תרגום קטע הונגרי

mother1

New member
תרגום קטע הונגרי

שלום רב , מישהו יכול בבקשה לעזור לי עם תרגום קטע הונגרי ? אני מעוניינת במידע כללע בלבד , לא תרגום מילולי . תודה רבה !

Eldad S

New member
לפתע הפכנו לפורום תרגום! ../images/Emo13.gif

אין לי בעיה עם זה, אבל חשבתי שתצרפי את הקטע (שהוא מן הסתם קטן, אני מניח), ואז נראה אם אפשר לעזור בתרגום. אז? .... נ.ב. יש גם פורום תרגום ועריכה, אבל אני מניח ששם מתמקדים בעיקר בעברית-אנגלית ואנגלית-עברית, הנחה שאני מבסס על קריאה והשתתפות שלי באותו פורום.

Eldad S

New member
טעות קטנה שלי, כמובן... ../images/Emo9.gif

חשבתי לרגע שאני בפורום אחר, לא ב"תרגום ועריכה". אכן, זה המקום המתאים לשאלות מעין אלה, בתנאי שהקטע לא גדול (אני מניח)...

mother1

New member
ok - can anyone plz translate ?

Irodalom: Május 13-tól heti négy héten keresztül, minden hétköznap este, a késő esti híradó előtt jelentkezik Kepes András új műsora, a Könyvjelző, az RTL Klub-on. A műsorban Kepes András kortárs hazai írókkal beszélget, akiknek novelláit ismert művészek olvassák fel. A novellákat a Kepes András vezette zsüri választotta ki több mint 60 író alkotásai közül. A nézők a műsor alatt betelefonálhatnak és szavazhatnak. A legtöbb szavazatot kapó írások szerzői pénzdíjazásban részesülnek. A Bank, mint a díjak felajánlója jelenik meg a műsorban. A nyertes 20 novella könyv formájában is megjelenik az Ünnepi Könyvhétre.

Eldad S

New member
זה לא יהיה מיידי, אבל אשתדל

להעביר תרגום תוך זמן קצר (אשרשר את התרגום להודעה הנ"ל). כמובן, אלא אם כן מישהו אחר יעביר תרגום לפניי.

Eldad S

New member
תרגום מהונגרית:

ספרות החל ב- 13 במאי, כל שבוע במשך ארבעה שבועות, כל יום חול בערב, לפני מהדורת החדשות המאוחרת מוקרנת תוכניתו החדשה של אנדראש קפש "הסימנייה" במועדון של RTL. בתוכניתו משוחח אנדראש קפש עם סופרים הונגריים בני זמננו, אשר אמנים ידועים קוראים ["מקריאים"] את הנובלות שלהם. את הנובלות בוחר צוות השופטים שבראשו עומד אנדראש קפש; הוא בוחר אותן מתוך 60 יצירות. הצופים יכולים להתקשר לתוכנית ולהצביע [בעד היצירה האהובה עליהם]. סופריהן של היצירות שקיבלו את מרב הקולות, מקבלים פרסים כספיים. הבנק המציע את הפרסים מופיע בתוכנית. 20 הנובלות הזוכות מופיעות בדפוס בשבוע הספר החגיגי. עד כאן. האם את יכולה לומר במה המדובר?

mother1

New member
Thanks alot

This is a part from a web file describing a work of a perosn I wanted to know . Thanks for your help , much appreciated .

למעלה