תרגיל - באהבה

קרן אור8

New member
תרגיל - באהבה ../images/Emo23.gif

איזון אונות המוח איזון אינה ימנית בלבד - להאיר איזון אונה שמאלית בלבד - להאיר לחזור מס´ פעמים , לחוש את ההבדלים בין האונה הימנית והשמאלית (ברב המקרים אונה מסוימת תרגיש לכם זורמת יותר ומאירה) מהאונה השמאלית מעבירים את האור לאונה הימנית ומהאונה הימנית מעבירים את האור לאונה השמאלית מס´ פעמים - לאינטגרציה בין שתי האונות . באהבה קרן אור שלכם

לקרן אור היקרה,

או-קיי, אז עכשיו אני יכול להתייחס לשאלתך, כי אני מבין לאיזה תרגיל את מתכוונת. לדעתי? שטויות, לא בעיה כרגע, זה טבעי שאולי ברגע מסויים או בתקופה מסויימת תרגישי ככה בזמן ביצוע התרגיל. אני הייתי פשוט ממשיך בניקוי. זה כמו שאני יכול לבצע תרגיל התעמלות מסויים לצד ימין ולצד שמאל ולגלות שצד אחד הרבה יותר טוב וקל מהצד השני, עקב חוסר-איזון גופני מקומי. התרגול ההדרגתי והמודע והעדין - משנה זאת בקלות. אני הייתי ממליץ לך לעשות את התרגיל בצורה איטית ועמוקה כזאת, כייפית כזאת, להניח לאור להיספג ולא להשוות בין "רמת ההצלחה" בין שתי האונות, אלא פשוט לעשות את התרגיל בכיף ולשכוח מההשוואה. אני די בטוח שעם הזמן התחושה באונות תשתווה. זה הרי לא התרגיל היחידי שאת עושה... וגם התרגילים האחרים יעזרו לך באיזון ובניקוי. איזה כיף לך שאת עושה את הדברים האלה!!!
שיהיה בכיף ובאהבה, שלך באהבה רבה בן

קרן אור8

New member
לבן היקר - תודה ../images/Emo23.gif

פשוט המון תודה ... ושנה טובה והכי נפלאה שבעולם לך לי ולכל העולם... באהבה ענקית קרן אור

למעלה