תרגומימנים יקרים 2!

ellalola

New member
תרגומימנים יקרים 2!

עכשיו הפוך- שירים מאנגלית שתירגמתי לעיברית-Bring It On! 1. אני הולך על הדרך הבודדה הזאת, הדרך היחידה שאי פעם היכרתי. 2. אני אוהב אותך יותר מזה, אני לא אגיד את המילים ואז ייקח אותם אותם בחזרה 3. זה גשם של גברים- הללויה! 4. כל הדבורים והציפורים עפות-אהההההה 5. זה לא בשבילך להגיד סליחה, אני חיכיתי בסיפור אחר 6. לראות את החיוך שלך בזמן שאת יושנת, בזמן שאת רחוקה וחולמת 7. אבל לא משנה כמה דגים יש בים זה יהיה כל כך ריק בלעדיי(כן כן בלעדיי ולא בלעדייך) 8. היא מציעה לי הגנה, הרבה אהבה וחיבה. 9. שמע את העולם -האם נוכל להיות מקום טוב יותר? 10. גבר, אני שבור ואני לא יודע מה לעשות, אני מנחש שאני צריך להמשיך לחלק מס'2 של הוידויים שלי. ב-ה-צ-ל-ח-ה!

שבלולקה

New member
8

אנג'לס של רובי ויליאמס. 3 זה קל. רק שאני לא יודעת מי המבצעת המקורית.

jily

New member
2,8,9,

2. more than that-backstreet boys 8.robbie williams-angels 9.יש מצב שזה heal the world ולא hear ? כי אם כן זה מייקל ג'קסון בheal the world.

ellalola

New member
../images/Emo127.gif זה כנראה באמת HEAL....

טעות שלי...

עורוס

New member
4. ../images/Emo97.gif

The Counting Crows- Big Yellow Taxi אני לא זוכר את הציטוט המקורי, אבל אני זוכר שיש בו משהו עם the bears and the bees...

Chandler Rulz

New member
4,5:

4. 5ive - Keep On Moving "All the bees and the birds are flying" 5. Nickelback - How You Remind Me "It's not like you to say 'sorry' I was waiting on a different story"

למעלה