תרגילי דראסז'

תרגילי דראסז'

כתבו על כל אחד מהתרגילים, אם עשיתם פעם? איך היה? קשה או קל? ותסבירו על התרגיל, ולמה הוא עוזר? מעגל 20 מטר קוטר קו רוחב אלכסון צורת טיפה צורת s מעגל 10 מטר קוטר עקלתון הארכת צעד

טוי בוי

New member
../images/Emo60.gif

20 מטר קוטר מעגל- חח ברור שיעורי לונג'..חחח קו רוחב- כן אלכנוס- כן טיפה- כן צורת S- כן מעגל 10 מטר קוטר- כן עקלטון- כן הארכות צעד- כן

תשובות

מעגל 20 מ' קוטר- עשיתי. קל. הוא עוזר להגמיש את הסוס והוא עוזר לסוס להכניס את הרגלים האחוריות שלו יותר מתחת לעצמו. קו רוחב- עשיתי. קל. זה פשוט שינוי כיוון... אלכסון- עשיתי. קל. זה פשוט שינוי כיוון.. צורת טיפה-
צורת S- עשיתי. קל. זה שינוי כיוון. מעגל 10 מ' קוטר- עשיתי. קל. גורם לסוס לכופף את גופו הרבה וזה עוזר לסוס להכניס את הרגליים האחוריות מתחת לעצמו יותר. עקלטון- עשיתי. בינוני. גורם לסוס להתגמש בגלל שינויי הכיפופים. מראה את שליטת הרוכב בסוס. הארכות צעד- עשיתי. בינוני. מראה את גמישות הסוס.

Shai Felton

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo18.gif

מעגל 20 מטר קוטר - עשיתי, קל.
קו רוחב - עשיתי, קל מאד, זה פשוט שינוי כיוון.
אלכסון - כנ"ל
צורת טיפה -
צורת s - עשיתי, זה דיי פשוט.
מעגל 10 מטר קוטר - עשיתי, קל.
עקלתון - עשיתי.
הארכת צעד - עשיתי.

אתם לא יודעים מה זה צורת טיפה../images/Emo35.gif

טוב... אממ.... מישו קיבל את ההורסמייל? תבדקו... ותגידו אם כן או לא? ואם לא הורסמייל קיבלתם מכתב ממני?

Shai Felton

New member
נראה לי ../images/Emo77.gif../images/Emo18.gif

שאת פשוט לא קוראת לזה בשם הנכון...

היא קוראת לזה בשם הנכון...

צורת טיפה זה כאשר את על קו ישר.. ועושים פשוט מאוד שינוי כיוון אבל בצורה של טיפה...

Shai Felton

New member
כן הבנתי../images/Emo13.gif../images/Emo77.gif../images/Emo18.gif

אחרי שדורון ציירה, אבל לא ידעתי שקוראים לזה ככה.

TauraMan

New member
אמממם..../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

מעגל 20 מטר קוטר- ברור שעשיתי, קושי התרגיל תלוי בסוס וברמה בה זה מבוצע.. קו רוחב- נו החלפת כיוון... תאמת כבר שנים לא עשיתי באמת החלפת כיוון על הרוחב, אני הרבה יותר מעדיפה שמיניות ואלכסון... אלכסון- ברור שעשיתי.. המון... זה לא משהו עבודה, זה תלוי ברמת קושי, נגיד החלפת רגל באיקס(בקנטר) וכל מיני כאלה.. צורת טיפה- אחד הטובים!! עובד על הכל! מעולה בשביל התחלה בטרוט ישיבה-לגילד-קנטר על המסלולץ צורת s- כאילו חצי שמיניה? גם סבבהה מעגל 10 מטר קוטר- כן, הרבה יותר קשה, צריך לשמור את הסוס בין העזרים וכל מיני... הצורה הכי קשה שעשיתי את התרגיל הזה היה במעגל של 10 מטר להכניס 2 מעברים מקנטר להליכה ומהליכה לקנטר..... ככה איזה 5 פעמים ברצף, שהקנטר כמעט על המקום.. עקלתון- ברור שכן, אנחנו עובדים על זה המון, על החלפות רגל בקנטר איטיות, על כיפופים וסיבובים נכוני וטובים... הארכת צעד- לא הגדרתי את זה אף פעם כתרגיל..

דורונה כנסי

1. כתבתי לך בניסויים משו 2. כן התכוונתי לחצי שמיניה 3. גם אני לא מגדירה הארכה כתרגילף לא היה לי מה לכתוב

Shai Felton

New member
גם אני הייתי רוצה לדעת../images/Emo77.gif../images/Emo18.gif

למרות שנראה לי אני יודעת למה את מתכוונת, לא בטוחה.

TauraMan

New member
לא מלמד..../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

שאנחנו רוכבים את הטיפה אנחנו משתמשים באלמנטים..., נכנסים בטרוט ישיבה לטיפה ובאזור g/d מתחילים לגילד עד B/E וב B/E קאנטר.. ישר מלגילד, אם עשינו את הכל נכון הקנטר תמיד יהיה נכון...

../images/Emo1.gif

מעגל 20 מטר קוטר-
קו רוחב-
אלכסון-
צורת טיפה-
צורת s- כן מעגל 10 מטר קוטר -
עקלתון -
הארכת צעד-

עונה.. ../images/Emo13.gif

מעגל 20 מטר קוטר-
אין מה להסביר כל דבר כי כבר כולם ענו מה כל דבר עוזר.. קו רוחב-
אלכסון-