תרגומי שירים - והפעם: Don't Panic

דיתוּש

New member
תרגומי שירים - והפעם: Don't Panic

אל תילחץ הו, אנחנו שוקעים כמו אבנים, כל מה שלחמנו למענו, כל המקומות שהלכנו אליהם, כולנו גמורים בשבילם. אנחנו חיים בעולם יפה, כן אנחנו כן, כן אנחנו כן, אנחנו חיים בעולם יפה. הו, אנחנו שוקעים כמו אבנים, כל מה שלחמנו למענו, כל המקומות שהלכנו אליהם, כולנו גמורים בשבילם. אנחנו חיים בעולם יפה, כן אנחנו כן, כן אנחנו כן, אנחנו חיים בעולם יפה. הו, כל מה שאני יודע, אין פה משהו לברוח ממנו, והנה, לכל אחד כאן יש מישהו להישען עליו.

דיתוּש

New member
Sparks

ניצוצות האם גרמתי לך להתרחק? אני יודע מה תאמרי, תגידי, "הו, שיר משהו שאנו מכירים" אבל אני מבטיח לך זאת, אני תמיד אשמור עלייך, זה מה שאעשה. אני אומר "הו". אני אומר "הו". לבי שלך, זאת את שאני מחזיק בה, זה מה שאני עושה. ואני יודע שטעיתי, אבל אני לא אאכזב אותך, (הו כן, הו כן, הו כן, כן אעשה, כן אעשה...) אני אומר "הו". אני בוכה "הו". כן אני ראיתי ניצוצות, כן אני ראיתי ניצוצות, ואני ראיתי ניצוצות, כן אני ראיתי ניצוצות, שירו את זה. לה, לה, לה, לה, הו... לה, לה, לה, לה, הו... לה, לה, לה, לה, הו.

דיתוּש

New member
Everything's not Lost

(אם מישהו רוצה להכין לזה תמונה, בכיף
) הכל לא אבוד אם אתה מרגיש מוזנח, אם אתה חושב שהכל אבוד, אני אספור את שדיי, כן, אקווה שהכל לא אבוד, הכל לא אבוד, כשאני סופר את שדיי. תמיד יש אחד לכל-אחד, תמיד יש אחד לכל יום. עם הטובים על כתפי, הרחקתי את האחרים. אם אתה מרגיש מוזנח, אם אתה חושב שהכל אבוד, אני אספור את שדיי, כן, אקווה שהכל לא אבוד. כשחשבת שזה נגמר, יכלת להרגיש את זה מסביב. כולם רוצים לתפוס אותך, אל תיתן לזה למשוך אותך למטה. כי אם אתה מרגיש מוזנח, אם אתה חושב שהכל אבוד, אני אספור את שדיי, כן. שרים "הו כן" (X3) הכל לא אבוד, בוא כן, הו כן, בוא, כן. הכל לא אבוד, הו כן (X3) הכל לא אבוד, בוא, כן, הו כן. בוא, כן (X2) הכל לא אבוד, בוא כן, הו כן, שיר כן, הכל לא אבוד.

steelwater

New member
תודה!

עכשיו שאני רואה את המילים של אל תלחץ, יש לזה מילים יפות...

למעלה