תרגיעו &#

תרגיעו &#

אני מת לשאול ולדעת כי אם אני מאונן או שיש לי חלום רטוב בלילה אז יצא זרע בתחתונים ואז גבר אחר ייקח את זה בטעות איזשהו אז יקרה משהו כמו לקבל זרע אחר זה גורם לאיידס? או שאם אני לא הייתי שוטף ידים שאוננתי אז ידים שלי כאילו מלוכלות ואם סתאם אני משחק בכדור או נוגע במקלדת שבמחשב למרות שיש לי ידים מלוכלות מזרע משהו אז זה יקרה למישהו אחר משהו??? זה חשוב לי שתענו לי במהרה

איידס !?!?!? ../images/Emo18.gif

1. דבר ראשון, לשטוף ידיים ! מספיק פעמים ביום - ועם סבון... 2. נגיף ה-HIV (האיידס) אצל חולים ונשאים, מצוי בכל הנוזלים והפרשות הגוף - לא רק בזרע. (דם, רוק..וכו´) המזל שהוא לא כל כך עמיד. לכן, אם הנוזל או ההפרשה התקררה...התייבשה, או אם עברו מספיק שעות (לא זוכר את הטווח) מאז שיצאה מהגוף - אז הוא מת והסבירות להידבק פוחתת. חוצמזה, כדי להדבק הנגיף צריך לחדור למחזור הדם, דרך פצע, חתך וכו´. מה רצית לדעת ???

הדבקות במחלת מין - איידס

קודם כל אם אתה חושש שנדבקת במחלת מין כלשהי או באיידס כדאי שתפנה לאחת המעבדות היכולות לבצע בדיקה ותקבל תשובה תוך מספר שעות - יש מעבדות כאלה. יש לחזור על הבדיקה כעבור 3 חודשים שוב. לגבי האפשרויות שמנית הן נראות לי לא כל כך אפשריות. זרע שהיבש בתחתונים גם אם הכיל חיידקי איידס נראה שהם כבר מתו ואם הם היו על כדור שהתבוסס בבוץ או על מגרש משחקים קשה להאמין - אני רק לא מבינה מה יש לזרעונים לעשות על הכדור? או על המקלדת? וכמו שכבר נכתב - איידס עובר על ידי כניסה למערכת הדם וצריך שהאיבר שנגע בהפרשה הגופנית יהיה פרוץ על ידי פצע או שריטה שתאפשר את כניסת הוירוס. בקיצור הדבר נראה די מופרח אך מנסיוני אני יודעת שאם משהו/י חושש הכי כדאי לבצע בדיקה כי רק כך נרגעים אחרת זה ממשיך להציק וחבל.

למעלה