תרגום שירים של מייקל ג'קסון באתר...

רונני2001

New member
תרגום שירים של מייקל ג'קסון באתר...

תרגמתי כ-30 שירים של מייקל, בינהם השירים המוכרים והמפורסמים Heal the World, Man in the Mirror, Will You Be There, Earth Song ועוד שירים פחות מפורסמים אך יפים להפליא! הייתי רוצה שתאמרו לי את דעתכם על כל התרגומים, אך לא נראה לי שתשיבו לי על כולם (לא נראה לי שיש פה מישהו שיש לו את הזמן או הסבלנות לכל השירים). תבדקו את האתר ותאמרו לי מה דעתכם (באתר יש גם כתבות, תרגום כתבות ועוד!) האתר מוצג גם בשפה האנגלית וגם בשפה העברית. כניסה לדף הראשי: www.MJ.up.co.il לינק ישיר לדף התרגומים . רונן, מנהל פורום מייקל ג'קסון בקהילות תפוז. (270)

הערה: זכויות יוצרים

לאדון ג'קסון (או כל אדם אחר שכתב מילים לשיר) מגיעות זכויות יוצרים. חלק מזכויות היוצרים הנ"ל מונעות מכל אדם לתרגם/לעבד באופן אחר את הטקסטים ללא אישור אישי של בעל זכויות היוצרים (בלשון משפטית זה נקרא "זכויות גדולות"). אם ברצונך להמשיך ולפרסם באופן חוקי את תרגומיך לשירים, אנא פנה לאקו"ם כדי לברר כיצד וממי תוכל לקבל אישור (רטרואקטיבי) לתרגום השירים, ולפרסום התרגומים.

רונני2001

New member
חפיף...

אתה יודע כמה מעריצים יש למייקל?! יש לך מושג?! נראה לך שהם פונים לאקו"ם עם כל דבר שהם עושים שקשור בו? אתה יודע כמה אתרים מציגים תמונות, מילות שירים, תרגומים, כתבות או כל דבר אחר ששמור כזכויות יוצרים הקשור במייקל?! (ולא רק במייקל) אם אקו"ם הייתה מתייחסת אל זה כהפרת זכויות יוצרים ופועלת כנגד כל אתר שכזה, היא מהר מאוד הייתה פושטת רגל... יש לה לוויתנים גדולים יותר לתפוס, כמו קאזה שמפרה זכויות יוצרים ופוגעת ישירות בפרנסתם של זמרים רבים... אז... לא נראה לי שמישהו יחסיר שינה בלילה בגלל שאני, מעריץ מושבע של מייקל, יושב ומתרגם שירים בכדי שכל המעריצים הישראליים שלא ממש יודעים אנגלית יבינו את מילות השירים שלו. תודה.

רונני2001

New member
קראתי את מה שכתבתי ו...

זה יצא כאילו שאני תוקף אותך או כועס... לא התכוונתי שזה יהיה ככה... אני בכלל לא כועס...

גם אני לא כועס

רק רציתי להביא לידיעתך שאתה עושה משהו לא חוקי. אין לי מה לעשות אם אתה מודע לזה וממשיך להפר זאת. אקו"ם לא מנסה לתפוס עבריינים. בשביל זה קיימת המשטרה (היחידה לזכויות יוצרים). לא לי ולא לך יש שליטה לגבי מי שהיא מחליטה לתפוס או להעמיד לדין.

Y. Welis

New member
מה עם בילי ג'יין? והדואט עם מקרתני

עם המשפט האלמותי I'm a lover, not a fighter...?

למעלה