תרגיל רייצ'ל

דנדוש20

New member
תרגיל רייצ'ל

נורא מעליב אותי שנעלמתי בתקופה האחרונה ואף אחד לא שם לב או התגעגע
ובכל זאת רציתי להתייעץ איתכם בנוגע לאיזשהו עניין. התחלתי עבודה חדשה לפני חודשיים בערך. רק אחרי שהתחלתי את העבודה וחתמתי על החוזה גיליתי שעובד בעבודה הזו איזה אקס מהעבר קצת הפריע לי אבל החלטתי שאני אתגבר הבעיה היא שהוא דיי מתעלם ממני. לא מדבר איתי. לא מסתכל אליי אפילו. זה משגע אותי כי אנחנו באותה קומה כל היום. הכי נורא זה שלפעמים אנחנו אוכלים ביחד בחדר אוכל, עם עוד אנשים ויש התעלמות מוחלטת! אחרי כמה ימים שלי בעבודה דיברתי איתו על זה והוא אמר שהוא גם חשב שזה מוזר ושהוא יפסיק עם זה. לכן אני לא יכולה לדבר איתו על זה שוב וזה מטריף אותי! חשבתי לעשות לו תרגיל רייצ'ל (למי שנטש את חברים בעונה התשעית- אחרי שג'ואי סיפר לרייצ'ל שהוא מאוהב בה, הוא התחיל להתעלם ממנה בגלל חוסר נעימות, אז היא המציאה לו סיפור שהבוס שלה רוצה לקנות את התינוק שלה
) לספר לו על איזשהי בעיה אישית שיש לי, ככה זה בטוח יגרור תגובה ואכפתיות ואולי אפילו מבט או אפילו דיבור! אני לא יודעת אם זה נכון לעשות דבר כזה. אם ניצא מנקודת הנחה שהוא לא יגלה שזו המצאה... מצד אחד זה יכול איכשהו לעזור לשבירת הקרח מצד שני אני חושבת ששקרים זה רע, בעיקר כאלה שקשורים לרגשות מה גם שאם לא יהיה לו אכפת אני איפגע נורא עצות?

Zoharrr

New member
זה פתאטי!

תתעלמי בחזרה ובסוף באמת לא יהיה לך אכפת.

נועם m

New member
ממש לא...

א. כמו שאמרה זוהר- ניחוח קל של פתאטיות עולה מכל הסיטואציה... ב. לסיפורים כאלה יש נטייה תיד להתגלות בסוף, גם אם את שקרנית מעולה, ואז בכלל תצאי מטומטמת... באמת שווה לקחת את הסיכון? אם את לא רוצה לדבר איתו דוגרי שוב, את יכולה לנסות ולרמוז שוב בהומור על הנושא, ואני מדגישה- בהומור. אל תצאי קרצייה...

comet9

New member
הייתי עושה אחרת.

לדעתי כמובן.. את צריכה לספר לו את המצב שלכם אבל בגוף שלישי תתארי לו שאי שני אנשים שפעם אהבו היום נמצאים במצב כזה. תאמיני לי, אקסיות יודעות לעבוד על הרגש הכי חזק מהכל. למה לא לנסות?

ChilD SouL

New member
לדעתי...

אם מפריע לך שאתם עובדים ביחד סימן שאת עדיין איפשהו שם עמוק "מסמפטת" אותו ולכן רצוי ואף מומלץ להשאיר אותו מאחור ולא לנסות להתקרב אליו יותר מדיי, כי בסופו של דבר את תפגעי. ואם כבר החלטת כן לנסות וכן לדבר איתו, אז הכי פשוט להתחיל ב"אהלן, מה קורה
" ולזרום משם בלי תרגילים כאלה ואחרים.

מיטללל

New member
האמת

שאני יכולה להבין אותך. בסיטאוציה דומה, נדמה לי שהייתי מרגישה בדיוק כמוך. זה לא נורמלי ולא נעים, להיות קרובה למישהו שהייתם פעם ביחד, ולנקוט בשיטת ההתעלמות. עם זאת, אני לא ממליצה לך לערוך לו מניפולציות רגשיות, בתקווה שזה "יעורר" אותו. מעבר לכך ששקרים כמעט תמיד מתגלים, (כמו שאמרת) לשחק ברגשות של אחרים זה דיי בזוי. אני לא יודעת איך זה נגמר ביניכם. יכול להיות שהוא מתנהג ככה כי מביך אותו להיות קרוב אליך שוב פתאום יכול להיות שהוא כועס עליך באיזשהו מקום ויכול להיות שאת פשוט לא מעניינת אותו יותר. אני מציעה לך לתת לזה זמן. אולי זה ישתפר, אולי לא. אבל אני בטוחה שזה פחות ופחות יציק לך. שיהיה המון בהצלחה בעבודה החדשה :)

GirlFromHell

New member
תאמת?

זה באמת נשמע די פאתטי אם נפרדתם כבר מזמן ואין לך רגשות אליו יותר למה אכפת לך? למה זה מפריע לך כל כך בדיוק? מה ייתן לך קשר של היי וביי איתו? או שאולי את מעוניינת ביותר מזה? לא יודעת נראה לי קצת מוזר... וכמה שאני אוהבת חברים זה עדיין לא החיים האמיתיים ורוב האנשים לא טיפשים כמו ג'ואי ויקנו כל סיפור. עזבי את זה מקסימום אם הוא מתעלם תבואי תגידי לו היי כשאת רואה אותו במסדרון הוא יחזיר לך היי וימשיך הלאה וזהו אם הוא מתעלם תפני את אליו אבל עדיף להתרכז בעבודה במקום בו וזהו.

duduamar

New member
תקווי שהוא לא כמו ג'ואי ../images/Emo6.gif

כי אז יפטרו אותך... בכל מקרה לא צריך להמציא דברים... מה הבעיה שאת פשוט תהיי זו שיוזמת בהתחלה את השיחות? אם תראי שגם הוא מתרכך ומתחיל ליזום איתך שיחות - סבבה. אם לא, אז לא נראה לי שאת באמת רוצה להיות בקשר כזה חד צדדי :)

אם את כל כך רוצה איזה סיפור

שיהיה אכפת לו ממך את יכולה לדבר על בעיה שבאמת קיימת לך וככה לא תשקרי או משו..

למעלה