תרגילים לראית יצורים לא אורגנים (7)

תרגילים לראית יצורים לא אורגנים (7) ../images/Emo37.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo3.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo8.gif ../images/Emo11.gif ../images/Emo6.gif

אכן... הגיע הזמן לראות קצת יצורים לא-אורגניים! כל מי שיש לו תרגילים שיכולים לסייע לנו לחדד את היכולת לראות את התפלצות האלה (סתם, זה נאמר בחיבה!... באמת...), מוזמן לשרשר אותם לכאן. מי שרוצה באותה הזדמנות לפתוח דיון בנושא היצורים הלא-אורגניים, מוזמן לפתוח שרשור חדש בנושא... פשוט נראה לי שעדיף לפתוח שרשור חדש בנושא מאשר "לתקוע" אותו בתרגילי-לוחמים. אבל זו רק דעתי... שלכם באהבה, בן

bertcat

New member
לא ממש תרגיל... אבל

זה עובד. אתם צריכים להיות מודעים לקיומם של יצורים לא אורגניים. תשבו בחדר ותקראו להם, בלב, אז תסתכלו מסביב ותנסו להרגיש איפה הם. אם יתמזל לכם תראו כדור או חוט אור מרצד או פשוט תרגישו בנוכחותם. זה יכול להיות לא נעים, מפחיד, מעורר רצון לצאת מהחדר, עצבים...... תהנו.

Jerald_Admonds

New member
אני אוותר על התענוג

כי יש לי מן פורטאל אסטרלי בחדר, שדרכו יוצאות כל מיני ישויות לא נחמדות.. אני מעדיף לא לראות אותן..

ellii

New member
אהממ ..נראה לי שהמפלצות די חוששות

ממני...אז הן לא בדיוק מראות את עצמן.....

bertcat

New member
מפלצות לא מפחדות ממך

את המפלצות האלה, כמו שאת קוראת להם, ואני מסכים, אפשר לראות רק מתוך שקט פנימי למודעות לקיומן. כך שאם את לא רוצה לראות אותן לא תראי אותן. בקשר למפחדות, היצורים הלא אורגניים ניזונים, כמונו, מאנרגיה, פחד, הוא צורה חזקה של אנרגיה, עם את פוחדת ממשהו, יש להניח שבאותו הרגע ממש נמצאות בסביבתך מפלצות שמאוד נהנות מהפחד הזה.

chanda

New member
just think of sophie

I started seeing them right after I finished sophie´s world. That´s if we are talking about the same creatures. Even if not, mine are so much fun and so cool that you should give them a go. So for all those who havent fought their way through Olama shel Sofi yet... it is worth it. freaky but definately worth it love caro

ellii

New member
אתמול בלילה ,קרתה לי מעין תחילית

של ראיית יצורים....עם עצימתי את עיני כשנכנסתי למיטתי לישון... ראיתי ...לא זוכר במדוייק...כל מיני יצורים נחמדים ...גמדים..חיילים עם כובעים מחודדים הולכים בסך בסמטא היוצאת מהרחוב בו אני גר...מעין "עולם האגדות"...כשנהייתי "מודע" לכך שאני רואה ניסיתי לראות במתכוון אז הספקתי לראות "נחש" מעלי והכל נדם...מה חבל....מתגעגע לעוד נותרה תחושה של פגישה ברובד שכל הזמן קיים אצלי אך אינני מכוון אליו. אולי אנסה להשיג את הספר של סופי

הו, זה כל כך קל. מי האידיוט שביקש

תרגילים בנושא הזה? אני??? אופס... לא משנה, הנה תרגיל אפקטיבי נוסף, שאני מחכה בקוצר רוח לשמוע את התגובות עליו: - להאפיל לגמרי את האור (שאי אפשר יהיה לראות כלום) - להגיד בשקט ולאט את המלים "אני... יודע/ת... שאת/ה... כאן..." - ועכשיו, להניח למבט להתקבע בנקודה שבה הוא נמצא... - ואחרי מספר שניות, תהיו כנים עם עצמכם: נכון שיש איזורים מסויימים בחדר, שמשהו אומר לכם לא להסתכל אליהם?!?! - אז להתסכל... להסתכל ב-ד-י-ו-ק לשם!!! מחכה לשמוע...

deep ocean

New member
תודה, התרגיל הזה נראה לי מעניין

אני אנסה אותו היום בלילה.....

אני די חוששת לעשות את התרגיל

אני חשה בגופי ואני יודעת שאני לא לבד אבל די מפחדת "לראות". אני לא יודעת עם זה קשור אבל מדי פעם כשאני לבד בבית (אני יותר פתוחה לדברים האלה)אני מרגישה נוחכות ואני מרגישה את נעיצת העיניים בי עדיין אין לי את האומץ "לראות" את זה שמסתכל עלי. יש לכם רעיון איך להגבר על זה שאני לא יכנס לפניקה כשאני יראה ועוד בלילה ?

למעלה