תרגום תרשים

dadonsg

New member
תרגום תרשים

שבת שלום! מישהי יכולה לתרגם לי להסבר פשוט כיצד לסרוג את הפרח האמצעי? לא הצלחתי לסרוג לבד
אם אפשר אז אשמח גם לקבל תרגום לסימנים שבתרשים בשביל שאלמד אותם כדי לקרוא תרשימים אחרים... תודה מראש ...ממתינה לתשובה!

בבקשה

שש עיני שרשרת שסוגרים לללואה. בתוכם סורגים 12 חצאי עמודים, הפלוסים הם סימן לחצאי עמודים. שורה 3: עולה עם שלוש עיני שרשרת (במקום עמוד)וסורגת עוד שני עמודים, סוגרים את כל השלושה יחד. * עוד שלושה עמודים שנכנסים בדיוק באותו מקון ונסגרים ביחד ושלוש עיני שרשרת * חוזרים על הפעולה שש פעמים.

tatia

New member
תיקון קטן

בשורה 3 סורגים קבוצות מ2 עמודים , לא מ3. בשורה ה4 את סורגת עמודים כבר עם שני ליפופים

tatia

New member
כן, יותר נכון להסבר בקשר לפרח ,

ועוד משהו .. את לא חייבת לפתוח כל פעם הודעה חדשה, פשות תלחצי על "הוספת תגובה" מתחת להודעה שאת רוצה לענות עלה:))

dadonsg

New member
אם אפשר לשפוך את הלב אז

לא הצלחתי לסרוג את הפרחים ואני מתחילה להתייאש מסריגה שאלתי בפורום כבר פעמיים או שלוש אם מישהי מכירה מורה פרטית מאיזור ב"ש (הבנתי שיש לכן מישהי מכל איזור)....ואני עדיין ממתינה לתשובה... בכל אופן...תודה לכל מי שעזרה לי..היה נחמד..

dadonsg

New member
איזה יופי! כמה דימונאיות לשעבר יש

כאן? אני עזבתי את דימונה רק לפני 3 חודשים לב"ש ובכל זאת מתגעגעת לעיר... איזה כיף לשמוע...

iris3111

New member
יו איזה יופי מרגישה בבית אפשר מפגש?

אני עדיין מתגעגעת לדימונה. היום כשאני הולכת לשם יווווו היא לא ניגמרת לי ופעם הייתי עושה הליכה חצי שעה הייתי מקיפה את כולה. חחחחח העיר התפתחה מאוד ומאוד יפה בעיני. אחי עדיין גר שם כך שאני עדיין מבקרת.....

רחלי ג

New member
../images/Emo140.gifכ"כ נכון.בכלל,מי שגדל בדימונה

תמיד שומר פינה חמה בלב בשבילה היתה לנו ילדות נהדרת שם,נכון? שולחת לך מסר...אולי אנחנו בנות אותו גיל.....

למעלה