תרגומים

el flaco

New member
תרגומים

שמעתי כמה שירים והיו מילים שאני לא יודע, וחלק שלא הייתי בטוח בפירוש שלהם המילים : vayas marchas mantengo esconder - להתחבא - ? heridas divertirte aroma acercan susurrando sintiendo tormentas centrar alba desgastarnos rostro semilla aparcando sorprenderte flechazo brillar señala susurra espaldas bledo distinta envidia gorroe agobia sircunstancias insultan - עלבונות - ? demasiado mantendre reforzare pociciones girando gira ayudará - יעזרו לך - ? tentar perderse embarcar intentar - להמציא - ? tristeza - עצב - ? estructura devuelva envuélveme Refúgiame Enséñame Protégeme despierten trate derrame levante entregarte aniquilado lentamente atardecer brillan vuelto hallar vagabundo Desordenado - לא מסודר - ? mueves lentamente rojo atardecer alumbrándote oscuridad - חשכה - ? elegirte guardaré dentro alcanzar conquistar demostrar leal libertad temer sonrisa amandote ausencia fé reproche resignarme olvidado arrepiento - התחרטתי - ? sobreviviré imaginabas - דמיינת - ? ciegamente confiabas mirándote ilusión daño fallado המילים שלא הייתי בטוח תירגמתי ועשיתי סימן שאלה, אם טעיתי תקנו אותי בקשה. וסליחה מראש על הכמות

Hurakano

New member
חחחחחח... זה הרבה אחי...

בקשה : vayas - תלך / תלכי marchas - את/ה עוזב/ת. צריך להיות te marchas mantengo - אני מפרנס/ת / אני מחזיק/ת esconder - להתחבא heridas - פצעים divertirte - להנות aroma - ניחוח acercan - מתקרבים. צריך להיות se acercan susurrando - לוחש/ת (זמן פרוגרסיב) sintiendo - מרגיש/ה (זמן פרוגרסיב) tormentas - סופות centrar - לרכז alba - שחר desgastarnos - אמממ... אולי בלויים ? חלשים ? rostro - פנים, פרצוף semilla - גרעין זרע / ראשית aparcando - חונה (זמן פרוגרסיב) sorprenderte - להפתיע אותך flechazo - יריית חץ / אהבה ממבט ראשון brillar - להבריק, לזהור señala - הוא/היא מסמן/ת susurra - הוא/היא לוחש/ת espaldas - ברבים ?? espalda זה גב... espaldas = גבים ??
bledo - חסר ערך distinta - משונה, מוזרה envidia - קנאה gorroe - אין לי מושג...
agobia - הוא/היא לוחץ/ת, מעיק/ה sircunstancias - insultan - הם/הן מעליבים/ות demasiado - יותר מדי mantendré - אפרנס / אחזיק reforzaré - אחזק posiciones - עמדות, מצבים girando - מסתובב/ת (פרוגרסיב) gira - היא/הוא מסתובב/ת / סיבוב ayudará - הוא/היא יעזור/תעזור tentar - לפתות, לגרות perderse - לא יודע.... perder זה לאבד embarcar - להפליג / לטעון מטען האוניה intentar - להמציא tristeza - עצב estructura - מבנה devuelva - יחזיר/תחזיק envuélveme - עטוף/עטפי לי, ארוז/ארזי לי Refúgiame - .....מצא/י בי מחסה ?
Enséñame - למד/י אותי Protégeme - הגן/י עליי despierten - יקומו, יתעוררו... צריך להיות se despierten. יכול להיות גם ציווי ל-ustedes - קומו ! trate - ינסה/תנסה. יכול להיות גם ציווי ל-usted derrame - ישפוך/תשפוך. יכול להית ציווי levante - יתעורר, יקום. גם זה יכול להיות ציווי... entregarte - להתמסר aniquilado - מושמד, מוחרב lentamente - לאט, באיטיות atardecer - ערב, שקיעה brillan - הם/הן מבריקים/ות vuelto - זה חלק מפועל... יכול להיות שם עצם - עודף (של כסף) hallar - למצוא, לגלות vagabundo - נווד Desordenado - לא מסודר mueves - את/ה זז/ה rojo - אדום alumbrándote - מאיר/ה אותך (זמן פרוגרסיב) oscuridad - חשכה elegirte - לבחור אותך guardaré - אשמור dentro - בתוך alcanzar - להשיג / להספיק conquistar - לכבוש demostrar - להראות leal - נאמן libertad - חופש temer - לפחד sonrisa - חיוך amandote - אוהב/ת אותך (זמן פרוגרסיב) ausencia - חיסרון fé - אמונה reproche - נזיפה resignarme - להשלים עם גורלי, לוותר olvidado - נשכח arrepiento - אני מתחרט/ת sobreviviré - אשרוד imaginabas - דמיינת ciegamente - בצורה עיוורת confiabas - בטחת, סמכת (על...) mirándote - מסתכל/ת עלייך (זמן פרוגרסיב) ilusión - אשליה daño - נזק fallado - מאכזב היו כאלה שחזרת עליהם פעמיים.. יש כאלה שאני לא יודע, מקווה שאחרים יעזרו לך שבת שלום

rmoses1

New member
שלום עומרי, מה שלומך ?

טוב לראות אותך שוב בפורום. תבוא כל יום ותרגיש כמו בבית, ראובן

Hurakano

New member
הכל בסדר ../images/Emo13.gif

אני פה כל יום, מסתכל על כל ההודעות
תודה לך ויום טוב

Uri Paz

New member
לימוד ספרדית ושהייה חינם באמל"ט

אני יכול לסייוע לכולכם לתרגם מה שאתם רוצים לספרדית או מספרדית ובשמחה. אנו מספקים בכל מקרה שירותים לשוניים בספרדית וחלקם בחינם.אבל יש לי בשורה יותר טובה: אם ברצונכם ללמוד ספרדית באמת ולזכות בשהות חינם בבבוליביה או פרו ואולי אפילו בכרטיס חינם לדרום אמריקה (תלוי במשך הלימוד). תוכלו לכתוב אלי ואסביר לכם איך. זה אינו צחוק. ךךמוד שפה זה ענין רציני ויש לנו קורסים הכוללים שהות של חודש חינם בארצות שהזכרתי כולל מגורים אוכל ולימודים... בברכה [email protected] א. פז

el flaco

New member
תודה אבל אני לא צריך

כעיקרון אני יודע דיי טוב אני רק עובד על הקטע של האוצר מילים שאני נעזר גם בטלוויזיה.

למעלה