תרגילי קגל

just ask1

New member
תרגילי קגל

שלום, נתקלתי בדף הזה שמדבר על תרגילי קגל http://img115.imageshack.us/img115/5213/shrirsx7.jpg כתובים בו תרגילים של לחיצת ודחיפת השריר, רציתי לדעת מה ההבדל, כי לכווץ אותו(לחוץ) זה דבר קל, אבל אין לי מושג מה הכוונה לדחוף אותו... שאלה נוספת: אילו ספרים מומלצים יש עם פירוט של תרגילים לשליטה בגמירה גברית?

פעולת כיווץ השריר קלה ומוכרת כי זו הפעולה של

התאפקות לפיפי. האבסורד הוא שהנטיה הטבעית של הגבר שמנסה "להתאפק" מלגמור זה בדיוק הפעולה ההפוכה של מה שצריך לעשות (זו אותה פעולה של כיווץ שהצלחת). כדי לתרגל את השריר נכון - לעיכוב השפיכה אתה צריך לדחוף אותו למטה - להפעיל את הלחץ למטה בשביל להשתין. לאחרונה שמעתי תרגיל טוב למטרה זו, תנסה לתרגל אותו ואשמח אם תוכל לחזור לספר (אני מאמינה שזה יקח זמן להתרגל, וכמובן יש לתרגל קודם בסיטואציית "מעבדה" ורק אחר כך בסיטואציה זוגית...) אז ככה: תשאף אויר במלוא ראותיך דרך האף תחזיק אותו כמה שניות (2-3) תבלע את הרוק ותנשוף את האויר מהפה... תזכור שאנחנו פה מחכים לתוצאות
בהצלחה

just ask1

New member
בעיה קטנה

אם אני דוחף את השריר למטה כמו פעולת השתנה זה לא עלול לגרום באמת להשתנה באמצע האקט? אגב זה מצב הדחיפה המדובר בקטע שהבאתי? ולא הבנתי את הקשר בין התרגיל שנתת לבין שליטה בגמירה....

מוטי 88

New member
השתנה לתוך הכוס?

מעולם לא חשבתי שאפשר להשתין לתוך הכוס. האם זה באמת יכול לקרות?

לא זה לא יגרום להשתנה, וגם אל תתאמן תוך כדי

יחסי מין אלא באוננות כי זה קשה לתרגל ולשלוט בכך תוך יחסי מין. והדחיפה הזו אתה יכול להרגיש אותה אם אתה יושב על עצמות האגן ולוחץ את השריר של רצפת האגן אל הכסא. הפעולה הזו הפוכה/מפסיקה את פעולת השפיכה ובכך מעכבת אותה - כנראה.

למעלה