תרגום מעברית לספרדית שלום רב אשמח לעזרנ בתרגום המשפט הבא: מרצה בהתמודדות עם האוטיזם
P perhay New member 23/10/18 #1 תרגום מעברית לספרדית שלום רב אשמח לעזרנ בתרגום המשפט הבא: מרצה בהתמודדות עם האוטיזם
E Eldad S New member 24/10/18 #2 כרגע, לפני שיוצע תרגום, אני לא מבין את המשפט או את הכותרת שכתבת. תוכל להסביר את העברית? האם כוונתך: מרצה על ההתמודדות עם אוטיזם או: מרצה המתמודד עם אוטיזם נראה לי שהתכוונת למשפט הראשון לעיל.
כרגע, לפני שיוצע תרגום, אני לא מבין את המשפט או את הכותרת שכתבת. תוכל להסביר את העברית? האם כוונתך: מרצה על ההתמודדות עם אוטיזם או: מרצה המתמודד עם אוטיזם נראה לי שהתכוונת למשפט הראשון לעיל.
P perhay New member 24/10/18 #3 התכוונתי למשפט הראשון שהצעת הכי אני מתקשה למצוא תחליף בספרדית למילה התמודדות
U udilir New member 24/10/18 #5 דווקא "מרצה" היא מילה לא כל כך חד משמעית בעברית, אם הכוונה למי שמופיע במקומות שונים ומדבר על אותו נושא אז da/pronuncia discursos, מי שמדבר בכנס או ועידה הוא conferenciante/orador, מי שעושה זאת במוסד אקדמי יהיה כמובן profesor וכ'.
דווקא "מרצה" היא מילה לא כל כך חד משמעית בעברית, אם הכוונה למי שמופיע במקומות שונים ומדבר על אותו נושא אז da/pronuncia discursos, מי שמדבר בכנס או ועידה הוא conferenciante/orador, מי שעושה זאת במוסד אקדמי יהיה כמובן profesor וכ'.