תרגום מאמרים מאנגלית לעברית

תרגום מאמרים מאנגלית לעברית

שלום רב שמי מיכאל אלצופין ואני מתרגם מאנגלית מאמרים בתחומים רבים 0545390591 [email protected] יום נעים והצלחה בלימודים לכולם

francolana

New member
תרגומי מאמרים

שלום לכולם תרגומי מאמרים מאנגלית אילנה 0545233534

berta84

New member
תרגומי מאמרים

הכי טוב לשבת ולנסות לתרגם לבד אם עושים עם בן זוג אז אפשר לנסות לשבת ולתרגם איתו- ביחד זה יותר פרודוקטיבי אפשר להוריד בבילון שזה אישית המילון שאני הכי אוהבת אבל משום מה לא מופיע שם אוקספורד לאחרונה יש גם את www.dictionary.com עליו שמעתי מאירנה, אם נניח יש לכם איזה צירוף מילים החשוד כביטוי פשוט תקלידו אותו שם ותקבלו הסבר באנגלית, אפשר גם לנסות לתרגם ביטויים בבילון אפשר לשאול חברים דברים לא מובנים, אפשר לשאול בכל מיני פורומים מקצועיים ופורומים של סטודנטים וכו' המלצה שלי: לא למהר לשלם על תרגום, אלא אם כן יש לכם הרבה כסף ומעט זמן

כפרה עלייך

תגידי מיידעלה, לא שמעתי שבבילון משלמים תמלוגים למי שמשמיץ מתרגמים עצמאיים. לא שאיני רואה את הטעם בדבריך- את מעלה טענה לגיטימית. אני פשוט לא מבין מה יוצא לך מזה. לטובת הדיון הקצר, אודה ואתוודה שאני לוקח כסף על משהו שאני יודע בקלות. אבל דעי לך שלתרגם זו עבודה קשה! (תחשבי על: הפסקות בעבודה כדי לבדוק מילים, תרגומי טבלאות ותרשימים ואין ספור, כן, אין ספור, עיכובים טכניים). כמו כן, אני מקדם את החינוך בישראל: מי שמתקשה באנגלית לא צריך לסבול מחיסרון. תרגמתי גם לדוברי ערבית שבתכלס מתקשים גם בעברית. אז אני לא צדיק, אני לא מקל על תלמידים בהתנדבות- אבל אני עוזר לדפוק את ההשכלה הגבוהה הלא שיווינית והמפלה בישראל! (עייני ערך פסיכומטרי, שכר לימוד, ולא חסר). בקיצור, אני מנסה לשנות את המערכת מבפנים, אני רק מקווה שגזר דיני לא יהיה עשרים שנות שיעמום.

berta84

New member
כפרה גם עליך

היה שווה לקרוא את ההודעה שלך רק בשביל הציטוט של המלך בסוף, ואם כבר מדברים על תרגומים אז זאת באמת תופעה שאף תרגום לא ישווה לה. ואני לא השמצתי אף אחד, פשוט ניסיתי לתת טיפים מהניסיון המועט שלי, גם עבורי אנגלית מאוד קשה. ואין מה לעשות, מי שרוצה תואר אקדמי צריך ללמוד אנגלית. תרגום מאמרים לגיטימי לגמרי, אולי גם אני הייתי עושה את זה אם הייתי מסוגלת.

למעלה