תרגיל כתיבת אאוטליין. רוצים?
ו ויימס New member 20/11/14 #2 for shizzle. כן, אני תמיד כותבת אאוטליין, ותמיד יש לי הרגשה שאני עושה את זה לא בסדר.
ו ויימס New member 24/11/14 #7 בהתחלה I was like 'כן, גם אני רוצה לסיים את הסיפור מהתרגיל הקודם'- אבל לעזאזל, אני פשוט רוצה לסיים את אחד מטריליוני הסיפורים הבלתי גמורים שלי.
בהתחלה I was like 'כן, גם אני רוצה לסיים את הסיפור מהתרגיל הקודם'- אבל לעזאזל, אני פשוט רוצה לסיים את אחד מטריליוני הסיפורים הבלתי גמורים שלי.
T tomasth New member 25/11/14 #8 אין אפליקציה שמסיימת את הסיפורים במקומך ? הרי הסיום מתבסס על מה שבא קודם שהוא סיום שלו ועל כך שיש סיומים טובים ופחות טובים , וכל רעיון עלילה סוג של דמות וכדומה , מישהו כבר כתב פעם וקיטלג.
אין אפליקציה שמסיימת את הסיפורים במקומך ? הרי הסיום מתבסס על מה שבא קודם שהוא סיום שלו ועל כך שיש סיומים טובים ופחות טובים , וכל רעיון עלילה סוג של דמות וכדומה , מישהו כבר כתב פעם וקיטלג.
ו ויימס New member 1/12/14 #14 אני... לא כותבת סיפור למאורות? עד כמה שידוע לי? ובכל מקרה, אם הייתי מפרסמת אאוטליין שלו, אז לא הייתי יכולה לשלוח אותו למאורות, נכון?
אני... לא כותבת סיפור למאורות? עד כמה שידוע לי? ובכל מקרה, אם הייתי מפרסמת אאוטליין שלו, אז לא הייתי יכולה לשלוח אותו למאורות, נכון?
ע עוץליגוץלי New member 26/11/14 #9 "אל תשאל אם לשאול, שאל את השאלה" אחת ההנחיות מתוך ערוץ הIRC של מתכנתים.