תרגיל עורף לאומי וחייך :

פרויז1

New member
תרגיל עורף לאומי וחייך :

תרגיל עורף לאומי וערכו לחייך : כל אבל כל האוכלוסיה במדינת ישראל, נכנס למרחבים המוגנים : גם בעבודה (11:00) וגם בבית (19:00) זהו השלב החמישי של אותו תרגיל שנמשך הרבה מאוד זמן. אל תשכחו !!! זה תרגיל המיועד להגנת העורף . כל הכוחות השתתפו. ההשתתפות היתה ברמה כלל לאומית ולא נשאר מישהו הנוגע להגנת העורף בזמן חרום - שלא תורגל באחד או בכל השלבים! לכל הגיבורים/ות שלא נכנסו למרחב המוגן : א. המדינה דואגת לתרגל אתכם ואתם אדישים בשיתוף הפעולה - הפסדתם! ב. שילמתם מיסים למימון ההיערכות והתרגול, ולא לקחתם את המוצר - פראיירים! ג. אתם משלמים כל מיני ביטוחים עבור כל מיני דברים. כולל ביטוח חיים - לא עשיתם להגנת חייכם! ואם לא די לכם בכך, התרגולת מקטינה בעליל את אחוז הנפגעים - חלק מכם ייפגע במלחמה הבאה. יש מוצא אחד : בשעה 19:00 תהיה צפירה נוספת - תיכנסו למרחב המוגן ושבו 10 דקות שם. אני לא אוהב את הסיכומים שאומרים "מקווה שרק נתַרגל ושלא נצטרך" זה בלתי אחראי לדעתי. אני רוצה לומר לכם : אני מקווה שתהיו יותר טובים ממה שיתברר כנדרש מכם, במלחמה הבאה! ועצה של חבר/מי שדואג לכם : תקטינו את ההסתברות לפגיעה בכם במלחמה הבאה - בשעה 19:00 עם הצפירה תשחקו את המלחמה!!! פרויז

IBP1

New member
רק פרסי אסלי ידגיש את....

ה..."הפסדתם" ....את ה..."פראיירים" ועוד כל מיני מילות קודש בז'רגון הפרסי

פרויז1

New member
בטח !

איציק! ישראל עומדת בפתח לקראת הבלתי ידוע לפחות לי. הממסד נאנק להתכונן ומתברר שיש תשובות, אבל לא מצליחים להפוך את המלחמה הבאה (והיא תבוא!) לפיקניק חווייתי, כי מצליחים לתת מענים תאורטיים ואנחנו יודעים שהמציאות תהיה שונה ! כמונו גם האויב. אלא שאנחנו מיטיבים מאוד לעשות מאשר האויב, ואל תיכנסו לי לשאלות תאורטיות בערוצים לוגיים איך אתה יודע, ולמה לא להיפך, כי אנחנו יודעים. וכשהחלק האזרחי מגיב כמו שהגיב, זה מחמיץ את לבי. אני מתנחם. הנחמה שלי היא נחמת טפשים. בוקר טוב!

איציק בזמן המלחמה כל 3 שעות היה אזעקה אצלנו:

אז אנחנו לא מתרגשים מתרגיל, אלה מהדבר האמיתי

אני מאזור הדרום:

אבל לא מאיזור הקסאמים, אלה משהו יותר משוכלל, גראדים...

פרויז1

New member
אני מקווה שבקרוב, ההנהגות האזוריות ישכילו

לפתור את הבעיות הגדולות שהגרדים, הקסמים ושחרורו של הבן יגאל שליט, ייפַּתרו בתוך זה ממילא! בוקר טוב חברה שלי!

למעלה