אם אפשר בבקשה..... אתרים בעברית שמציעים תרגילי ראיה. זה מאוד מאוד חשוב! תודה.
ק קרררמיט New member 28/11/02 #6 אם אפשר בבקשה......./images/Emo105.gif אתרים בעברית שמציעים תרגילי ראיה. זה מאוד מאוד חשוב! תודה.
D Doctor Evil New member 27/11/02 #1 תרגילים לשיפור הראייה לא מזמן עשיתי משקפיים. המספר שלי הוא 1- ושמעתי ממישהו שאפשר לעשות תרגילים כדי להקטין את המספר ולשפר את הראייה. יש לך מושג על זה?
תרגילים לשיפור הראייה לא מזמן עשיתי משקפיים. המספר שלי הוא 1- ושמעתי ממישהו שאפשר לעשות תרגילים כדי להקטין את המספר ולשפר את הראייה. יש לך מושג על זה?
H Hurakano New member 27/11/02 #2 אני מצטרף לשאלה... והייתי שמח לדעת אם אפשר בכלל לשפר את הראייה.... או שאם ראייה נהרסה היא תישאר ככה לתמיד (בלי להתחשב באפשרות של ניתוח לייזר) ?
אני מצטרף לשאלה... והייתי שמח לדעת אם אפשר בכלל לשפר את הראייה.... או שאם ראייה נהרסה היא תישאר ככה לתמיד (בלי להתחשב באפשרות של ניתוח לייזר) ?
פ פרופ ענת לבנשטיין New member 27/11/02 #4 ראייה שלום רב, תלוי בסיבה. לעיתים קרובות ניתן לטפל ולעזור. בברכה פרופ´ ענת לבנשטיין
פ פרופ ענת לבנשטיין New member 27/11/02 #3 תרגילים שלום רב, כן, יש לי הרבה מושג על זה. זה לא עוזר בשום דבר. חבל על הזמן ועל הכסף. בברכה פרופ´ ענת לבנשטיין
תרגילים שלום רב, כן, יש לי הרבה מושג על זה. זה לא עוזר בשום דבר. חבל על הזמן ועל הכסף. בברכה פרופ´ ענת לבנשטיין