תרגום?

mikledet

New member
תרגום?

שלום לכולם בפורום. בעקבות כתבנה בוואלה על מישטרת הדת הסעודית, עניין אותי כל כך שהייתי חייב לגלוש לאתר שלהם ולראות במו עיני... ואכן יש להם שם חלק שלם שהלינק באנגלית ניקרא wrongdone שבו יש כמה וכמה דפים עם כרזות צבעוניות שמתארות מה אסור ולמה... את כל זה מצאתי בעיקר ע"י ניחוש... משכה את עיני כרזה אחת במיוחד - וחשבתי אולי תסכימו לתרגם לי רק אותה? ורק למען הסר ספק - אין לי דבר נגד איסלם - אם זה היה אתר יהודי הייתי מוצא זאת מגוכך באותה מידה - זה לא שאלה של דת בעיני אלא של חופש (חשיבה!!)... תודה מראש למי שירים את הכפפה! הינה הלינק: משטרת דת - (לא הבנתי מה מפריע להם האות W....) אולי כי זה יכול להזכיר למישהו חולה ממש, חזה נשי או תחת.... אולי??? (זה הכי "מלוכלך" שיכולתי לחשוב על W....
)

מנסי

New member
אין עוד מלבדו..

אין עוד מלבדו..אחי אני קראתי את ההודעה שלך ותאמין לי אני כמעט דילגתי! אני לא ממש אוהב קווצים! אבל האות W באנגלית אשר הראיתה היתה המילה....الله . אם תכתוב מילה באנגלית בתחילתה האות W אבל באותיות תפוסות האחת בשנית תראה שהאות הזאת הופכת מייד למילה الله .

מנסי

New member
יש משהוא לא מובן בנושא!!!!!!!

תראו אני לא נגד שתכתבו אות W גם לא נגד המתנגדים. אבל הרי כולנו מאמינים שיש אלוהים ערבים ויהודים.ואנחנו מסכימים על...אין עוד מלבדו..אבל אני רוצה להגיד את דעתי בנושא! המלה الله אלוהים GOD אנחנו המאמינים צריכים לכבד! למה לכתוב אותה על סתם נייר ולדרוך עליה ברגליים? למה שתהיה כתובה על נייר טואלת למשל ותהיה בשירותים? ...אם אנחנו מכבדים את אלוהים אז אנחנו חייבים לכבד את שמו.....דעתי ואני מאמין בה..

uoli13

New member
מנסי לדעתי זאת ריגשות יתר

צריך לראות העבדות זאת אות W ולא اللة לא צריך להגזים

mikledet

New member
אז ככה

ראשית תודה על התרגום וההתיחסות! שנית - אתה מתפרץ לדלת פתוחה. מי אמר שלא צריך לכבד את שם אלוהים? איפה קראת כאן (בשירשור) דבר כזה? ואם כבר - אז מה שמישטרת הדת הזו עושה זה בדיוק ההיפך מלכבד את שמו של אלוהים - או את דת האיסלם או את מאמיניה - לפחות בארצם. ההתעסקות הקטנונית בדברים שכאלו - כמו חיפוש דמיון כמו זה בין האות W באנגלית!! למילה אללא בערבית - זו קטנוניות שפירושה - אנחנו צריכים לאסור שימוש באנגלית כי המוסלמים בני ארצנו כל כך חלשי אופי, וכל כך טיפשים, ואמונתם כל כך רפה, שהם אינם מסוגלים להבין שזו לא המילה אללא - אלא האות W - לכן חשוב שאנחנו נאסור את השימוש בה.... באמת... ויש דרכים רבות לכבד את אלוהים - זו שאלה של פרשנות. אני חושב שזילזול שכזה בבינתו של אדם הוא זילזול באלוהים - כי בצלמו ניבראנו וממנו קיבלנו את יכולתנו לחשוב - לא? למה ללמוד שפות (וכתוצאה לכתוב בלועזית W) ולהחכים, לצייר, ולהנות מכל החושים שאלוהים נתן לנו - ומהיופי שאלוהים נתן לנו ולגופינו זה לא לכבד את אלוהים? זו רק הפרשות שעושה את זה ללא מכובד - לא הדבר אותו מפרשים! ותחשבו על זה.

מנסי

New member
לא הבנת אותי...

אני מתי שתירגמתי את זה לא חשבתי לרגע להגיד לך אל תכתוב ושכתבתי בפעם השניה לא פניתי להודעה שלך או אחרת . אבל במקביל המשטרה הזאת לא אסרה ממך גם! אבל אסרה מהמוסלמים לא לעשות את זה ובסוף נגיע למסקנה שכל אחד באמונתו יחיה......המילה הזאת או האות הזאת נכון שהיא מכילה את השם של אלוהים ולא אגיד לך שהיו הרבה נסיונות לפגוע בדת האיסלמי מהרבה כיוונים.גם במילים אחרות וכל זה .וחוץ מזה אם אנחנו מכבדים את אלוהים אז למה לא נכבד את שמו..? לא מבין! מה הבעיה פה..? אתה אולי מקובלת עליך אבל באמת שעלי דבר כזה לא מקובל! ואני לא אגיד לך או למישהוא אחר אל תכתוב ! אבל לפחות שאני לא אכתוב! אני אכתוב את השם ואנגב בו מחר בשירותים???????? לא מקובל עליייייייייייי.בחיים!

