תרגומים לשירים

NoWords

New member
תרגומים לשירים ../images/Emo125.gif

התרגומים מעט מעוותים, אני יודעת, זה בגלל שכל שיר תורגם קודם לאנגלית (כלומר, הוא כבר השתנה בכל מיני מובנים ומשמעויות) ועכשיו שוב פעם לעברית. המשמעות לא נקייה כ"כ, אבל זה מה שיש. תסתדרו
ADIOS להתראות ============== היום באתי כדי לומר להתראות לדבר על כל כך הרבה דברים שאף פעם לא רצית לשמוע ואני לא רוצה לשמוע עוד תירוצים אף פעם אין לך זמן המוזה שלך ברחה ממזמן להתראות, להתראות אני עוזבת, להתראות לא השארת לי אפילו קומץ של תקווה להתראות, אהובי, להתראות אם יש דמעה בעיניי זה בגלל שאני אוספת את כל השברים של חיי כן, שיחקנו במשחק הרפתקאות הרעלנו את עצמינו עם פגיעות של טירוף
AMARTE ES TODO - לאהוב אותך זה הכל ================================ אתה מגיע בלי לומר מילה אתה מגיע מוקף בדממה אתה מגיע עם מבט חטוף או בחשש מנשיקה מאחורי הדברים הקטנים שגורמים לי להרגיש את תחושת האמונה אתה נכנס אליי בעדינות בלתי נראה כמו הרוח עצמה אתה תוקף (משמעות נוספת: אונס) אותי ואף פעם לא מזהיר אותי שזו אהבה שמחבקת את העור הזה, את העור הזה לאהוב אותך ככה זה הרבה וטוטאלי לאהוב אותך זה הכל לאהוב אותך ככה זה טירוף וחופש לאהוב אותך זה הכל לאהוב אותך עד שחיי מלאים בחלומות ופנטזיות לאהוב אותך ככה נותן לי בטחון מי יכול לנצח את הפה שלך שגורם לי לזעוק לעזרה מי יכול לנצח את ההתחשבות שלך שגורמת לי לחיות, להרגיש כמו אישה אישה
COMO AMA UNA MUJER - איך שאישה אוהבת ===================================== יתכן שמיהרתי לצעוד מבלי לראות את הצעדים להשאיר את הפצעים בלי החלמה אולי בגלל שהייתי אימפולסיבית, השארתי מאחור כל כך הרבה דברים שהיו חלק מהדרך, מההתבגרות אולי בגלל שהייתי רק אחת התאהבתי בירח מה שהיה החטא היחיד שלי שעקב אחרי ליבי לכל מקום שעקב אחרי ליבי המשוגע לכל מקום ואני אהבתי איך שאישה אוהבת אחת שרואה את גן עדן בגבר שלה אם הייתי נותנת את עצמי, עשיתי את זה בשלמות ואם הייתי נכשלת, הייתי מתחילה שוב הכל ומרימה את עצמי בדרך אהבתי איך שאישה אוהבת אחת שנשמתה לא נטשה אותה אחת שניסתה עוד יום אחד ושחלמה על לחלום ועל שאהבה, היא עשתה טעות ועל שאהבה, היא עשתה טעות אולי לא היה מקום, כדי לראות בבירור ובסופו של יום, נאלצתי להפסיד כן, הרוח לקחה אותי חייתי את הרגעים שלי אבל לבסוף, במצפון שלי יש רק אמונה ורק בשביל ללכת בדרכי הטירוף של התשוקה שמהר נעלמה רק כדי להאמין בזה שוב לא ליפול ולהתעלף בשביל הצורך להפוך את עצמי לחזקה

Lopezit

New member
איזה הבדל יש במילים של השירים

האלה ממילים כמו: קודם כל, תבוא לחדר שלי למשחק קטן אחר כך, אני ייעשה לך דברים אירוטים מאוד אני רוצה לעשות איתך אהבה מותק, מאוד לאט... שלושה פעמים ברצף, אני יהיה בפעולה.
ולאיטיים שבינינו... זה מהשיר Come Over

NoWords

New member
כמה טעויות...

אעשה שלוש פעמים אהיה ותשמעי, זה אחלה שיר!!

NoWords

New member
כבר מצאת את הDVD?

והבנת שאנ'לא אשמה בסעיפי גניבה וכו'?

NoWords

New member
יופי../:

אז איפה זה היה? ואת באה לעשות לי סיבוב כפיצוי?

Master Music

New member
תודה רבה מותק! :)

למרות שעדיין לא שמעתי את השירים(מחכה לאלבום..) . מי כתב את המילים? אני יודע שבדרכ אסטפנו כותב גם את השירים שהוא מפיק.

למעלה