תרגילים לפיתוח.

SVS1

New member
תרגילים לפיתוח.

מישהו יכול לשתף בתרגילים לפיתוח ראייה אסטרלית? התרגיל שאני מכיר הוא שאחרי שמבצעים הרפייה לכל הגוף, לוקחים חפץ פשוט יחסית (כמו מפתח) ובוחנים אותו על כל פגמיו, צבעיו וצורותיו. אח"כ מדמיינים ווילונות שנפתחים ומאחוריהם המימד האסטרלי, ושם נמצא החפץ אותו בחנתם לפני. מישהו יכול לעזור בקטע הזה? כי אני מצליח לזכור בצורה נהדרת את החפץ, והיו גם כמה פעמים שהצלחתי לראות אותו (קצת זוהר בצורה מוזרה) אבל לא ממש לראות, וזה תרגיל שאני די מתקשה איתו. תודה על העזרה.

MetalSinagouge

New member
תבדוק את Summoning Spirits

של קונסטאנטינוס. הוא כותב שם כמה תרגילים שמיועדין בדיוק לזה.

SVS1

New member
מדוייק להפליא...

משם לקחתי את התרגיל הנ"ל:). יש עוד הצעות?

neophile

New member
תפתח ראייה מרחבית

לרוב אנחנו מביטים רק על נקודה מאוד מצומצמת,אך ניתן על ידי אימון להרחיב את שדה הראייה עדיף במקום פתוח וטבעי(כי זה נחמד יותר) תביט לעבר נקודה מסויימת ואז בעזרת המחשבה תפתח את שדה הראייה תשים לב גם למה שנמצא בשוליים של הראייה שלך תנסה לקלוט כמה שיותר פרטים . תירגול זה מאפשר לך פיתוח ראייה אסטרלית בייחוד בהקשר לGazing או בעברית בהייה .

SVS1

New member
שאלה בנושא....

תודה על התשובה, אך מז"א לפתוח ע"י המחשבה? להמשיך להסתכל על הנק' הנ"ל ורק לדמיין את שדה הראייה והפרטים שלידה?

MaaYan B23

New member
קשה לי עם המילה הזו.. "דמיון".

על אף שסה"כ הדמיון הוא כלי עזר מצויין לבסיס ובעצם לכל הבנה שהי בתחום המאגיה, במקרינו אנחנו לא מדברים על דמיון כמו כשאנחנו קוראים ספר טוב. מדובר יותר במחשבה "זורמת" (בהייה לצורך הענין), כלומר לתת לראייה להסחף למקומות שונים אך תוך כדי להקפיד על התמקדות באותו אובייקט וללא מחשבות סותרות. לצורך העניין, על אותו משקל אפשר להגיע לפיתוח ראייה אסטרלית גם כאשר העיניים עצומות. במצב כזה אין יותר מדי מחשבות לוגיות שיטרידו על המצאות אובייקטים שונים במרחב.

SVS1

New member
הבנותי:)

תשובה מדהימה. האמת שיותר קל לי בעיניים פקוחות, פשוט תמיד חשבתי שיותר טוב לפתח את הראייה עם עיניים סגורות. דעתכם בעניין?

neophile

New member
open your vision

לא להמשיך להתסכל על הנקודה , אלה להתחיל מנקודה ואז להרחיב את הרדיוס שלה . אנחנו לא באמת רואים עם העין , העין היא החיישן ומרכז הראייה הוא זה שמפענח את הקלט כשאני אומר לפתוח ע"י המחשבה אני מתכוון לכך שאתה לא מזיז את העין אלה לומד לקלוט יותר מידע מחישן העין הפעולה היא מנטאלית ולא פיזית (של הזזת עין)

למעלה