תרגומים ל8 כללים פשוטים

אונגו

New member
תרגומים ל8 כללים פשוטים

יש למשיהו את הכתוביות לעונה השניה של הסדרה המצליחה הזו?

בוביץ

New member
לא נראה לי שיש

גם לא רנאה לי שלעונה הראשונה יש תרגום בעברית אתה יכול לנסות לחפש באתרי כתוביות

fireman

New member
את האמת לא ניסיתי למצוא

אבל בכל מקרה כל התרגומים כולל אלו שיס קונה לא ממש מדוייקים. אם ניקח לדוגמא את פרק 06 בעונה 3....(אני מקווה שזה מספר הפרק) ששודר במהלך השבת, בתחילת הפרק הייתה טעות קריטית בתרגום של רורי.... כאשר בריג'ט נכנסה למטבח לבושה בתחפושת שלה היא אמרה שהיא מתחפשת לתלמידת בית ספר קתולי ורורי הגיב: who strips..... הכוונה הייתה לתלמידת בית ספר קתולי שמתפשטת\עושה סטריפטיז בעוד התרגום שהיה בתוכנית תורגם כשאלה "אז מי תתפשט?" עשה כמוני, צפה באנגלית, בלי תרגום (אם תוכל להשיג תרגום באנגלית מה טוב) ותבין את זה כמו שזה באמת צריך להיות.... אני כבר זוכר את הטקסטים בעל פה (גם באנגלית)

Aviad1987

New member
זה לא רק בסדרה הזאת

הטעויות האלה ידועות בכל הסדרות המתורגמות. המתרגמים הישראלים בדרך כלל מחפפים מאוד ולא מדייקים במונחים אמריקאים וכו'.

vand

New member
ב-the oc ערוץ 10

נחשו איך תרגמו שם את - "wifebeater" (גופיה): סת: ריאן איך לדעתך יראה עלי המראה של "מכה נשים"?

fireman

New member
פחחחחחחחחחח

אין מה לעשות.... אני כבר מזמן הפסקתי להתייחס לתרגומים בנוגע ל8SR כי אני במילא מוריד את הפרקים מהאינטרנט....כבר אין לי סבלנות לחכות לYES
הקטע המאכזב כאן הוא שבעוד 18 פרקים זה נגמר

Aviad1987

New member
הייתי מסכים איתך

אם הרמה של העונה הראשונה-תחילת שניה (תקופת טרום מותו של ריטר) הייתה נשמרת אבל הסדרה הדרדרה בצורה שלא תיארתי לעצמי שיקרה אז אני לא יכול להצטער על זה.

fireman

New member
אין ספק שיש חוסר מסויים

מאז מותו של ג'ון ריטר ובהחלט מינן היה להרגיש בזה באופן ממשי בכמה הפרקים שאחרי....קח בחשבון שעדיין מדובר באנשים שעבדו עם בנאדם שפתאום מת באמצע ואני מניח שזה השפיע על כולם, מהשחקים ועד לאנשי ההפקה הכותבים וכוליי.... לשמחתי הרבה העונה השלישית קורעת אותי מצחוק עם כל פרק...במיוחד רורי ש"קיבל" את תפקיד הגבר בבית. אני מרוצה מאוד מהעונה השלישית ואני בטוח שאם תהיה עונה רביעית (דבר שעדיין לא הוחלט לגביו עד כמה שידוע לי) היא תהיה מצויינת.

Aviad1987

New member
לא תהיה עונה רביעית

זה הוחלט עוד בסביבות מאי האחרון. ואני לא מאשים אף אחד בהדרדרות של העונה אני רק מציין את העובדה הקיימת. מאז שג'ון ריטר מת האווירה נהייתה שונה, הבדיחות פחות קולעות והאישיות שלו על הסט חסרה מאוד, אותי אישית זה קצת פחות מלהיב (ואנחנו כבר בעונה השלישית). אם היא הייתה מתחילה ברמה הזאת היא בחיים לא הייתה שורדת עונה שלמה.

fireman

New member
הרסת לי את היום ../images/Emo10.gif

יש לך אולי קישור בנושא או משהו בנוגע לעונה הרביעית? כי באתר של ABC עדיין כתוב שאין החלטה בנושא.

למעלה