מהבסיס? בסיס? הא! בסיס
עשיתי רגרסיה לגילגול קודם לא מזמן, והגעתי לחיים שבהם הייתי מאג מתלמד של איזה מאסטר גדול. והגעתי לשעור הראשון שלי אצלו. והוא לימד אותי שדבר ראשון שאני צריך לשלוט בו, זה הכוח שמניע את כל הכוחות. זה דיי נוגד את התפיסה העכשווית שלי של לעבור אנרגיה אנרגיה ולהתחיל לעבוד איתה. מכיוון שהתורה שלו גרסה שברגע שאתה יכול לשלוט בכוח ההוא, אתה יכול לעבוד בצורה מוצלחת עם כ-ל סוגי האנרגיות. אז התרגיל שהוא נתן לי לעשות זה לשבת מול נר במשך כמה זמן, פעם ביום ולנסות לגנוב מהלהבה את החלק השקוף הזה שנמצא מתחתיה. אבל אמרתי לו שזה לא איזה כוח משונה ששולט בכל השאר. הוא הסכים ואמר שזה מה שמייצג אותו. אז הנה תרגיל שבו ונסו לגנוב את ה"לא להבה" מהלהבה. ואז אני אעדכן אתכם בנוגע לתרגילים הבאים של אותו מאסטר שכניראה נשכח.. ספרו לי על התוצאות שלכם. כמו כן הנה הדרכה קצרה לביצוע רגרסיה לגילגולים קודמים. אחת שהיא פשוטה, יעילה לאללה, ונגישה מאוד. (הקטע הבא הוא מאותה עבודה שכתבתי, ובה יש גם את התרגיל לדיבור עם האני העליון שהבאתי למעלה,או למטה
עוד דרך מאוד יעילה ללמוד לבד היא ללמוד מהזיכרון של הנשמה שלכם. כן בדיוק הנשמה שלכם הייתה בהרבה מאוד מקומות מאז שהיא נוצרה, וכשהיא הייתה צעירה היא הייתה צריכה ללכת עשר ק"מ בשלג לב"ס ילדים מפונקים שכמותכם! אז יש לכם הרבה ללמוד ממנה. שיטה מאוד מאוד פופלרית להשגת ידע היא על ידי רגרסיה לגילגולים קודמים. אני יכול לרשום לכם פה כל מיני שיטות מסובכות להיפנוזה עצמית שדרכם תוכלו לגשת לגילגולים קודמים, אבל בתכלס אתם יכולים לבצע את זה הרבה יותר בפשטות. פשוט כמו בסעיף הקודם תגיעו למצב של רגיעה ואז קראו אדוני הקארמה להופיע לפניכם. יש כאלו טוענים שאלו חלק מהמלאכים שנשארות למעלה והם אלו שמסדרים את מערך הגילגולים שלכם בהתאם למה שאתם צריכים ללמוד, אני באופן אישי חושב שהם רק עוד אחד מהחלקים שלכם שפעיל לו אי שם "למעלה". אבל כרגע זה לא משנה יותר מידי. אחריש הם הופיעו לפניכם בקשו מהם להפנות אתכם לגילגול כלשהו שתוכלו לקבל ממנו את הידע שברצונכם להשיג. אחרי הבקשה חכו קצת, הגילגול עלול להופיע בצורה של צלליות, ריחות או צלילים,תמונה בודדת או סרט רץ, ידע בקשר לאותו גילגול יתחיל לעלות למעלה לצוף מעל לפני השטח, אתם תדעו מה הייתם באותו גילגול, תזכרו מה קרה. לאחר שתסיימו עם אותו גילגול עברו הלאה או במידה ואתם רוצים לסיים עיניין פשוט הודו לאדוני הקארמה ובקשו מהם בנימוס לעזוב. אחרי קצת יותר צבירת ניסיון בשיטה הזאת תוכלו לקבל גישה לזיכרון של גילגולים קודמים פשוט על ידי כך שתרצו לקחת מהם ידע. אתם יכולים לבקש מאדוני הקארמה לכוון אתכם לגילגול ספציפי(שאתם יודעים שהוא קיים כיבדקתם את זה עם מקל חיפוש ו\או מטוטלת. שעליהם נדון בפרק אחר), ואתם גם יכולים לפתור כל מיני בעיות שמצויות בחיים שלכם על ידי בקשה להגיע לגילגול שמהווה את המקור לבעיה. בחלק מן המקרים אחרי שתגיעו לשורש הבעיה היא תפטר מכיוון שהוצאתם את הנטל הרגשי שלכם החוצה, ובמקרים מסובכים יותר תצתרכו לחשוב איך לטפל בזה או פשוט ללכת לאיש מקצוע. כמו כן בקשו גם לפני חזרה לכל גילגול שיראו לכם מנקודת מבט שלישית את הגילגול במידה ויש בו משהו שיכול לגרום לכם להלם, כך שלא תחוו אותובצורה מלאה. שימו לב שזיכרונות מגילגולים שונים עלולים לצוץ גם כאשר אתם לא במצב של מדיטה תפנימו אותם ותתעדו אותם ביחד עם השאר. אוישי מצטער על ההומור הדפוק
וסגנון הכתיבה למתחילים.. אחרי הכל כל העבודה הזאת שכתבתי הייתה מיועדת לעזור למתחילים בנושא. אז זה לא ספציפי אליכם, אתם לא מתחילים! אל תצעקו אליי... חח אוהב אתכם! שי.