תרגיל כתיבה חופשית

תרגיל כתיבה חופשית

אז לא הגשתי את הסיפור לתחרות (בין היתר כי היה בו מה לשפר וכן הוא דרש כמה תיקוני פיסוק), אבל לפחות כתבתי את הסיפור הארוך ביותר שלי
(מטרה הבאה: סיפור של 5000-6000 מילים).

אבל נעבור לעניין הקונקרטי, בהרבה תרגילי כתיבה וכן בתחרויות לפעמים זה יותר קשה כשנדרשים לזאנר ולתחום מסוים, אז חשבתי לעצמי שאפשר לפתוח שרשור כתיבה חופשית.

בקיצור, תכתבו סיפורון (אין צורך לנסות להגביל את הכתיבה) על כל דבר שמתחשק לכם. החל מגיטרות מפלצתיות ועד "יום ראשון בבית ספר".

אני מנחש שבסופו של דבר יסתבר שעדיף יהיה להשאר עם ההגבלות וזהו.

MeSofer

New member
נצל"ש

אז הסיפור שלי בתחרות. (לחברי הפורום לא יהיה קשה לזהות אותו)
רציתי להודות להאבלוק וטינרי, לויימס, לshayelk ולוולדמורט לשלטון על העזרה הרבה וגם לאדם בכמה רבדים ול- shccer. אין עליכם ואין על הפורום הזה!
&nbsp
אני חייבת כמה מילים על התהליך: זו בעצם הפעם הראשונה שאני מראה סיפור שלם שכתבתי לכמה אנשים במטרה לשפר אותו. אני בטוחה עכשיו, יותר מתמיד, שאין לזה תחליף. קיבלתי תובנות מעולות, לפעמים סותרות, למדתי על הפער בין מה שאני התכוונתי להעביר לבין מה שעובר בפועל לקוראים. כמו כל תהליך של למידה זה קצת כואב בהתחלה, אבל מאוד מצמיח.
אני לא יודעת אם הסיפור שלי יגיע ל- 10 המקומות הראשונים, למעשה סביר שלא, אבל אני יודעת שהוא יותר טוב יחסית לאיך שהוא היה בהתחלה, ככה שבכל מקרה זכיתי.

ויימס

New member
היה כיף לקרוא אותו.

אחרי התחרות אני רוצה את הגרסה הסופית פה, בסדר? ^_^

shccer

New member
הלכתי אל כיתה סי אם שבע, היוקלילה שלי מייבבת

באימה והתרגשות בין זרועותיי

למעלה