תרגיל רייצ'ל
נורא מעליב אותי שנעלמתי בתקופה האחרונה ואף אחד לא שם לב או התגעגע
ובכל זאת רציתי להתייעץ איתכם בנוגע לאיזשהו עניין. התחלתי עבודה חדשה לפני חודשיים בערך. רק אחרי שהתחלתי את העבודה וחתמתי על החוזה גיליתי שעובד בעבודה הזו איזה אקס מהעבר קצת הפריע לי אבל החלטתי שאני אתגבר הבעיה היא שהוא דיי מתעלם ממני. לא מדבר איתי. לא מסתכל אליי אפילו. זה משגע אותי כי אנחנו באותה קומה כל היום. הכי נורא זה שלפעמים אנחנו אוכלים ביחד בחדר אוכל, עם עוד אנשים ויש התעלמות מוחלטת! אחרי כמה ימים שלי בעבודה דיברתי איתו על זה והוא אמר שהוא גם חשב שזה מוזר ושהוא יפסיק עם זה. לכן אני לא יכולה לדבר איתו על זה שוב וזה מטריף אותי! חשבתי לעשות לו תרגיל רייצ'ל (למי שנטש את חברים בעונה התשעית- אחרי שג'ואי סיפר לרייצ'ל שהוא מאוהב בה, הוא התחיל להתעלם ממנה בגלל חוסר נעימות, אז היא המציאה לו סיפור שהבוס שלה רוצה לקנות את התינוק שלה
) לספר לו על איזשהי בעיה אישית שיש לי, ככה זה בטוח יגרור תגובה ואכפתיות ואולי אפילו מבט או אפילו דיבור! אני לא יודעת אם זה נכון לעשות דבר כזה. אם ניצא מנקודת הנחה שהוא לא יגלה שזו המצאה... מצד אחד זה יכול איכשהו לעזור לשבירת הקרח מצד שני אני חושבת ששקרים זה רע, בעיקר כאלה שקשורים לרגשות מה גם שאם לא יהיה לו אכפת אני איפגע נורא עצות?
נורא מעליב אותי שנעלמתי בתקופה האחרונה ואף אחד לא שם לב או התגעגע