"תרגיע" עונה 5 מיום ראשון בערוצשתיים

gadgad0

New member
"תרגיע" עונה 5 מיום ראשון בערוצשתיים

בסודי-סודות עולה בשידורי קשת ביום א' בלילה עונה 5 של Curb Your Enthusiasm (לטובת מנויי יס, בה שודרו 4 עונותיה הראשונות של הסדרה בלבד).

gadgad0

New member
התרגום ל"תולדות הרוק" ביס דוקו לא פחות ממחפיר

מילא, ששמה של להקת The Who, שתורגם כראוי בכל פינה בעברית כלהקת "המי", תורגמה בפרק ללהקת ה"הו". אבל למה שם השיר Little Red Rooster תורגם למשהו אחר מלבד "תרנגול קטן אדום"? Rooster הוא תרנגול - לא תמנון, לוייתן, מקק או יתוש. פשוט ת-ר-נ-ג-ו-ל. הפרק היה רצוף בטעויות מביכות מהסוג הזה. למה למתרגמי הסדרה "האוס" מותר להעסיק יועץ לענייני מונחים רפואיים, ולמתרגמי "תולדות הרוק" אסור להעסיק מין קוטנר לענייני רוק? נכון, זה כרוך בהשקעה כספית נכבדה, וכידוע עדיף להשקיע את הכסף בעוד 50,000 ניצבים מרקדים ברחובות טהרן (שמתים לראות את הפרק האחרון של "דני הוליווד"), אבל אפילו יועץ-הסתרים של אחמדינג'אד לענייני טלנובלות בערוץ יסטארס ישראלי לא היה מוציא תחת (ואני מדגיש את המילה "תחת") ידו תרגום מחפיר מזה ל"תולדות הרוק".

יס זונות

אבל הסדרה מעניינת מאוד וג'ינג'ר בייקר קורע מצחוק..

תרגיע

לא צפיתי בסדרה בשידורים הקודמים, אבל השידורים החוזרים שיש עכשיו מאוחר בלילה ביס מתאימים לי בול.

gadgad0

New member
אה, עכשיו הבנתי למה מאוחר בלילה מתאים לך בול

אתה רואה "חובבניות עושות את זה מס' 16" בערוץ פרייבט בלו, ואחר כך נרגע עם "תרגיע". אצלך לארי דייויד זה כמו הסיגריה שאחרי...

gadgad0

New member
ואם מותר משהו בענייני טורניר היורו בכדורגל

נשבע לכם, אני עוקב אחרי כל משחקי המונדיאל/יורו/אליפות אפריקה/אליפות דרום אמריקה בכדורגל מאז ניצחה מערב גרמניה של בקנבאוור את הולנד של קרויף בגמר המונדיאל של 1974. אף פעם לא ראיתי טורניר כל כך מעניין, פתוח, התקפי ומותח כמו הטורניר הזה. אפילו המשחקים שנראו על הנייר מעפנים לגמרי מתגלים כמשחקים גדולים. אתמול היה משחק ענק (פורטוגל - גרמניה), היום צפוי להיות משחק מטורף לגמרי בין נבחרת המתאבדים הטורקית, לקרואטים של המאמן שנראה כמו מיסטר בין על ספידים. והמשחקים הבאים בטורניר עומדים להיות החלום הרטוב של כל אוהד כדורגל. אין מצב שיהיה משהו אחר מזה.

gadgad0

New member
באמת היה משחק הכי מוזר שראיתי

119 דקות של כלום, ואז בדקה ה-119 גול לקרואטיה, דקה 120 גול לטורקיה, ובסוף טורקיה עולה בפנדלים. אני כבר לא כל כך בטוח שגרמניה תנקנק אותם בחצי הגמר. בטח יהיה 3:0 לגרמנים בדקה ה-88 ובסוף טורקיה תשווה ותנצח בפנדלים...

אתה עוקב אחרי כדורגל רק ממונדיאל 1974?

אתה כל כך " וותיק " שהייתי בטוח שאתה הספקת לצפות בדרבי של שבט האינקה מול שבט המאיה והכדור היה גולגלת אדם..

gadgad0

New member
אתה צודק, פשוט התביישתי לכתוב את זה

(וגם נפל לי הקטטר והרטיב את המקלדת והרצפה, ומההתרגשות גם נפלו לי השיניים התותבות).

וחוץ מזה הטורניר סבבה

אבל חלק גדול מחווית הצפיה זה השידור ופה אנחנו מקבלים תמורה ירודה. צריך ללכת לאיזה פאב שמשדר מלווין את השידור האנגלי כדי להבין את הפער העצום שיש בין הזבל שאנחנו מקבלים מארבל,איינשטיין והג'וקר שרון ניסים לבין שדרים אנגלים שמשאירים אותך עם טעם של עוד.

למעלה