תרגומימים!

danny girl

New member
תרגומימים!

אני גרועה כ"כ באנגלית! תסלחי לי? בבקשה?
אז אני אנסה: If you Tell me that you’re happy I’ll give everything He didn’t knew,he didn’t heard you cry And I saw you dancing in the dream some day you’ll die too its all nonsense in the nwes just me and you, sky and sea ועכשיו הפוך: ואני מקווה שתמצאי את החופש שלך אף אחד לא אומר שזה שגוי אז אנחנו לא שואלים למה אני אנושי/ת ואני צריכ/ה להיות נאהב/ת ואתה לא יכול להלחם בדמעות שלא באות אני מנסה להתרכז אבל כל מה שאני מסוגל לחשוב זה עלייך

light angel

New member
../images/Emo13.gif

למה אני מרגישה שלאט לאט אני משתלטת על הפורום הזה?...
אני פשוט מסתובבת המון בפורומים לאחרונה, השיגעון החדש. יעבור לי. אנגלית: 5. "אל תדאגי לי אמא... הכל שטויות בחדשות"
(אל תדאגי לי אמא- פבלו רוזנברג) עברית: 1. "and i hope you'll find your freedom... for eternity"
eternity- רובי וויליאמס

danny girl

New member
../images/Emo127.gif ../images/Emo127.gif

מסכימה עם הכל כולל האייקונים

Marble Arch

New member
עברית 6

"רק אני ואת, שמיים וים אני אמצא לך מקום קבורה מושלם" אינפקציה - זכוכיות

3 4 הנפלאים

3. ואני ראיתי אותך רוקדת בחלום- פחד אמיתי/המכשפות 4. יום אחד גם את תמותי/שילה פרבר

2 מאנגלת לעברית-

הוא לא ידע, הוא א שמע אותך בוכה, (משהו משהו) והוא בא והולך... כמו נוצה. לא יודעת מי שר במקור אבל נינט שרה את זה פשוט מדהים! אני מאוהבת בביצוע שלה! וזה נשמע כ"כ פקאצי, (ואני לא!!!) אבל זה כ"כ נכון...יש לה קול מדהים!

ChasingAmy

New member
אז ככה...

ואתה לא יכול להלחם בדמעות שלא באות Iris - Goo Goo Dolls אני מנסה להתרכז אבל כל מה שאני מסוגל לחשוב זה עלייך When you're gone - Bryan Adams

Ocean Spirit

New member
מאנגלית לעברית

"I am human and I need to be loved just like everybody else does" How Soon Is Now? - The Smiths "You can't fight the tears that ain't coming" Iris - Good Goo Dolls "And I hope you'll find your freedom for eternity" Eternity - Robbie Williams

למעלה