glock X

New member
מנסי אחי אני חושב שנסחפת קצת

מה רע בלכתוב את שם אלוהים או לצייר אותו ולהנות ממנו? אני חושב להפך, אם הייתי אני איש דת הדוק הייתי רוצה שיכתבו את שם אלוהים או משהו שדומה לו על כל דבר זז ודומם, אין דבר יותר יפה מלראות את השם הזה מופיע בכל מקום, זה מוסיף המון רוחניות, עכשיו אני רוצה למשל לכתוב "אלוהים" על המסוק שלי ככה כי בא לי!! יהיה מאוד אבסורד שמישהו אחר יגיד לי שאני כופר, בגלל שאני כותב את שם אלוהים על צעצוע, מה ההבדל הבסיסי בלכתוב את שם אלוהים על נגיד הזמנה לחתונה לבין לכתוב את זה על חתיכת בד לקרוא לה דגל ולהניף אותה בתור סמל? אין שום הבדל לפי דעתי זאת קטנוניות מוגזמת אלוהים הוא שלי כמו שהוא שלך כמו שאתה שלו ואני שלו, לאף אחד אין את הסמכות להגיד לי איפה לכתוב את השם של הדבר שאני מאמין בו, אם האנשים האלה הגזימו כל כך ועשו מזה עיניין זה פשוט כי הם מעורערי אמונה שרצו להוכיח לכולם שהם מאמינים הדוקים מיותר לציין שזה דבר מצחיק ומציג אותם בתור אגואיסטים שחושבים שיש להם סמכות על השם של אלוהים, אם הם היו מאמינים באמת זה לא היה מפריע להם כל כך להפך הם היו מסתכלים על זה ואומרים יא תראו זה דומה לשם של אלוהים בערבית איזה יופי זה. ולפי דעתי? זה באמת יפה!!!

רק חסר שגם יהיה אסור לדבר אנגלית

כי המילה GOD אם הופכים אותה תהיה DOG והאלוווו לא לטעות אני גם מאמינה באלוהים שלי
רק הקצנתי בכדי להבהיר נקודה!! מנסי יקירי..מכבדת את דעותיך.. וכל אחד באמונתו יחיה כל עודדדדדדדדדאמונתו ואיך שהיא באה לידי ביטוי על ידו אינה פוגעת בחירותם ו/או התבטאותם/ ו/או דרך חייהם של אחרים.
טוב אני נוסעת לשבוע חברים.. אתם יכולים להתגעגע.. אני מסכימה
שבוע נפלא שיהיה

mikledet

New member
מנסי - תנשום עמוק... ותרגיע...

לא אמרתי שמשטרת הדת אסרה עלי דבר - אבל היא כן אוסרת בארצה - ואת זה כן אמרתי - זו עובדה. ותסלח לי האות W לא מכילה את שם אלוהים - אלא אם אתה מתעקש לעוות אותה כך בעני רוחך, ובנוסף - אם תקרא אותה בערבית ולא באנגלית. אבל W באנגלית זה W באנגלית ולא אלוהים בערבית או כל דבר אחר!. ומה כל זה שייך שהיו נסיונות לפגוע בדת האיסלם? האם זה מצדיק פגיעה באיסלם מאנשים צרי אופק ומטומטמים כמו משטרת הדת הזו? הרי הם פוגעים באיסלם יותר מהאות W!! ושוב אתה עם כיבוד אלוהים ולמה לא לכבד את שמו - אני לא מבין למה/למי אתה מגיב שעניין הזה? מי כאן או בכלל נגד כיבוד אלוהים או שמו? אכן כאן אין בעיה - אז בטח שאתה לא מבין!! אתה כותב: "אתה אולי מקובלת עליך אבל באמת שעלי דבר כזה לא מקובל" - על מה אתה מדבר? על אי כיבוד אלוהים? חשבתי שהייתי ברור שאני בהחלט בעד כיבוד אלוהים ובני אדם גם איחד! יפה כתבת - "לא אגיד לך או למישהוא אחר אל תכתוב ! אבל לפחות שאני לא אכתוב!" אבל מה שהמשטרה הזו עושה זה בדיוק מה שמפריע לך - הם לא אומרים "אנחנו לא רוצים לכתוב" אלא "לכם (אזרחי מדינתם) אסור לכתוב" כלומר בדיוק מה שאתה מלין עליו!!

glock X

New member
חחחחחחחחחח זה קורע.....

עד לאן הגיעה הפנטיות, בגלל שהאות W באנגלית רשומה בפונט ציורי שמדמה את המילה "אללה" בערבית החליטו שזה פסול, ינעל העולם כבר לקחו על עצמם את הזכות להגיד לאנשים אל תרשמו כלום שדומה למילה "אללה" על משהו, ואללה חילו, אני רוצה לרשום את המילה הזאת על הקיר בגרפיטי שחור עם פרחים גם על אלוהים רוצים לבחור לך איפה לכתוב אותו ואיפה לא, יאללה עיצבנו אותי אלה!!!!!!!!

GL0BAL

New member
לא נמחקה../images/Emo12.gif

לא נמחקה לך שום הודעה בזמן האחרון ושקשר לשרשור הזה

למעלה