תרגום לשיר בספרדיתצרפתית

חולה-

New member
תרגום לשיר בספרדית\צרפתית

שיר שמושמע בלי סוף בגלגלגלגלגלגל"צ...שחלקו המרובה, עד כמה שהצלחתי לזהות בספרדית, והחלק השני בצרפתית. וכמעט כל השיר הוא אומר - "אגוסטה"..... למישהו יש תרגום לשיר, או לפחות את המילים? תודה

**Blue-Lagoon**

New member
ME GUSTAS TU

אוקיי אני לא יודעת בדיוק את המילים אבל זה בקיצר הוא אומר אני אוהב את זה אני אוהב את זה אני אוהב את זה בלה בלה בלה והחלק בצרפתית (הפזמון) הייתי אומרת לך אם היה לי את המילים אבל שכחתי אותו שיר מרגיז יאק

Neomi Dyllen

New member
הנה המילים

http://www.fortunecity.com/tinpan/morrison/794/manuchao.html והנה תרגום צולע לאנגלית http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=es&u=http://www.fortunecity.com/tinpan/morrison/794/manuchao.html&prev=/search%3Fq%3Dmanu%2Bchao%26start%3D10%26hl%3Den%26sa%3DN

melodynoa

New member
me gustas tu - המילים

MANO CHAO Me gustas tu Me gustan los aviones, me gustas tu. Me gusta viajar, me gustas tu. Me gusta la mañana, me gustas tu. Me gusta el viento, me gustas tu. Me gusta soñar, me gustas tu. Me gusta la mar, me gustas tu. Que voy a hacer, je ne sais pas. Que voy a hacer, je ne sais plus. Que voy a hacer, je suis perdu. Que horas son, mi corazón. Me gusta la moto, me gustas tu. Me gusta correr, me gustas tu. Me gusta la lluvia, me gustas tu. Me gusta volver, me gustas tu. Me gusta marijuana, me gustas tu. Me gusta colombiana, me gustas tu. Me gusta la montaña, me gustas tu. Me gusta la noche, me gustas tu. Que voy a hacer, je ne sais pas. Que voy a hacer, je ne sais plus. Que voy a hacer, je suis perdu. Que horas son, mi corazón. Me gusta la cena, me gustas tu. Me gusta la vecina, me gustas tu. Me gusta su cocina, me gustas tu. Me gusta camelar, me gustas tu. Me gusta la guitarra, me gustas tu. Me gusta el regaee, me gustas tu. Que voy a hacer, je ne sais pas. Que voy a hacer, je ne sais plus. Que voy a hacer, je suis perdu. Que horas son, mi corazón. Me gusta la canela, me gustas tu. Me gusta el fuego, me gustas tu. Me gusta menear, me gustas tu. Me gusta la Coruña, me gustas tu. Me gusta Malasaña, me gustas tu. Me gusta la castaña, me gustas tu. Me gusta Guatemala, me gustas tu. Que voy a hacer, je ne sais pas. Que voy a hacer, je ne sais plus. Que voy a hacer, je suis perdu. Que horas son, mi corazón

melodynoa

New member
והתרגום (השתדלתי נורא)

אני אוהב מטוסים, אני אוהב אותך אני אוהב לטייל, אני אוהב אותך אני אוהב את הבוקר, אני אוהב אותך אני אוהב את הרוח, אני אוהב אותך אני אוהב לחלום, אני אוהב אותך אני אוהב ים, אני אוהב אותך. מה אני אעשה (צרפתית) מה אני אעשה (צרפתית) מה אני אעשה (צרפתית) מה השעה, מתוקה? אני אוהב את האופנוע, אני אוהב אותך. אני אוהב לרוץ, אני אוהב אותך אני אוהב את הגשם, אני אוהב אותך אני אוהב לחזור, אני אוהב אותך אני אוהב מריחואנה, אני אוהב אותך אני אוהב את הקולומביאנית, אני אוהב אותך אני אוהב את ההרים, אני אוהב אותך אני אוהב את הלילה, אני אוהב אותך. פזמון... אני אוהב את ארוחת הערב, אני אוהב אותך אני אוהב את השכנה, אני אוהב אותך אני אוהב את הבישולים שלה, אני אוהב אותך אני אוהב את הגיטרה, אני אוהב אותך אני אוהב רגאיי, אני אוהב אותך. פזמון... אני אוהב את הקינמון, אני אוהב אותך אני אוהב את האש, אני אוהב אותך אני אוהב את קורוניה (מקום בספרד), אני אוהב אותך אני אוהב את המלזניה, אני אוהב אותך אני אוהב את הערמון, אני אוהב אותך אני אוהב את גואטמלה, אני אוהב אותך. פזמון...

Aimee

New member
שיחקת אותה עם ההשקעה../images/Emo45.gif

אבל נראה לי שצדקתי, גם בעברית זה לא נשמע עמוק מדי:)

למעלה