאחר התרגום, שאותה יש לשפר, ללטש, לתקן וכו'.

feldrave

New member
ניסיתי? לא בדיוק...

אבל אחד התחביבים המוזרים שלי זה לפתוח את הבבלפיש באלטויסטה (http://babelfish.altavista.com/), להריץ טקסט דרך סבב תרגומים לכל מיני שפות, ולהנות מהתוצאה המשעשעת שמתקבלת. תענוג צרוף.

Eldad S

New member
תמיד תהיתי, לאחר אותו תענוג צרוף,

מה היה קורה אילו הייתה שם גם אופציה לתרגם מעברית לאנגלית, או להיפך... אילו יצורים מן החלל החיצון היו מתהווים בבית היוצר של בבלפיש
אבל לא נראה לי שנזכה לזה בקרוב.

MaorCS

New member
תרגום טקסט

שלום גם לך אני צריכה גם כן לתרגם טקסט מעברית לאנגלית אבל מאנגלית לעברית את יכולה להיכנס לפרה פרה בנענע שזה בעצם אתר של תוכנות להורדה את נכנסת שם לשולחן העבודה ואז לעזרי יישום ותרגןום או משהו כזה ואז תוכלי למצוא המון תוכנות שתוכלי להפוף בהם טקסטים מאנגלית לעברית אז תורידי אותם ויש לי שאלה אלייך יש לך מושג במקרה איפה אפשר למצוא תוכנה או משהו שאפשר להפוף מעברית לאנגלית?? אם יש לך תודיעי לי בבקשה בהקדם תודה ולהתראות

למעלה