Jerald_Admonds
New member
תרגיל לחישת המציאות ../images/Emo22.gif
לפני כשנה דיברתי בשעה שתיים בלילה בערך עם חבר טוב מאוד שלי לשעבר, וניסינו כמה דברים תוך כדי השיחה. לפתע הוא התחיל לצעוק בטירוף, "הצלחתי! פתחתי את העין השלישית ואני מצליח לראות אנרגיה!". אני מאידך ניסיתי את מה שהוא עשה אך לא הצלחתי, אבל במקום זה נסיתי משהו אחר ופתאום התחלתי לחוש את כל האנרגיה הסובבת סביבי כאילו הייתה מוחשית. הנה התרגיל: תשבו במקום שקט. עדיף בחוץ בטבע, במרחב. צרו כדור אנרגיה (אני מניח שרוב אנשי אומנויות הלחימה פה יודעים איך לעשות את זה, בשביל אלו שלא יודעים אני אוסיף למטה תרגיל בשביל זה). עכשיו דחסו כמה שיותר אנרגיה לכדור, תנסו לדמיין את הצורה המוחשית שלו לא רק כתור ענן אנרגיה, אלא משהו כמו בלון מים שנמצא בין הידיים שלכם. התמקדו יותר בתחושה של הדחייה שהכדור יוצר מאשר במראה שלו. עכשיו הכניסו את שתי כפות ידיכם אל תוך הכדור. פצלו אותו לשני חלקים, כשאר כל חלק נשאר על היד שלכם. אני אוהב לקרוא לפעולה זאת יצירת כפפה אנרגטית. עכשיו העבירו את ידיכם לאט לאט באויר, תוך כדי שאתם מתמקדים על שימור הצורה של ה"כפפות" שלכם. כמעט מיד תתחילו להרגיש את האנרגיה סביבכם, איך היא זורמת בין האצבעות שלכם, איך אתם יכולים לדחוף אותה ולעצב אותה לצורות לא קבועות. זאת הרגשה הדומה לשחיה בים, רק שונה במקצת אני מניח שזה בגלל שאנחנו לא רטובים
תרגיל ליצירת כדור אנרגיה. שיטה מאוד מוצלחת ופופולרית למתחילים היא יצירת כדור של אנרגיית צ´י, שהיא האנרגיה האונברסלית שזורמת בכל מה שחי. תרגיל זה טוב למתחילים כי הוא גם נותן לכם טעם ראשון מהתחושה של אנרגיה הזורמת בגוף שלכם. כשלושה ס"מ מתחת לטבור שלכם ממוקמת צ´אקרה בשם הארה, שדרכה אפשר לתעל לתועלתכם האישית צ´י. התמקדו בהארה שלכם למספר דקות והרגישו את האנרגיה בה. אתם יכולים לדמיין את המקום הזה ככדור אנרגיה ירוק מסתחרר אם זה עוזר לכם. עכשיו דמיינו גל של צ´י עולה במעלה עמוד השידרה שלכם ומתחלק לשני קרניים אשר עוברות דרך הזרועות שלכם אל כפות הידיים(תזכרו להרגיש את הזרימה של האנרגיה!). תאגרו כמות מסויימת של צ´י בידיים שלכם ואז סדרו את כפות הידיים שלכם כאילו שאתם מחזיקים כדור בייסבול, עכשיו תזרקו את האנרגיה מכפות ידיכם אחת אל עבר השניה ותראו איך שני קרני האנרגיה נפגשות בין כפות ידיכם בסיחרור ויוצרות כדור. תרגישו את הכדור, עצבו אותו, וחזקו אותו. השיטה הזאת תקפה לכל סוג של אנרגיה רק עם שינוי מקור השאיבה. שיטה נוספת ליצירת כדור אנרגיה היא על ידי שיפשוף כפות הידיים בחוזקה בצורה מעגלית במשך עשר שניות ארוכות(דבר היפתח את הצאקרה הממוקמת בכף ידכם, ויגרום לאנרגיה שלה להעצים את ההילה שלכם באותו אזור). לאחר שעברו כעשר שניות, הציבו במהירות את שתי כפות הידיים זו מול זו במרחק של כ 10 ס"מ אחת מהשניה. עכשיו החלו לקרב את כפות הידיים אחת אל השניה באיטיות, עד אשר תחושו דחייה. הדחייה מציינת את ההילה שלכם נמחצת בין כפות ידיכם. עכשיו עצבו מהאנרגיה הזאת כדור בעזרת הדימיון שלכם. והרי לכם כדור.. *הערה- לא לחזור על התרגיל הזה יותר מידי כי הוא משתמש באנרגיה שלכם ואתם לארוצים להתרוקן, לכן לאחר סיום התרגיל שאבו בחזרה את האנרגיה אליכם. במידה ושאבתם אנרגיה ממקור אחר, פשוט נערו את ידיכם בסיום התרגיל. שי.
לפני כשנה דיברתי בשעה שתיים בלילה בערך עם חבר טוב מאוד שלי לשעבר, וניסינו כמה דברים תוך כדי השיחה. לפתע הוא התחיל לצעוק בטירוף, "הצלחתי! פתחתי את העין השלישית ואני מצליח לראות אנרגיה!". אני מאידך ניסיתי את מה שהוא עשה אך לא הצלחתי, אבל במקום זה נסיתי משהו אחר ופתאום התחלתי לחוש את כל האנרגיה הסובבת סביבי כאילו הייתה מוחשית. הנה התרגיל: תשבו במקום שקט. עדיף בחוץ בטבע, במרחב. צרו כדור אנרגיה (אני מניח שרוב אנשי אומנויות הלחימה פה יודעים איך לעשות את זה, בשביל אלו שלא יודעים אני אוסיף למטה תרגיל בשביל זה). עכשיו דחסו כמה שיותר אנרגיה לכדור, תנסו לדמיין את הצורה המוחשית שלו לא רק כתור ענן אנרגיה, אלא משהו כמו בלון מים שנמצא בין הידיים שלכם. התמקדו יותר בתחושה של הדחייה שהכדור יוצר מאשר במראה שלו. עכשיו הכניסו את שתי כפות ידיכם אל תוך הכדור. פצלו אותו לשני חלקים, כשאר כל חלק נשאר על היד שלכם. אני אוהב לקרוא לפעולה זאת יצירת כפפה אנרגטית. עכשיו העבירו את ידיכם לאט לאט באויר, תוך כדי שאתם מתמקדים על שימור הצורה של ה"כפפות" שלכם. כמעט מיד תתחילו להרגיש את האנרגיה סביבכם, איך היא זורמת בין האצבעות שלכם, איך אתם יכולים לדחוף אותה ולעצב אותה לצורות לא קבועות. זאת הרגשה הדומה לשחיה בים, רק שונה במקצת אני מניח שזה בגלל שאנחנו לא רטובים