תרגומים אנשים תרגומים! היום בזול :)

תרגומים אנשים תרגומים! היום בזול :)

הינה לכם nothing at all אני מניחה מגברים כמותך להיות אהבת חיי זה הרבה לבקש אבל איכשהו זו זכותי אז הינה אני, היי בייב (סליחה לא יכולה לתרגם היי בייב.. חחחחחח :) עם הכלים שבורים והפחד להיכוות היית קר אני רוצה הכל- או לא כלום כלום הכל הכל או לא כלום עכשיו מה עלי לעשות בך התאהבתי קשות אני רוצה הכל או לא כלום אני אולי טועה טעיתי בעבר אך לא אהיה טיפשה לא הפעם לא בשבילך יש דברים שלעבור לא מוכנה אז הינה אני היי בייבי עם הרבה להפסיד אבל רוצה את האמת מבעד לחומות אני רוצה הכל או לא כלום כלום הכל הכל או לא כלום אז מה עליי לעשות התאהבתי בך קשות אני רוצה הכל או לא כלום אמרת שאתה אוהב אותי שאתה צריך אותי שומעת את כל המילים שאתה אומר שאתה צריך לעשות אני עייפה מלהרגיש שאין שום דבר בו להאמין אני אחכה לך שתשבור לי את הלב... אז הינה אני היי בייבי עם הכלים שבורים והפחד להיכוות היית רק אני רוצה הכל... וכו... חחח :)

DIRRTY

New member
קודם כל ............

תודה רבה אבל מאיזה אלבום השיר ואם אפשר תוסיפי ליריקס באנגלית ואפשר לשים את זה במאמרים?

לא לבכות! הינה מגיע תרגום פה גדול:)

אז ככה: אני יודעת שככה הדברים ואתה לא צודק לבטח הפנית את גבך לאהבה בפעם האחרונה זה לא ייקח זמן רב עכשיו הזמן עושה אותי חזקה, ו ואין יותר מה להגיד... יום אחד בחייך האהבה תזכיר לך איך יכולת להשאיר הכל מאחור יום אחד בחייך זה ימצא אותך עם הדמעות שהשארת אותי לבכות ומותק אני חזקה מבעבר אתה חייב לסכן הכל אולי יום אחד בחייך... אהובי, האם חשבת שאשבר ואבכה מה שהיה לנו היה כל עולמי כנראה שהייתי עיוורת זה לא ייקח זמן רב עכשיו הזמן עושה אותי חזקה ו אני יודעת שתחזור יום אחד... יום אחד בחייך... התקשרת אלי מאוחר בלילה עם משפטיך הרכים הרבה לילות ללא שינה תהיתי האם זה הזמן להגיד שלום? יום אחד בחייך....

הינה לכם עוד תרגומים :)

למה שיקרת לי? אי אפשר לבטוח בך טיפוס שלא שווה כלום כל מה שהתיימרת להיות הוא שקר, שקר למה שיקרת לי? אתה זחלת התגנבת ושכבת עם אחרת פישלת בגדול אז זמן ללכת אז ביי ביי היית מתייחס אלי כמו מלכה אמרת שאני כל עולמך הבטחת שלעולם לא תבגוד אבל מצאתי מספר על הריצפה ואת זה יותר אני לא צריכה וזה מרגיש כה משוגע לחשוב שתהיה נאמן תגיד לי מותק באמת חשבת ש אשתגע אפנה עוד לחי ו אתן לך לשחק בי חשבתי שאתה שונה אך אתה בדיוק כמו כולם למה שיקרת לי... פעם אחרונה שאהיה טיפשה עכשיו אני כבר לא תמימה אין סיכוי שתקבל עוד הזדמנות למה טענת שאתה כה נאמן כשנתתי לך את עולמי כל שאתה רוצה לעשות הוא רק להסתכן תגיד לי מותק באמת חשבת ש אשתגע אפנה עוד לחי ו אתן לך לשחק בי הו אבל הפכתי הכל בשבילך למה שיקרת לי...

למעלה