תרגום שיר בספרדית חשוב מאוד :)

bolaph

New member
תרגום שיר בספרדית חשוב מאוד :)

כבר המון זמן שאני רוצה לדעת... Tu boca sabe el camino que da mi corazon, Tus besos son veneno que me llevan casi a la muerte Y todo .... Sin Conocerte Tus manos se conocen bien cada rincon de mi piel Y tu sonrisa es el perfume que me enciende la vida Y es una calle sin salida de mi amor Sin Conocerte... me has embrujado derrepente Me has condenado eternamente A sentir que te he amado desde siempre Y todo sin conocerte... Cada segundo que respiro nace el aire de ti Mis ojos se derriten todo el tiempo al verte venir Eres dueña de mis sueños sin abrir Y es que tu voz es como un mantra Que atrae la guerra y la paz A mi alma בתודה :)

InFecTeD LOVER

New member
........

הפה שלך יודע את הדרך של הלב שלי הנשיקות שלך הן רעל הן מביאות אותי אל המוות והכל... בלי להכיר אותך הידיים שלך מכירות טוב כל פינה בעור שלי והחיוך שלך הוא הבושם שמצית לי את החיים וזה רחוב ללא מוצא מהאהבה שלי בלי להכיר אותך... כישפת אותי פתאום דנת אותי לנצח להרגיש שאהבתי אותך תמיד והכל בלי להכיר אותך... כל שניה שאני נושם נולד האוויר שלך (?) העיניים שלי נמסות כל הזמן כשהן רואות אותך מגיעה את בעלת החלומות שלי בלי לפתוח (?) והקול שלך הוא כמו מנטרה שמושכת את ה- מלחמה והשלום של הנשמה שלי. טוב זה נשמע ממש עילג בעברית.

למעלה