תרגיל מעניין - כולם מוזמנים להתבטא.

SOULIST

New member
תרגיל מעניין - כולם מוזמנים להתבטא.

אני מבקש מכולם ליצירות שונות שאני אכניס לפורום. מעניין יהיה לשמוע דיעות על היצירות - מתוך האספקט המסויים של "סגנון אישי" של אמן... מעניין יהיה למפות את היצירות ולנסות לבנות להן סביבה סגנונית זו או אחרת... נדמה לי שנוכל להגיע למסקנות מעניינות בנושא המורכב הזה, בעידן שבו "כתב-יד אישי" עשוי להיות כל כך אקלקטי ומשתנה... מספר יצירות כהתחלה. אם יעניין אתכם - אנא הגיבו ולפי כך נמשיך.

אפיפני

New member
רעיון יפה

ובכל זאת בגלל אופי המדיום האינטרנטי ש"מזייף" צילומים הייתי שמחה למספר פרטים ראשונים: גודל איפיון חומרים ואולי שם העבודה . מענינת אותי מאוד החשיבה על: כתב יד אישי שהוא גם אקלקטי, גם אני הייתי עסוקה בכך מאוד בחודשים האחרונים בעקבות משהו שאני עובדת עליו.

SOULIST

New member
להתמקד בעיקר

נסו להסתדר עם מה שיש... בואו נצא מתוך הנחה שאין בידינו את כל הפרטים הטכניים על גודל וכו'.. נתמקד בעיקר.

אתה מתכוון לתגובה אסוציאטיבית?

ניתוחית או לתשובה בעבודה מתקשרת אחרת?נדמה לי שכולנו זקוקים ליותר הכוונה בקשר לרעיון שאליו את חותר.

SOULIST

New member
הכוונה.. ?

הרי זהו פן חשוב מהתרגיל עצמו.. לנסות להיפטר מההרגל המגונה של הצורך בהכוונה.. לא רוצה הכוונה. מרגע שיש לך את השכל והידע - המאבק האמיתי הוא לשמר ולטפח את מה שנשכח ממך, מכולנו: את הילד שבך. את החיה שבך. או כמאמרו של ברוס לי המנוח: "don't think. feeeeel!"

אמק

New member
ארפ

מזכיר לי את ארפ התבליט הנופי הזה של זין וענן שחור מעליו. גם המשיכות הדשנות מאייפנות את המכחול של ארפ . יש בעבודה הזאת מישחק על אסנבלז ,זה תבליט נראה לי שעליו מרוחות שכבות עבות של צבע נקי וטהור . יפתיע אותי מאד אם יתברר שזה ציור של מורנדי למשל שגם השתמש בשכבות דשנות אבל הצבעים שלו הם חמים ו"מלוכלכים" בעיקר צבעי אדמה.ובעיקר הנושא שלו הוא בקבוקים וכלי מטבח שונים. "סטיל לייף".(יש פה איזה מישחק על ה-"סטיל לייף") שיוך איזימי הוא אקספרסיונסטי עם נטיה למופשט . אני חוזר לארפ מתאים לו להשתמש בזין אבל זה יכול להיות שימוש פופי בהחלט ,ואז כנראה אני לא אצליח לשייך אותו .

SOULIST

New member
מעניין מאוד...

ארפ. הא? מחשבה מעניינת מאוד בעיניי. בעניין זהות האמנים - אני מבטיח בשלב מאוחר יותר לשבור את המתח. בינתיים, אני מעדיף שנמשיך לפתח עניין.. בלי להיות שבויים ב"ידיעה".

אפיפני

New member
הכחול ודשנות המשיכות

מזכירים גם את כהן גן, כמובן שחסר האיש - צלם, קצת שחור, והדיקט המבצבץ

למעלה