תרגילים עם רצועת גומי

תרגילים עם רצועת גומי

אני מחפשת קובץ תרגילים להפעלת הגוף עם רצועת גומי נמתחת, לעבודה עצמית. האם מישהו יוכל לעזור לי למצוא הדרכה כזו ? אני בטוחה שיש פירוט תרגילים עם רצועה ברשת (רצוי עם תמונות להמחשה), אבל אני לא מצליחה למצוא... תודה

חן M

New member
פ ש ו ש י ת י

דעה אישית שלי: גם אם תמצאי את כל התרגילים שבעולם ותראי איך מבצעים "נכון" באתרים שונים את התרגיל יהיו חסרים לך כמה דברים והם: א-זה שמישהו ביצע נכון תנועה באתר אינו אומר שהדגשים שהוא נתן לעצמו מותאמים אלייך אישית מאחר והיציבה של כל אדם היא שונה. ב-תרגילים הם דבר 1 אך הם לא הכל.. מה עם שיטת אימון?טווח חזרות?מנוחות? ברור לך שתרגילים בלבד אינם עונים על ביצוע אימון יעיל.

המצב שלי שונה כרגע

לא מחפשת "שיטת אימון" וכו' אני בתקופת שיקום כרגע, אני בונה עם הפיזיותרפיסטית שלי "תיקיית תרגילים" לעבודה עצמית בבית... ורציתי להביא לה קובץ תרגילים כזה ושנעבור עליו ושנתאימו לי... כל עניין החזרות/מנוחות ...אני יודעת מה לעשות ואיך לעבוד עם גופי כרגע. מבקשת פשוט עזרה באיתור תרגילים כאלו. אני כבר אדע מה לעשות עם זה. אשמח על כל עזרה... תודה

חן M

New member
בשיקום על אחת כמה וכמה...

את אמורה להתאמן בצורה מקצועית ואת חייבת שיטת אימון מתאימה!!! החלמה מהירה

אוי חן , כמה חבל שאתה מנסה "לחנך"

ביקשתי עזרה למצוא משהו, שלא עיניינך למה אני צריכה אותו בכלל. אני בטוחה שיש אנשים בורים ואהבלים... אני במקרה לא אחת מהן. איני עושה דבר שאינו ב"פיקוח מיקצועי", זה לא קשור, בכלל לא העניין. ואני בכל זאת זקוקה לתרגילים הספציפיים הללו, לא חשוב בכלל למה... זה לא תפקידך לשפוט. חבל. בטוחה שיעזרו לי במקומות אחרים. תודה על כלום

חן M

New member
מאחר והעלת את השאלה לפורום...

אז כן זה מעינייני.. מאחר ואני רואה אחריות במקצוע שלי ושל חברים למקצוע אני לא שש ולא ממהר לתת לך את האינפורמציה מכיוון ששימוש לקוי באינפורמציה מסוג זה תיהיה סתם חסרת תועלת.. דעי לך שאם אני מעיר לך בהיבט הזה לא לא בגלל "התנשאות" או משהו דומה לזה אלה בגלל שאיכפת לי... הכי קל לתת לך תרגילים ולומר לך תשברי את הראש איתם... אך אני מציג בפנייך עובדה שלא משנה כמה תרגילים יהיו לך הם אמורים להיות מותאמים לך באופן אישי על פי סדר ושיטה מסויימת שאמורה לסייע או לא לפגוע בשיקום זה או אחר... מאחל לך בהצלחה שוב וחבל שאת לא רואה את התמונה השלמה....

חן

כל ההרצאה הזו כל כך לא רלוונטית. מי שלא מבין ולא מכיר את התמונה הרחבה מן הסתם זה אתה, נכון? אתה לא מכיר אותי ולא יודע למה ביקשתי את מה שביקשתי, ומה בכוונתי לעשות עם האינפורמציה. אתה לא יודע בעצם כלום אודותיי. אבל בחרת להביע דיעה למרות שלא התבקשת. לא שאלתי כלום, אגב. רק חיפשתי אינפורמציה, שמאוד נגישה לכולם בסך הכל... לא ביקשתי חוות דעת על בקשתי. כיוון והאינפורמציה בכל מקרה נגישה לכל, זו לא אחריותך מה פלוני אלמוני עושה עם אינפורמציה X או Y. אם אתה מנהל פורום כדי "לחנך" את העולם, זו בחירה שלך, אדע להבא לא להיכנס. אם רק היית יודע עד כמה התגובה שלך מגוחכת בהקשר שלי... כל כך אין לך מושג... מה שנקרא way of base . כפי שכבר ציינתי, אמצא את מבוקשי (כבר מצאתי) במקום אחר. שלום

חן M

New member
../images/Emo4.gifפשושית...

