תרגיל ``צפצפת הקוברה``

תרגיל ``צפצפת הקוברה``

הסיירת האמריקנית ``פורטר`` עוגנת ליד חופי ישראל, בין אשקלון לאשדוד. בסיירת מצוי מרכז מערכת המכ``מ האמריקני המשוכלל ביותר לזיהוי שילוחם וכניסתם של טילים לעבר ישראל. התרגיל נערך באש חיה על מזלט``ים המשמשים כמטרות במקומם של טילי סקאד. זו הפעם הראשונה בו מופעלות מערכות טילים אנטי אויריים אמריקנים וישראלים ביחד כאשר המפקדה העליונה הממונה על הפעלתם נמצאת לא בארץ אלא במרכז להגנה מפני טילים שבמדינת קולרדו.

סנלי ידעת? על 13 שעות הכוננות ?

כוננות ספיגת הטילים ביום ה` בישראל ערב הסעודית וכווית שנמשכה 13 שעות והסתיימה בשעה 19:30, כאן לא התייחסו, כי לא יודעים...וטוב שכך.

sanlee

New member
חוזי אל תסבכי אותי!אין תגובה!

אני במילואים אל תשכחי.

בתגובתך ענית לי. ידעתי שאתה תדע...

ראובן, שכח מזה. הרגע. הכל על מקומו. אם יהיה צורך אודיע לך למייל לפני כולם. ראה את שעת ההודעה שלי לגבי המתקפה היום, ידעת זאת רק בשעה 20:00. צודקת?

hreuven2

New member
צר לי על ההיסטריה

ממש לא מבין מה ההיסטריה?ב-4 החודשים האחרונים נהרגו 78 בתאונות דרכים ו-70 נרצחו בפעולות טרור שבהם נפצעו עד היום למעלה מאלף יהודים. צריך להיות ברור שירי מספר טילים מצומצם יביא לפגיעה אנושה בעירק. אני קצת מאוכזב מיכולת העמידה שלנו. הרימו ראש וביטחו בצה``ל-עבודות כאלה הוא יודע לעשות ואני אומר לכם זאת ממקור ראשון

sanlee

New member
אין כל היסטריה!!!

בגלל מעורבות אישית בנושא אין לי כל כוונה להשתתף בדיון הזה. ולכן זו תגובתי.

hreuven2

New member
לא רוצה שנשחק במי יודע יותר

אבל חברים שהלכו לרענן מסכות ביום ג השבוע חיכו 3 שעות בתור.אם זו לא היסטריה אז מהי היסטריה?

צחקתי אבל זה לא מצחיק...

אז השמאלנים חיכו בתור? ...כי מסכות לא יעזרו הפעם. ולא נשחק במי יודע יותר...

hreuven2

New member
לא אמרתי שהיתה פגיעה אנושה בעירק

אמרתי שתהיה והיא אכן תהיה אם נותקף

למעלה