xXx Lilo xXx
New member
תרגום לשיר Here we go again../images/Emo29.gif
ממש משעמם לי, אין לי מה לעשות ואני יושבת בבית ומתרגמת כמו איזו מוגבלת שירים
אז אמממ למי שיש תיקונים/הערות/משהו לומר אז זה יתקבל בשימחה כי לא השתמשי במילין
אז... אמ... תהנו[?!]
פארמור - הינה אנחנו מתחילים שוב. והינה אנחנו מתחילים שוב עם כל הדברים שאמרנו ואף לא דקה מבוזבזת לחשוב שרצינו להתחרט אז פשוט ניקח את זה חזרה את המילים האלו ונעצור את הנשימה לשכוח את הדברים שנשבענו שהתכוונו. אני אכתוב לך רק כדי להודיע לך שאני בסדר לא יכולה לומר שאני עצובה לראות אותך עוזב כי אני לא (לא אני לא) טוב, אני לא. והינה אנחנו מתחילים שוב עם כל הדברים שעשינו ועכשיו אני תוהה רק מי הייתי יכולה להיות להיות האחת הקשורה בכל הזמנים לירך שלך. לשכוח את הדברים שנשבענו שהתכוונו. אני אכתוב לך רק כדי להודיע לך שאני בסדר לא יכולה לומר שאני עצובה לראות אותך עוזב כי אני לא (לא אני לא) טוב, אני לא (לא, אני לא) אוו (לא, אני לא) אני אכתוב לך רק כדי להראות לך שהכול אצלי בסדר לא יכולה לומר שאני עצובה לראות אותך עוזב כי אני לא (לא, אני לא) טוב, אני לא. (לא, אני לא) אני לא, אני לא. והינה אנחנו מתחילים שוב עם כל הדברים שאמרנו אף לא דקה מבוזבזת ולחשוב שעוד נתחרט אז פשוט ניקח את זה חזרה.... (לא, אני לא) אז פשוט ניקח את זה חזרה.... (אני לא) אז פשוט ניקח את זה חזרה.... [אם אתם רוצים אני אעלה אח"כ את Miracle! תתפלאו, גם אותו הספקתי לתרגם XD]
ממש משעמם לי, אין לי מה לעשות ואני יושבת בבית ומתרגמת כמו איזו מוגבלת שירים