כתבתי לך וציינתי במפורש שזו דיעה שלי... אין לי בעיה אם מישהו היה מוסיף לך קישור או משהו... לקחת זאת לא בפרופורציה הנכונה לדעתי... הפורום אם תקראי שוב נועד להעלות תחום מקצועי שנקרא אימון אישי... אם היית מכירה קצת את רזי המקצוע היית מבינה שמאמן שם לב לכל פרט ולו הכי קטן כי הכל קשור בהכל ולאו דוקא רק מה שקורה באימון עצמו... השיקול שלי הוא כזה מכיוון שזה אינטרנט ואין לי דרך לבחון את רמת הידע שלך ואת כותבת חדשה בפורום ולא ציינת שאת מוסמכת בתחום זה או אחר וציינת שאת בשיקום ומעוניינת במאגר תרגילים לשם אימון כלשהו ואני ציינתי בפנייך שתרגילים אלה או אחרים לא יעשו את העבודה אם הם לא עומדים בקריטריונים ושיטתיות מסויימת שמותאמת לך אם לא מצאת את מבוקשך פה את בהחלט יכולה לנסות לחפש במקומות אחרים .. אם אינך מקבלת את דבריי זו זכותך המלאה ואני מקבל זאת אך אל תנסי להתלהם ולהיכנס לויכוח אישי שכזה כי זה לא המקום ואני לא אטפח שרשורים מסוג זה... שוב אני אסיים בברכת הצלחה והחלמה מהירה... יום טוב..

אתה מוזמן למחוק את השירשור "המתלהם"

"אם לא מצאתי את מבוקשי פה" ?
אני מכירה את רזי המקצוע מצויין (אתה לא יודע מה המקצוע שלי נכון?), לא כתבתי שאני מוסמכת בתחום זה או אחר כי זה לא רלוונטי (האם הצגה עצמית היא תנאי לקבלת אינפורמציה? נכנסתי להמון אתרים שמפוצצים בתרגילים, כאילו דא?), וציינתי שהאינפורמציה קשורה בשיקום (אבל לא כפי שאתה חושב! ולא לא מצאתי לנכון לפרט...) ניסיתי להסביר לך שזה לא תפקידך "לשפוט". לצד קישור היית יכול להביע דיעה (שלא נדרשה וגם לא רלוונטית סמקרה שלי). וכעת תעשה לשנינו "טובה" ותמחק את השירשור המעאפן הזה. יום טוב

B o o o o M

New member
אחותי הוא מנסה לעזור לך

את לא חייבת לקבל את עצתו אבל למה את מתנפלת עליו סך הכל ניסה לעזור את יודעת חח

פשוט מאוד ...

ביקשתי X = קישור , קיבלתי Y = הטפה לא רלוונטית. לא חושבת שתפקיד מנהל פורום "לחנך". השגתי את הקישור אחרי שתי דקות בכל מקרה, זה הרי אינטרנט ! הרגיז אותי בגישתו. חייבת לציין שאני לא מבינה למה השירשור הדבילי הזה לא נמחק כבר... שיהיה

B o o o o M

New member
דבר ראשון נא להירגע...

ביקשת X, קיבלת Y, מה עכשיו? תבלי את המשך הזמן בלכעוס על זה וליטור טינה? שחררי ועזבי ! אין לך מה לכעוס על מנהל פורום שניסה לעזור לך אולי גם אם לא בדרך רלוונטית לחלוטין... צאי מיזה אף אחד לא בא לעצבן אותך פה, את מתעצבנת משטויות באמת.. זרמי הלאה ושיהיה לך אחלה יום

חן M

New member
"הרגיז אותי בגישתו..."

חבל שאני מרגיז אותך בגישתי ולא תמיד כל הדיעות הן אותו הדבר... הסברתי לך כבר מה הרציונאל מאחורי מה שכתבתי ואנחנו לא חייבים להסכים. אם את לא בטוחה לגביי מהות הפורום נא עייני בהודעת המנהל ומקווה שתביני ...

2_be

New member
תרגילים עם גומיה

מעבר להערות החשובות של חן, יש כמה וכמה תרגילים בYנט. http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-1917,00.html אבל הם מעורבים עם תרגילים אחרים ומחלוקים עפ"י חלקי גוף. אין לי זמן לחפש, אבל נסי לחפש בגוגל עם המילים "dyna band"

למעלה