תרגיל בסיפור סיפורים /TNT

davidaltman

New member
תרגיל בסיפור סיפורים /TNT

חלק מהתרגיל הינו לספר סיפור עצוב ושמח עם פואנטה קצר אשמח לשמוע תגובות ענייניות והכוונה אמיתית

סיפור עצוב /למבחן אישיות

לפני זמן רב ,הייתי בקשר זוגי עם משהי.היא קיבלה אותי כמות שאני והקשר היה אידילי מאוד.לאחר תקופה מסוימת שאני חשבתי שאנו מסתדרים ועומדים להתמסד .וזה לאחר שהינו תקופה ביחד היא מאוד פרגנה לי בתקופה הזו ומאוד הראתה רצון .הבנתי שאני לא מוכן לקשר הזה שהוא חד כיווני ושאני נותן מעצמי ומשקיע למרות שאני משקיע.הצד השני לא נותן מבחינתו אף תזוזה לכיוון של היחד . נתתי לדברי להתבשל לעט כדי שלא לעשות שטויות עם עצמי וחשבתי .למה הדברים האלו התרחשו .מסקנתי הייתה שבקשר חד כיווני כמו שהיה שבו רק אני נתינתי.רצוי לסיימו לאחר שאני ישבתי עם אותה בחורה והסברתי לה את השגותיי לגבי המשך קשר זה ,הבנתי סופית שהיא לא רוצה להשתנות ועליי לחפש זוגיות יותר טובה.לאחר הפרידה הבנתי שלמרות שהיא הייתה עצב גדול עבורי .להבא כשאחפש זוגיות אחפש משהיא שמוכנה לחיות בסינרגיה איתי לתת ולקבל באותה מידה ולא לדרוש ממני בלי לתת מעצמה.

סיפור שמח /מבחן אישיות

בתקופה של הצבא שלי ניסיתי להתגייס כחייל רגיל למרות המגבלה שלי.
ניגשתי ללשכת הגיוס ולאחר מכן לאחר מבדקים רפואיים החליטו שלא לגייס אותי.אני שידעתי שיש לי מה לתרום למערכת הצבאית פניתי מספר פעמים ללשכת הגיוס ושלחתי מכתבים אישיים לגורמים באמ"ש צה"ל .בסיומם של הבדיקות הוחלט לגייס אותי לשרות צבאי כמתנדב לשנתיים .במהלך השירות תרמתי רבות לתפקוד המשרדי במקום שרותי הצבאי ואפילו קיבלתי תמיכה ופרגון במהלך שרות זה.דבר שלימד אותי שאין דבר העומד בפני הרצון ולעולם לא לוותר לעצמי

22ק ו ס ם

New member
למה זה בדיוק טוב? אתה רוצה שאנשים יעזרו לך

לרמות את המערכת? אם אנשים אומרים לך מה לכתוב או לספר אז זה כבר לא מייצג את מי שאתה ואז המבחנים הללו חסרי כל ערך אבחנתי. מה שיקרה זה שיקבלו מישהו שהוא לא כזה באמת ואז אחרי תקופה מסוימת הם עשויים להתפכח ואז אתה פוגע בהם וגם בך. תתמודד עם המשימות לבד כי אחרת זו סתם רמאות שלא שונה מרמאות בכל מבחן אחר.

davidaltman

New member
אלו סיפורים אמיתיים שלי

לטיח דברים בצורה לא בדוקה זה גם פוגע בקורא גם לא מכבד

22ק ו ס ם

New member
כן, אבל אתה רוצה שאנשים יגיבו אליהם כדי

שתוכל לשפר ולשפץ אותם. אם אתה עומד מאחורי הסיפורים הללו למה לפנות לפורום? כל הרעיון הוא להכיר את מי שאתה באמת בלי שום סינון.

alti26

New member
זה אני בשני הסיפורים

רציתי לדעת באם פעלתי טוב בשני ההזדמנויות האלו אם היית מכירה אותי היית יודעת שהם אמתיים

22ק ו ס ם

New member
אם הסיפורים אמיתיים אז לאלו תגובות אתה מצפה

בדיוק? אתה זה שרשמת שאתה רוצה הכוונה, כלומר אתה מנסה לייפות את הסיפורים כך שישמעו הכי טוב ויעשו את הרושם הכי טוב האפשרי. זה לא נשמע לי מעשה ראוי.

חוץ מזה אני גבר, ובנוסף, למה אתה משתמש בשני ניקים?

למעלה