תרגום מתכון מספרדית

IMCU2

New member
תרגום מתכון מספרדית

שלום לכולם, אולי תוכלו לעזור לי? אני צריך לתרגם מתכון שמצאתי באינטרנט ואני לא מצליח לתרגם כראוי לעברית, תודה רבה! Turrón de Chocolate Ingredientes 150 grs chocolate sin leche 250 grs de mantequilla a temperatura ambiente 250 grs de bizcochos o galletas abizcochadas 100 grs de nueces peladas 100 grs de almendras 8 cucharadas de azúcar Preparación de la receta de turrón de chocolate Desmenuzar los bizcochos, poner el chocolate a fundir al baño de María junto a 5 cucharadas de agua. Mezclar la mantequilla con el azúcar hasta que esté cremosa, añadir el chocolate tibio, los bizcochos y los frutos secos y mezclarlo bien. Verte la mezcla en un molde rectangular, untado previamente con mantequilla y dejarlo reposar durante 24 horas en sitio fresco colocando un peso encima para que quede compacto. Desmoldar y guardar envuelto hasta el momento de cortarlo y servirlo. תודה רבה!

InFecTeD LOVER

New member
מקווה שתחזור לפה..

150 גרם שוקולד בלי חלב (מריר כאילו
) 250 גרם מרגרינה בטמפרטורת החדר 250 גרם בסקוויטים או עוגיות 100 גרם אגוזים קלופים 100 גרם שקדים 8 כפות גדושות של סוכר הכנה: לפורר את הביסקוויטים, לשים את השוקולד באמבטיית מריה (סיר קטן בתוך סיר גדול עם מים) עם 5 כפות מים. לערבב את המרגרינה עם הסוכר עד שהופכים למרקם קרמי. לשים את השוקולד, הבויסקוויטים והפירות היבשים ולערבב היטב. לשים את התערובת בכלי עגול, משומן היטב במרגרינה ולהניח לו ל-24 שעות במקום קריר, ולשים מעל משהו כבד כדי שישאר נמוך. לעטוף ולשמור בקירור עד מעד ההגשה. (מאוד לא מדויק, אני מזמינה אתכם לתקן)

InFecTeD LOVER

New member
מעוז.

אתה מוזמן לתקן. תרגמתי ברשלנות רבה מידי, מאוחר לי בלילה :/

maozeitan

New member
לצערי אני לא מבין בזה

א. זה לא דיאטתי ב. זה לא קשור לפעלי SE ג. באיזה ארוחה אוכלים את זה?

InFecTeD LOVER

New member
LOL

א. נו נו נווווווווווווווו מזה השטויות האלה. ב. הידע שלך מסתכם בזה? :p ג. אפשר ל-merienda :)

maozeitan

New member
לצערי כן

אני נכנסתי באוניברסיטה במהלך כל השלוש שנים רק לשיעורי SE ובגלל זה אני בקושי יודע לדבר ספרדית עד היום

למעלה