תרגילים לחיזוק אמות הידיים

צבית ה1

New member
תרגילים לחיזוק אמות הידיים

שלום רב,
היכן ניתן למצוא סרטונים שמדגימים תרגילי פיזיותרפיה לחיזוק אמות הידיים?
אני מחפשת סרטונים עקב החלשות האמות וכפות הידיים שנוצרה מהקלדה מרובה ופגיעה בעמוד שדרה צווארי.

תרגילים לחיזוק אמות הידיים.

הי
לאור העובדה שאת עובדת הרבה מול מחשב חשוב לוודא שסביבת העבודה שלך מותאמת לך. לעיתים עבודה בתנוחה לא נכונה לאורך זמן יכולה גם היא לגרום לסמפטומים שונים באזורים שונים בגוף. למשל צריך לשים לב שבזמן הישיבה הכתפיים רפויות, שהמקלדת בגובה מתאים ולא נוצר עומס מיותר על שכ"י, המסך בגובה העיניים ושאין עומס על הצוואר.
לגבי התלונה על חולשה שאת מתארת צריך לבדוק האם המקור הוא צווארי או שמדובר בבעיה מקומית. בהתאם לממצאי הבדיקה צריך להתאים את הטיפול ואת התרגול.
באופן עקרוני חיזוק של שרירי האמה ושכ"י יכול להתבצע לדוגמא ע"י שימוש במשקולת, גומיית תרגול או בנשיאת משקל על הגפה (כמו בעמידת 6).
אני ממליצה לך לפנות לפיזיותרפיה בכדי לברר את המקור לסימפטומים ולקבל הדרכה מתאימה לתרגול.
רפואה שלמה

צבית ה1

New member
תרגילים

היי רז,
אין לי אפשרות לפנות לפיזיותרפיה יותר בכדי לקבל הדרכה לתרגילים.
מבין התרגילים שיש באתר קופת החולים, ויש רבים וטובים, אין לי מספיק ידע כדי לדעת מה יכול להתאים לחיזוק אמות.
הבירור הרפואי נעשה ע"י כירורג יד והאבחנה היא שהמקור הוא צווארי.

קשה לי להבין מדוגמאות מאוד כלליות שכתבת מה הם אותם תרגילים.
א. האם אוכל לשלוח אליך קישור במסר של אותם תרגילים מקופת החולים, ותוכלי להדגיש לי את אותם תרגילים שיכולים להתאים לי, במידה והם קיימים?
ב האם תוכלי להפנות אותי לאתר או כל מקור אחר שבו אוכל להבין מה הם אותם תרגילים שיכולים לחזק אמה?

תודה.

תרגילים

הי צביה
אני מתנצלת, אבל זה לא יהיה מקצועי להמליץ לך על תרגילים ספציפיים מבלי לבדוק אותך.
אם הכירורג איבחן שמדובר בבעיה ממקור צווארי חשוב גם לבדוק ולטפל בצוואר.
ממליצה שתנסי בכל זאת להתייעץ עם הקופה שלך ולנסות לקבל הפנייה לפיזיותרפיה.
רפואה שלמה

למעלה